Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányos topik
- Házi erősítő építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Samsung QN95C: teszten a csúcs Neo QLED tévé
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Állvány topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
addikt
-
Reggie0
félisten
válasz
E.Kaufmann #51 üzenetére
Igenyelni barmi igenyelheti, a hello world programocskad is, ha beleirod.
Nyilvan jobb lenne, csak az MS nem ad ki olyan frissitest ahol szet lenne valasztva a bugfix es a feature szetcseszes, amibol kivalasztod, hogy neked mi kell
[ Szerkesztve ]
-
Snoke
tag
Az én gépem önvédelemből fel sem rakja ezt a frissítést. Többször is próbáltam manuálisan is, de a végén mindig valami hibával elszáll. Mindent próbáltam már, ami a neten van a javításra, de csak nem teszi fel. Akkor nem is sajnálom annyira.
-
-
PuMbA
titán
válasz
fatpingvin #56 üzenetére
Ha tudnak nagy cégek, fontos helyeken Windows 10 vagy 11-et használni pl. Formula 1 csapatok, akkor az ezekkel szembeni nyavalygások teljesen nevetségesnek hangzanak és tudható, hogy egy hozzá nem értővel van dolgunk.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
addikt
Olyan szépen le lehetett "butítani" és idomítani csoportházirendből a Windows 10-et már viszonylag kezdetektől.
Pedig azért pár helyen beintett a Microsoft és enterspájz LTSCBA.... kellett volna, de szerencsére PS scripttel szépen lehetett gyomlálni. Ami elejétől gond volt, hogy a HDD-t el kellett felejteni, meg néha upgrade-elt eszközöknél az első bejelentkezés utáni előkészítésbe néha belebambult, de én örültem, hogy végre egységes lett a géppark OS ügyileg, talán túlbuzgó is voltam a frissítésekkel. De 1-2 esetet leszámítva inkább pozitív volt a végeredmény.Reggie0: mert nem értesz hozzá
(legalább is a Windows lelkivilágához)
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A KB5023706 sorszámot viselő csomag telepítése után többen az SSD meghajtó lassulásáról számolnak be
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- WD My Book 4TB USB 3.0 külső merevlemez (100%)
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 4TB Western Digital RED 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC801 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Brutál gyors - Read-Write 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix PC711 1TB M.2 NVME PCI-E GEN3 x4 - Több db - Read-Write 3500-3200 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 8TB Western Digital Purple 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs