- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Az oké, hogy desztillált vízbe kell áztatni, ami elvileg nem vezeti az elektromosságot, de azért én nem kockáztatnám meg bekapcsolva szedegetni az AG-t.
Amúgy nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Leírom. A fóliák elhelyezkedése:
- Antiglare réteg
- Polár fólia
- LCD panel1. a monitort lerakod egy asztalra, vagy tepsibe, vagy bármibe, hogy ne menjen szét majd a víz.
2. én papír törlőkendővel le is takargattam, így nem kell nyakig meríteni, elég beáztatni a papírt
3. desztillált vízbe áztatod fél órát. Nekem elég volt 15 perc is, mert nem bírtam ki
4. pengével/szikével/késsel alányúlsz, és keresel egy vékony, könnyen hajló réteget (vagy kettőt és a felsőt szeded le), ami nem merev, és könnyen lejön, és egy határozott (nem gyors) mozdulattal lehúzod, van, akinek rossz minőségű ez a réteg, annak lehet, hogy 10 darabban fog csak lejönni, nekem úgy jött, mint az álom
5. tovább áztatod egy kicsit, és a maradék trutyit is letörölgeted (a polárfólia védi is a panelt a karcoktól, tehát csak nyugodtan, mert maszatos maradhat az ag ragasztójától)
6. ha megszáradt, kipróbálod, hogy működik-e a monitorod
7. ha igen, mindenki boldog lesz, ha nem, veszel egy újat, és visszatérsz az egyes ponthoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Sharkoon WPM500 Bronze ATX moduláris tápegység 500 Watt 80+
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest