Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
"szilárd fémhálón kívül egyéb szűrés nincs, fokozottan szöszös, poros környezetben tehát viszonylag sokat kell majd belül takarítanunk a gépet" 66 k .. ühüm, és egy nyororult szűrő nem fért bele?? Biztos van akinek ez a No1 ház, én a töredék áráért sem venném meg.
-
macilaci78
nagyúr
Céges gép padlószőnyegen a földön van, kb egy PET-palackos kupak a lába, évente szoktam kiporolni.
Otthon parkettás szobában az asztallap alatt egy kb 30 centi magasan lévő lévő polcon van, 2 éve most néztem bele először, mikor SSD-t cseréltem. Töredék por sem volt benne.
Ühüm, ez nagyon függ a felhasználás helyétől, hogy milyen komoly porszűrés kell bele.Viszont ezt a képet elforgatnám, mert csak többszöri görgetés után tudtam betájolni, hogy a kép jobb oldalán amúgy a ház talpai vannak, hátulnézetből.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Elementgamer
csendes tag
-
addikt
Kurva gáz volt amikor az eredeti Lancool II Mesh úgy jött ki ,hogy csak az USB-C helye volt kivágva és adtak egy 0,0001 filléres gumi vackot ,hogy azt dugja bele a user a lyukba ,hogy ne tűnjön fel a hiány.
És most is gáz ,hogy külön jelölik ,hogy most már végre belefér az árba az USB-C.
Árhoz.
Lian Li LANCOOL II Mesh C Snow Edition van 45-ért.
Az a 66000 a cikkben elképesztően durva lenne ezért a házért, amikor már kint van (méghozzá régóta) a III. Mondjuk az nem direkt utód, mert méretben feljebb léptek.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
myckey
veterán
továbbra is marad az NZXT H 630 házam...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Killer01
őstag
válasz macilaci78 #2 üzenetére
Szintén parkettás szoba, szintén kb 30 centi magasan... Corsair 330D házam van, de a porszűrők ellenére legalább 4-5 havonta ráfér egy alapos takarítás, a nagyon finom por átjut szűrőn is. Jó helyen laksz ha nincs por
-
myckey
veterán
válasz yericho800 #12 üzenetére
tesztekben kinyalták a ház valagát, le nem cserélem...jó szekrénynek ,asztalnak is
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
zz top
tag
Ej, nem tudom, nekem inkább a Lancool 216 kéne, ha kéne bármi is.
-
jonhy86
csendes tag
Inkább egy KOLINK CITADEL GLASS SE
[link]
vagy KOLINK CITADEL MESH ARGB ATX[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez nagyon tróger megoldás
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
Armagedown
őstag
Minek ilyen drága ház?A célnak megfelel egy olcsó ház is, szét nem fog az sem hullani.
A gép nem lesz gyorsabb egy drágábbtól sem.
Azt hittem, hogy ezeket a tempered glass oldallapos, RGBs hulladékokat csak a szülők veszik az elkényesztetett gyereküknek, sosem gondoltam volna, hogy ezért felnőtt emberek pénzt adnak.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
addikt
válasz Armagedown #22 üzenetére
Ez most kb olyan volt, hogy miért vesz valaki egy Ferrari -t, ha az SX4 is elvisz a piacra. Miért kell iphone 14 pro max, mikor a nokia 3210-esen is lehet telefonálni. Miért vesz valaki budai többemeletes családi házat mikor Havanna lakótelepen is lehet lakni panelban. Miért vesz valaki Balázs kicks Jordan cipőt mikor a Tesco-s F&F cipőben is ugyanúgy lehet menni.. Miért megy valaki le Siófokra, mikor a kertjében ugyanúgy süt a nap.. Vagy az egyik kedvencem, miért vesz valaki egy csúcs carbon bicajt XTR szettel mikor az acélvázas csepellel is lehet tekerni.
Ezt a végtelenségig lehet sorolni..."A gép nem lesz gyorsabb egy drágábbtól sem."
Ezzel nem teljesen értek egyet. Egy komolyabb CPU lassab lesz ha nem tudod lehűteni, mert vissza lesz fogva. Komolyabb tuninghoz is kell mindenképpen az alacsonyabb hőmérséklet. (alaplapi VRM, memória stb..)
VGA tuninghoz is jól jön! Az újabb M.2.-es SSD-k nek sem mindegy, hogy hány fokon üzemelnek, azok is visszavesznek a tempóból bizonyos szint felett..
Arról nem is beszélve, hogy egy mennyit számít egy jó ház egy félmoduláris tápegységnek... sokat.[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
lujo10
aktív tag
Nem rossz ez a házikó és tetszik is valamelyest, de ennyit biztos nem adnék érte.
Hát ez van[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Armagedown
őstag
A kocsis és mobilos hasonlat nem a legjobb. mert ott a több pénzért nagyobb sebességet és plusz funkciókat is kapsz
A pc ház meg csak néhány vékony fémlemez összeszerelve és lefestve, semmivel sem növeli a sebességet, csak kidobott pénz, amit 10ezer fölött kiadsz érte.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Reggie0
félisten
Mert rack szekrenyre nem telik, de valahogy menozni kell
-
addikt
válasz Armagedown #25 üzenetére
Ha nem látod a fától az erdőt azzal nem tudok mit csinálni és nem is az én feladatom, hogy megvilágosodj. Azt javaslom, hogy olvasgass teszteket a témával kapcsolatosan, nézz utána, hogy egy-egy alkatrész milyen hőmérsékleten kezd el throttlingolni, hogyan lehet kihozni a maximumot a mai alkatrészekből, hogyan lehet megtalálni a középutat a halk és jól szellőző gépek esetében.
Elhiszem, hogy aláírásodban szereplő alkatrészeket kb. mindegy milyen házba rakod, de azért kicsit szélesebb spectrumban kellene nézni a dolgokat, főleg, ha nyilvánosan véleményt alkotsz róla.⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Megtakarítanál? 20.000 Ft ajándék a Magyar Kincstártól december 16-ig! ⏺ Részletekért keress priviben
-
s.bala31
őstag
Leírták már neked hogy egy drágább számítógépházzal plusz funkciókat (ami a cikkben is le van írva csak elkéne olvasni) és adott esetben nagyobb sebességen üzemelő alkatrészeket kapsz a jó szellőzésnek köszönhetően. Viszont igen a te irodai/netezős gépedhez valóban nem kell ilyen vagy drágább ház.
-
törölt tag
Jól látom, hogy kemény 65 ezer 2023-as forintot kérnek el ezért a házért? A Lian Li PC-A71-em is került ennyibe bő tíz évvel ezelőtt, és már akkor se kellett beszarni ettől az árcédulától, szóval nem igazán értem az óbégatást.
-
zetor2000
őstag
válasz #72042496 #30 üzenetére
Árgépen 12vel olcsóbbról indul.
Szerintem nem a legjobb helyen nézték ennek az árát.
De lehet, hogy némi utazással még olcsóbban megvehető valamelyik szomszéd országban.
Geizhals.at -n 130€, az nincs 50E jelenleg. Szóval ja, lehet az még olcsóbbabb is.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
Szerintem benned van egy jó nagy adag irigység is.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
L3zl13
nagyúr
Sose tetszett a Lian Li gépek designja. Nem értem a felhajtást körülötte.
Jelen cikkbben lévő ház maximum az elmegy kategórába tartozik nálam designt, feature-öket és az árat figyelembe véve.Aki hülye, haljon meg!
-
Armagedown
őstag
Mire, az egész évben karácsonyfaként világító pcre?
Infantilis dolog ez az RGB, olyan, mint a multiplayer játékokban vásárolható skinek, jobb nem leszel tőle, de a kisgyerekek megveszik, mert a haver is olyat vett.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
veterán
válasz Armagedown #34 üzenetére
Jaaaaaj. Tudod mi az infantilis? Az a hisztizés, amit itt levágsz. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja aztán kész.
Menjél aztán igyál egy sört, meleg van. Vagy dobj be egy Snickerst.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Freel
tag
válasz yericho800 #18 üzenetére
Tudnál, vagy tudnátok nekem hasonló belső elrendezésű házat ajánlani amit kapni is lehet? A következő kritériumoknak szeretném ha megfelelne: menjen bele akár az E-ATX, tehát legyen jó nagy. Minimum 4, de inkább 6 3,5-es HDD menjen bele, plussz 2 db, de az se baj ha 4 db 2,5-es SSD. A kinézete és a márkája nem számít. Szóval lehet akármilyen márka, az se baj ha 20K környékén meg lehet venni.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
BaLee
addikt
Nagyon is sok különbség van egy 10 ezres ház és egy 30-40+ ezres ház között. De három legfontosabb: szerelhetőség, kábelmanagement, szellőzés (ventilátor helyek). Aztán vannak extra dolgok, üveg vagy plexi oldallap, ötletes, szerelést megkönnyítő okos ötletek, usb (type C) csatlakozók, vízhűtést sem tudsz rögzíteni minden házba...
