Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzetben is elérhető a Raspberry Pi 5
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Érdemes lehet Cloud2 mellé venni egy DAC-ot?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
fanti
addikt
Negyed millás tápegység?
Ez már kiveri a biztosítékot nálam...bocsi!
-
Predatorr
őstag
2,7 slotos hűtés, anyám borogass! Legalább ajánlanátok mellé valami hasznos, 0,3 slotos kiegészítő kártyát!
700 000 Ft egy középkategóriás PC-ért, az sem semmi, vagy egy nem is olyan régi gamer cucc áráért készletkisöprés... Lehet, hogy a földi ember pofátlanságnak nincs határa, de akkor a magyarok tényleg marslakók.lypen99: Kétlem, hogy "az extrém tuningosok, bányász- vagy renderfarmok gazdái" kifejezések közül bármelyik megfeleltethető lenne a "hülyé"-nek, de cáfoljon meg bármelyikük.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Dr. Akula
félisten
Egyedül az Ifi 1 ami ér is valamit ebben a csomagban. A táp se lenne rossz, ha így a 21. században ATX 3.1 lenne. Ennyi pénzért nem letűnt korok emlékét akarja venni az ember.
-
-
catalano
tag
170 890 forintért Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6750 XT - és ezt megveszi valaki?
Jujj...
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
SunMount3r
nagyúr
Az ilyen "Zene", meg "Video", meg "Játék" módok számomra teljesen "értelmezhetetlenek" egy (fél)profi DAC esetén. EQ-zás az egész, az meg ki tudja kinek a szája íze szerint van belőve. A DAC szól ahogy szól, az a dolga és kész, ha nagyon nem teszik valami, akkor majd magad megoldod a saját EQ beállításaiddal (és lehetőleg a hangfalon). Ennél az UNO-nál ezért jobb vételnek tartom az ugyan ennyibe kerül "Air"-t, ami mentes az ilyen "Multimédiás" hülyeségektől...
(Amúgy végre egy nagyjából valamire való DAC is bekerült végre az ajánlóba, ez is egy kis előre lépés, csak kár, hogy pont ez).
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #18 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy annak az UNO-nak EQ nélkül is jobb hangja lehet mint egy vacak alaplapinak.
[ Szerkesztve ]
-
UHD monitorok:
Játékra minek mikor a DLSS és társai visszabutítják a felbontást és homályos sh.t lesz az egész?
RT On után lassan olyan szinten butítani kell majd a felbontást hogy a natív 1080p is sok lesz.
Szép jövő. Régen nem volt DLSS még is tudtál 1440p-ben játszani maxon sok FPS-el.
Most felejtsd el a natív 4K / 1440p-t. Talán még a 4090 ami alkalmas rá pár játékban 120FPS-el. 60FPS-t meg hagyjuk meg a konzoloknak.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt én sem vitattam, de az árában van jobb is, főleg, hogy mindenhogy rajta van az EQ. Nem tudom full ki lehet e kapcsolni, de úgy is lehet rajta "valami", ami azokon nincs, amiket egyszerűen csak "PC-s DAC"-ként adnak el, mindenféle extra fakszni nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #21 üzenetére
Nézd, ha abból indulok ki hogy a Notebookomon ki lehet, akkor nagy valószínűséggel az UNON is.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Egyáltalán nem biztos. A Realtek-eknek van saját Windows-os app-juk, ott valóban ki lehet. Ennek nem tudom van e ilyesmije, de szerintem nem nagyon, inkább hardveres (nyomogató gombos) ezeknek az állítása. Meg alapból is, ha az ember normális DAC-ot akar, akkor nem az ilyen Multifunkciós izék között nézeget. De mint írtam, alapból jó kell legyen egy a DAC hangja kb. mindenre, amit már EQ-zni kell, ott valami nem kóser a rendszerben. Ezek inkább a "parasztvakítós" kategória, mint az RGB ledek. Egyedül a "Videó" módot tartom érdekesnek, ha ez mondjuk DRC-vel és beszédhangkiemeléssel járna, akkor látnám értelmét egy sztereó rendszerben, amiknek ez a fő problémájuk pl. filmezés esetén (amúgy meg szintén szoftverből megoldható). De ki tudja itt mit jelent és kinek a szája íze szerint van belőve.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #23 üzenetére
Igen, ebben az esetben én is a hardveres EQ-ra gondoltam, hiszen ott van rá a gomb az elején.
