Hirdetés

Aktív témák

  • enterlaci

    senior tag

    válasz enterlaci #24009 üzenetére

    Tegnap hazajött egy Sony KDL-46HX751 :)
    Az első ismerkedések is jól sikerültek, hiszen már a telepítési varázsló is nagyon kellemes hangulatú, illetve egyértelműen magyarázó segítséget nyújt, éppen úgy mint a részletes beállításoknál, illetve a fedélzeti könyv minden pontjánál.
    A digitális TV adások SD-ben megfelelőek, mentes minden zavaró, kockásodó, túlkeményített és/vagy paszteles területek művi hatású utójavításaitól. A HD adások tűélesek és részletgazdagok, egyedi élmény volt pl. a NatGeoHD-n nézni egy természetfilmet, észrevétlenül és kellő átéléssel merültem el a témában szinte azonnal.
    Blu-ray lemezről persze a régi filmek felkonvertálási zajai simán észrevehetőek, de az egyébként élettel teli a képi élményen nem esik csorba. Animációs filmeknél kellően telítettek a színek, pont olyan amit ilyeneknél általában várnék.
    Nagyon tetszik, hogy kikapcsolt Motionflow-nál is minden esetben egyben és egyformának érezem a képet. 3D-t szédülés és kép szétesés nélkül élveztük, itt megjegyzem, a párom a 3D-t kifejezetten nehezen viselte eddig minden más esetben.

    Első, pár órás használat alapján ezek fogalmazódtak meg bennem, na meg a türelmetlen várakozás, hogy délután hazaérjek.

    Kalibrációban viszont kérnék egy kis segítséget, útmutatást és pl. érdemes-e mások által mért/beállított adatokat használni, mivel nem szeretnék most vásárolni ehhez szükséges kütyüt.

    Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11

Aktív témák