Hirdetés

Aktív témák

  • schmidtgabi

    csendes tag

    Sziasztok!

    TV-t szeretnék vásárolni.Napok óta olvasok teszteket,leírásokat de nagyon nehéz a döntés.
    Ami alap:117-119cm.képátló, Full HD, 3D, LED, 100Hz.és lehetőleg ne felhősödjön (clouding)
    Kinéztem egy Sony KDL-46EX720 típusú aktív szemüveges készüléket.Kinézetre is nagyon tetszik a készülék és a tesztek alapján is jónak tűnik(EdgeLED,100Hz,Motionflow XR 200,X-Reality, ACE, válaszidő 3ms.,Input Lag 21ms ??) Ára 310e lenne 6 db. TGD-BR250 szemüveggel. (ennek darabja 17e körül van)
    A héten már meg is akartam venni de az utolsó pillanatban olvastam,hogy a tesztek lehúzzák a készüléket a magas crosstalk miatt.Ezek után kezdtem el keresgélni az LG passzív szemüveges készülékei között. Itt a LW5500 (47") vagy a LW650S (47") jöhet szóba.
    Ami a fenti adatokon ill. értékeken felül számít az a kép minősége 2D és 3D esetében.
    Én csak PS3 konzolhoz,2D-s és 3D-s játékokhoz szeretném használni.
    Ha vannak egyéb funkciók mint pl. Smart,Web Browser ,Satellite stb. az nem gond ha maga a készülék is képminőségben valamivel jobb. Gondolok itt a LW5500 és a LW 650S közötti különbségekre pl.100Hz-200Hz vagy MCI 600Hz-MCI 850Hz.
    Egyszóval az lenne a lényeg,hogy a 2D-s játékokkal szép legyen a kép de az a néhány 3D-s játék is élvezhető legyen.Sajnos nagyon kevés játék van Full HD-s, 1080p-s felbontásban.Legtöbbjük 720p-s ezért gondoltam,hogy ha már az aktív megoldás úgyis crosstalkos és a passzív meg felezi a felbontást,akkor legyen az utóbbi.
    Abban szeretnék tanácsot kérni,hogy melyik készülék lenne jobb.Az LG LW5500 vagy a LW650S vagy maradjak a Sonynál?? Sajnos személyesen még nem láttam ezt a crosstalk hibát a Sonynál. Ti melyiket vennétek a legjobb képminőség érdekében?
    Látta már valaki ezt a nagynak leírt crosstalk jelenséget élőben? Valóban olyan rossz mint ahogy a tesztek azt leírják?? A szívem a Sony felé húz de félek ettől a jelenségtől.
    Vagy azt a néhány játékot amit 3D-ben kiadtak,kilehet bírni az aktív szemüveggel.
    Játékhoz használja valaki a fent említett típusok valamelyikét??
    Vélemények,tanácsok jöhetnek !!

Aktív témák