- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
storm07
üzenetére
Üdv srácok. Én vagyok a világ legboldogabb embere. Apám a hétvégén elment vásárolgatni egy manushoz, akinek mindenféle kacatja van, szerszámok, gépek. Mikor hazajött mosolyogva adott át egy nejlonszatyrot. Kibontom, hát mi van benne, egy olyan triplet, amilyennel próbálkoztam
. És a poén: 2500 forint volt. Aszittem behalok. Jövőhéten építem is át a cucc elejét a másik lencséhez
Innentől kezdve nem eladó a cucc.Bari: Asszem magyarországon nem lehet kapni ilyet, csak írásvetítőkbe van beépítve. Már írtam párszor, hogy van egy cég, a VIZUÁL Kft., ami foglalkozik ilyen alkatrészek rendelésével, leht, hogy olcsóbb, mint az izzotekről, vagy lumenlabról, most nem tudom melyikről, megrendelni. (küldtem mailt ezzel kapcsolatban, egy hete, azóta se válaszoltak... no comment)
Képek lesznek, csak még egyszer át kell fújni feketével, mert először nem láttam, hogy pár helyen előtűnik az eredeti szín... ezért nem jó sötétben festeni...
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. És a poén: 2500 forint volt. Aszittem behalok. Jövőhéten építem is át a cucc elejét a másik lencséhez
Innentől kezdve nem eladó a cucc.