-
addikt
Hogy néz ki ez a TT ház?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
yericho800
aktív tag
T500 eléggé corsair copy paste lett
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #18 üzenetére
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #31 üzenetére
-
NandoXXL
senior tag
- Teljes mértékben eltér a mintázat a MESH előlapon
- Az oldalap eltér, TT csak egy részen üveg!
- Tartó lábak eltérnek
- 90° -al el van forgatva az alaplap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Elöl hátul 2db 360-as radi hely van a TT-én, Corsair elől 1db 360 hátul 1 db 120/140-es
- Van belőlük fehér, ennyi a közös
Nos Angi és yericho800, meséljétek már el milyen szemüveget nem hordotok?
Beszélgessünk már el róla, hogy a fórumba miért kell ennyi butaságot írni, nem csak nektek, mert állandó a komment spam (nem trollkodás, nem poén, nem szakmai, nem off, csak fullban van nyomva a k....én) nagyon érdekel. PC-házak nál amiket írtam, és ami a képen van jelentős eltérésnek számítNem személyeskedés, hanem az egész fórumban előfordul a mai rohanó világban: nem nézitek meg, nem értelmezitek, akár nem is értetek hozzá, és kijelentő módban ömlik a komment, még jól hátba is veregetitek egymást megerősítve a hülyeséget
Ha veszitek a fáradtságot és megnézitek őket, jól láthatóak a nagyon komoly eltérések!
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
addikt
Mi van veled? Rossz napod van?
Nyílván látom, hogy vannak eltérések, csak jeleztem, honnan indult a tervező, azt pedig kikérem magamnak, hogy butaságot írok
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
SunMount3r
nagyúr
Na jó, itthoni Shop-okban 7K eltérés van a kettő között. De ha főleg zenére kellene, akkor nem kétséges, hogy inkább az Air-t választanám (ami amúgy nem hiába drágább ennyivel is). De amúgy biztos nem rossz az UNO sem (ha már kikapcsolható az EQ), csak nem biztos, hogy megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
DLSS-t nagyon lebecsülöd és általánositod....a DLSS Quality az igencsak jól teszi a dolgát és ha nem tudod hogy be van kapcsolva, akkor a natív felbontáshoz képest max csak tippelni tudsz hogy mikor van ON és mikor OFF állásban.
A DLSS balanced és performance már valóban homályosít láthatóan....bár ez is játék és felbontásfüggő.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
TeeBee73
veterán
válasz yericho800 #36 üzenetére
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bmelos
csendes tag
"viszont a pénztárcánk közel sem feneketlen, megnézhetjük közelebbről a 3 éves jótállással 170 890 forintért kínált" hát ezen jót röhögtem és közben leköptem a monitort.
De lehet, hogy velem van a baj, mert q-ra soknak tartom az árát.Lm00n
-
spect80
senior tag
válasz Hun'reeth #10 üzenetére
Corsair HX1200i-t 2019-ben 63e forintért vettem (teszem hozzá az akkor is nagyon jó ár volt érte, olyan 75-80 körül mentek ha jól emlékszem).
Nem tudom mióta nem forgalmazzák, de ahol még van ár, ott 130e forintnál állt meg, ami több mint a duplája az eredetinek. Szerintem ez a Seasonic is a felel lehetett még pár éveA TT CTE házak meg konstruckiós hibák, a vga hagyományos hűtéssel megfő benne és relatív alacsony terhelésen is erősen throttlingol + a support is egy rakás sz*r, többet biztos nem veszek tőlük semmit.
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz SunMount3r #49 üzenetére
5.1-es van Roccat Kave XTD (azért merült fel a Sound Blaster), valami zenei lenne jó, Sennheiser HD600 nézegettem, de ez csak távlati terv, egyelőre. Ráadásul az X4 esetében, ha jól emlékszem tud olyat, hogy a Win-nél a Hang részen külön jeleníti meg az elején lévő jack és a hátulján lévő 7.1 rendszert, vagyis a Win/Hang belül lehet váltogatni a kimeneteket és így váltani, hogy hol adja ki a hangot.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen routert?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest