- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
ambruszka
üzenetére
Szia!
Ha még nem ismered ezt az oldalt, akkor nagyon ajánlom, én is innen okosodom:

[link]
[link]Nem kell tudni franciául, a képek magukért beszélnek. Szerintem mielőtt hipphopp belekezdenél, kicsit szimatolj körbe, hogy elviekben vágd a témát és utána ess neki.
Azt tudom, hogy a monitorválasztásnál a nyákkábeles (FFC) monitorok nem feltétlenül jelentenek húdenagy akadályt, hiszen az e-bay dugig van FFC mazzagokkal. Ez akkor számít, ha szétkapod a moncsit és nem tudod kihajtogatni a paneljeit az útból, hogy ugye egyáltalán át tudd világítani az lcd-t. Ilyenkor a gyári FFC-t ki kell cserélni hosszabbra. Egy kis szemléltetés: [link]
Illetve egy kép, miként műxik:
Cumi akkor van ha ez a mazzag nem csatlakozós, hanem forrasztott. De ez ritkán fordul elő.
Ha szétkaptad a moncsit, és kell hoszabb mazzag, azt lehet találni e-bayen vagy valami műszerésznek szólsz, hogy szerezzen. A többi meg már optika... Egyedül csak a moncsiszétszedés és az antiglare fólia eltávolítása sziszifuszi munka, de nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha szétkaptad a moncsit, és kell hoszabb mazzag, azt lehet találni e-bayen vagy valami műszerésznek szólsz, hogy szerezzen. A többi meg már optika... Egyedül csak a moncsiszétszedés és az antiglare fólia eltávolítása sziszifuszi munka, de nem vészes.