Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz BBéci #12686 üzenetére

    Szerintem sosem tudunk közös nevezőre jutni :) De mondjuk nem is számít, erre épít a piac is. Innentől akkor saját véleményem írom, nem kívánom senkire ráerőltetni:

    Ez itt egy jó teszt. Itt azt írják le, hogy melyik kábel mire képes, milyen plusz szolgáltatásai vannak, milyen átviteli sebességgel bír stb... Úgy gondolom ezek a valódi különbségek a kábelek között. Nincs olyan felvetés, hogy szebbek a színek, élesebb a kép, jobb a kontraszt.

    Ez pedig SZERINTEM egy nem valós teszt. Kontraszt különbségekről, képminőség különbségekről ír, persze azzal a bevezetéssel, hogy ellenvélemények vannak arra, mennyit számít egy kábel minősége.

    Mindenki eldöntheti mit hisz el. Azért írtam le a véleményem, mert külföldön igazából nem nagyon számít (a szélsőségeket kivéve) egy-egy kábel ára, de itthon azért ne jussunk el addig, hogy valaki nagy nehezen összegyűjt (kölcsönt vesz fel) egy 150-200.000 forintos, alsó-alsóközép kategóriás tv-re, aztán rábeszéljük egy 10.000 forintos kábelre, hogy azzal kösse össze vele a dolgait.

    Olyan tesztet nem láttam még, ahol valamilyen eszközzel mértek volna különbséget. Ha tudsz ilyet szívesen elolvasom.

Aktív témák