Azt már előttem megcáfolták, hogy egy gép nem lesz gyorsabb egy drága háztól. Egy high end config még tuning nélkül is jó hűtést és jól szellőző házat igényel, tuning esetén meg pláne. Ha megnézel ház teszteket láthatod, hogy akár több mint 10°C is lehet ugyanazokkal a komponensekkel szerelt két PC-nél különböző házakban ami nagyon sok.
Azok meg már csak extrák, hogy ha RGB-t akarsz, vagy csak szereted, ha nem a legékonyabb lemezből van a gép, hanem ha becsukod az ajtót az tényleg a helyére csukódjon vagy ha megemeled az oldalánál akkor ne horpadjon be.
Mai világban amúgy is mit lehet már kapni 10 ezer Ft-ért? -
veterán
-
cucka
addikt
válasz Armagedown #34 üzenetére
Van egy jó hírem számodra - nem muszáj rgb-s házat meg ventillátort venni. Elképesztő, mik vannak, ugye?
-
Feketelaszlo
senior tag
Szerintem te is tudod, hogy a "miért vesz valaki...?" kérdések 98%-ra a sznobéria, megfelelési kényszer és fogyasztói hozzá nem értés a válasz, nem pedig az, hogy csak a gamer ház felelt meg a támasztott műszaki elvárásoknak. Vannak termékcsoportok, amiknél hatványozottan érvényesül a "csak az olcsó a jó" mondás, s mióta a gyártók rájöttek, hogy DIY PC alkatrészeket is nyugodtan lehet úgy árazni, mint a példában szereplő szupersportautót, sneákert vagy Apple telefont azóta az alaplap, tápegység vagy PC ház kínálat is egyre inkább elrugaszkodott a valóságtól (I/O eszközöket nem is említve).
Pedig ahogy írták ez még nem is extrém példa - egy népszerű áruház oldalán rákeresve 100+ 300 €-nál drágább ház van most forgalomban aminél már ugye egyáltalán nem védheti a forgalmazó azzal az árat, hogy a szállítási költségek magasak, nem zsákmányolják ki a munkásokat vagy unikális termékről van szó. Azért annyi, mert azon az árszinten is van elég kereslet rá, ami sajnos a negatív irányba változó vásárlói szokásokat jellemzi. Sokan nem rendelkeznek a kellő határozottsággal, hogy azt mondják annyiért már nem veszem meg, nem alakul ki "buyer's strike", ahogy annak a közgazdasági logika szerint történnie kéne. -
himpike
aktív tag
Piros zsiguli feeling... nekem a letisztultabb kinézet jön be, pl Be Quiet Dark Base sorozat. Lassan ott tartunk hogy egy háznak nem lesz eleje meg hátulja csak 2 szúnyogháló...
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz Feketelaszlo #40 üzenetére
A 300 euró feletti házak azért kerülnek annyiba, mert réteg igényeket szolgálnak ki. Tizenötféleképpen variálható nagytornyok, extrém kinézetű showcase házak, kisszériás itx házak, ilyesmi.
Pont a számítógépház az a termékkategória, ahol simán tudsz olcsón jót venni. 50-60 euróért vannak teljesen jó mesh atx házak. Ha nincs extra igényed, semmi sem indokolja, hogy 2-3-400 eurós házat vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
És mi a helyzet a Lancool III-al? Elvileg a netes teszteken azt regélik, hogy jobb, mint a 2, annak továbbfejlesztése.
izé
-
s.bala31
őstag
A Milyen házat vegyek? topicban találsz róla infót.
-
yericho800
aktív tag
itt ph szoktak jó vételek lenni! thermaltake overseer,
nzxt h630,nzxt phantom széria ezek mind batár és eatx fogadnak és általában sok hdd hely van bennük.sajna ezek a házak kihaltak..inkább a kompakt szarok mennek,mint a hírbe szereplő is,pff 60k hagyjuk..R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
HThomas
őstag
válasz Feketelaszlo #40 üzenetére
Miért adná olcsóbban, ha ennyiért is megveszik? A gyártó se nem hülye, se nem jótékonysági intézmény, és se most, se régen nem volt az.
Vásárlói oldalról nézve, ha meg tetszik valakinek egy termék, akkor azért ne vegye meg, mert van másik olyan ember, aki szerint az túl drága? Ennek se füle, se farka...
Ha a Lian Li ház valóban túlárazott és van rá széleskörű igény, akkor majd jön egy másik gyártó, aki hasonlót gyárt és alálő árban.... -
HThomas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest