Hirdetés

Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    Sziasztok,

    nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm-e.

    Szeretnék tanácsot kérni. Elég általános lesz és nem akarok vitát generálni, csak tényleg nem sok tapasztalatom van a témában.
    Olvasgattam a teszteket, fórumokat, de nem nagyon látom tisztán a helyzetet.

    Szeretnék a jövőben egy LCD televíziót (akár LED-est is) venni.Eddig még nem volt ilyenem. Maximum 200e HUF a keret, de inkább 150e HUF környéke az optimális.
    Amire főként használnám: filmek, számítógép (média tartalmak kezelése), ritkán játék is, akár hálózatról filmezés(ha jól tudom ilyen létezik), külső merevlemezről való film játszás. A főbb videó-formátumok támogatása (amit egy mai blue-ray és dvd lejátszó általában le tud játszani). A 3D nem igazán érdekel. Gondolom főként a FullHD-s típusokban érdemes gondolni (ahogy láttam főként már csak olyanok vannak).
    Kb. 4 méterről nézném a tévét, szóval a nagyobb képátló nem hátrány.

    Hosszú távra tervezem, nem vagyok egy évente tv-t vásárló típus.

    Szóval ahogy így összefoglaltam, főként általános dolgokra használnám, de a játék miatt lényeges lenne az alacsony válaszidős panel.

    Milyen márkákban lenne érdemes gondolkodnom? Tudom a maga nemében mindegyik jó, csak tényleg tanácstalan vagyok, hogy milyen irányba nézelődjem.

    Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek zavarja a szemét, hogy ilyen általános kérdést tettem fel :)

    Nem kell részletes elemzés, csak egy két mankó, típuspélda..stb.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Aktív témák