- iPad topik
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
addikt
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Köszi, nem nekem kell leírnom.
Amúgy némi keresgélés ezt dobta ki:
TikTok’s ‘alarming’, ‘excessive’ data collection revealed by Internet 2.0. (afr.com)
A vizsgálatot egy ausztrál security cég csinálta.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
scream
veterán
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Komolyan nem értem, valaki mutassa már meg nekem, hogy én a TikTok/Kína (a kínai rendszer) mellett pártoltam volna... Vagy akár az ellen, hogy az USA betiltsa a TikTok-ot.
Sehol nem írtam, hogy bajom lenne azzal, hogy az USA korlátozni akarja a TikTok-ot. Azt nem értem, hogy csak azért, mert USA szövetségesünk, mi miért adjuk oda örömködve és boldogságban ugyan azokat az adatokat - amiket amúgy a TikTok is megszerez - amiket ugyan úgy felhasznál(hat), ha úgy alakul (és hát akár alakulhat úgy is) ellenünk. Miért nem akarjuk saját magunk birtokolni a saját adatainkat - legalább kontinens szinten?
Nem tudom amúgy, egy infotech fórumon miért kell ennyire politikai irányba elvinni a dolgokat - amíg én az adatkezelés oldalról (ha már infotech) igyekszem megközelíteni, addig a reakciók meg politikai ideológiákat szuszakolnak mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- DELL INSPIRON laptop /// 17 FULL HD /// i5 10gen ///12 GB DDR4 /// Intel UHD + NVIDIA MX230 /// SSD
- Musical Fidelity, Klipsch, Topping, HiDiamond, NorStone, Viablue
- GAMER PC ::: WIN11 // R5-4500 // 16GB // 5700XT // 500GB // 1000GB
- PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition 27456/50000
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest