Hirdetés
- ASRock alaplap A620 vezérlőhíddal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Epson nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Komolyan nem értem, valaki mutassa már meg nekem, hogy én a TikTok/Kína (a kínai rendszer) mellett pártoltam volna... Vagy akár az ellen, hogy az USA betiltsa a TikTok-ot.
Sehol nem írtam, hogy bajom lenne azzal, hogy az USA korlátozni akarja a TikTok-ot. Azt nem értem, hogy csak azért, mert USA szövetségesünk, mi miért adjuk oda örömködve és boldogságban ugyan azokat az adatokat - amiket amúgy a TikTok is megszerez - amiket ugyan úgy felhasznál(hat), ha úgy alakul (és hát akár alakulhat úgy is) ellenünk. Miért nem akarjuk saját magunk birtokolni a saját adatainkat - legalább kontinens szinten?
Nem tudom amúgy, egy infotech fórumon miért kell ennyire politikai irányba elvinni a dolgokat - amíg én az adatkezelés oldalról (ha már infotech) igyekszem megközelíteni, addig a reakciók meg politikai ideológiákat szuszakolnak mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Apple Watch Series 4 44mm Space Gray GPS
- Eladó szeretett mid/high end gamer pc-m
- HP Z200 Workstation, Asztali számítógép/PC, I5-650 Processzor, 8GB DDR3 Memória, 250GB HDD, Win 10,
- Lenovo ThinkStation E31, I7-3770 Processzor, 16GB DDR3 Memória, 500GB HDD, Nvidia 2GB VGA, Win 10,
- Eladó Nvidia RTX 3070 FE
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest