Hirdetés

Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Ren Hoek #14384 üzenetére

    Mindenki annak hisz, aminek akar, én a saját szemeimnek. Linkelhetnék egy halom tesztet, amelyekben egyértelmű különbségeket láttak, hallottak és mértek, de mi értelme lenne. Sokkal egyszerűbb elhinni azt, ami nekünk tetszik, jobban esik a lelkünknek, hogy kevés pénzért ugyanazt a minőséget kapjuk, mint tízszerannyiért.

    Belépő és középkategóriás LCD tévéken valóban nem egetrengető élmény a 3D, ám a Samsung D8000 olyan háromdé hatást produkált, hogy alig akartam hinni a szemeimnek.
    A tévé médialejátszója és egy átlagos PC képminősége között nem sok különbség fedezhető fel, ez kábeltől független, de tegyél oda egy Oppo 95-öst, mint én, akkor lemégy hídba a kép láttán.

    Pana VT30 ugyanezt nyújtotta, csak egy picivel még jobb minőségben. Bokalefosós, állkeresős hatás. Aztán a SIM2 Lumis 3D-s, 3 méteres vásznon brutálisat ütött, erre tanú az a párszáz ember, aki látta a Westend Hiltonban.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Aktív témák