Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
zsomi25
üzenetére
zsomi25 sima halogénlámpád van?Miért nem fém halogén?Abban nincs izzószál,nem fűt annyira és relative kis teljesitménnyel nagy a fényerő.Én a kondenzornál nem igazán méricskéltem,addig állitottam amig a fény le nem fedte a panelom azon részét amit használok.Milyen a vetitő lencséd?Hűtést én úgy oldottam meg,hogy 2venti oldalról nyomja a levegőt befelé a lámpa oldalon,fölül pedig kiszivja kettő.Bár én picit más helyzetben vagyok mint a többiek,mert az én vetitőm a szobám mögötti padlástéren van "kint",nekem az lcd-mnél eddig a max 20 fok volt(én inkább a hidegtől paráztam picit
).Én is szeretnék kicsit nagyobb fényt,bár ezt sem nevezhetem rossznak,de akárhogy genyóztam vele,nem tudtam többet kicsikarni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Dell notebook topic
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).Én is szeretnék kicsit nagyobb fényt,bár ezt sem nevezhetem rossznak,de akárhogy genyóztam vele,nem tudtam többet kicsikarni sajnos.