Hirdetés
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányos topik
- [Re:] Samsung QN85A: az új, Mini LED-es Neo QLED tévé tesztje
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kompakt vízhűtés
- Hővezető paszták
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- [Re:] [ish4d0w:] Vodafone Internet Booster beüzemelés (Rövid cikk kivonat)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] Office 2019 Pro Plus Custom Installer By Fire/SOUL/CD
- [Re:] [zone:] Igényfelmérés - teszt/bemutató
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Hozzászólok Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan megfizethető árú külső rack (kb. 50.000Ft, de jöhet drágább is, szívesen megnézném), amibe 4-5db (egyenként max 4TB) HDD-t lehet rakni, és ezeket USB 3.0-n keresztül külön-külön látni, tehát nem kell RAID?
Lényegében így egy bővíthető külső háttértárat szeretnék (tehát először csak egy merevlemez menne bele, majd később folyamatosan venném a többit), és így mindegyik HDD egy "dobozban" lenne, de külön lehetne őket kezelni.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
S1M0N
senior tag
válasz
devil2k #2061 üzenetére
Ahogy olvasgattam a topikot, legtöbbször a SHARKOON Rapid-Case 3.5" SATA USB3.0-t ajánlották, ami maximum 4TB-os HDD-kat kezel, szóval ez jó is lehet neked.
-
S1M0N
senior tag
válasz
vati182 #2080 üzenetére
Jaj bocsánat, nem néztem, hogy ez csak USB2-es...
Van ebből USB3.0 is, csak az iPonnál most nincs... Esetleg más áruházakban is "körülnézhetsz". -
S1M0N
senior tag
Üdv!
Nekem is van egy ilyen dobozom, régebben én is találkoztam ezzel a hibával, de egy firmware megoldotta.
Feltöltöttem, mert most hirtelen nem találom, de nekem ez bevált. Van benne használati útmutató is képekkel.
Amúgy nem tudom, hogy a készülék tápja, vagy más miatt, de nekem az első (4db 4TB-os lemez volt benne) HDD-m kondíciója 100%-ról 65-re esett vissza (egyes fájlok nem is érhetőek már el), pedig csak pár havonta használom, szóval lehet, hogy a kínai vacak kevés már ennyihez, de nem akarok ijesztgetni senkit sem. Csak a HDD-k meg többet állnak, mint mennek, maximum egymást tudnák mágnesesen rongálni (bár ezt meg nem hinném), szóval nem tudom mi baja lett hirtelen...
-
S1M0N
senior tag
Igen, biztosan jó, nekem is ugyan az a készülékem van, mint neked.
A meghibásodásnál csak az a furcsa, hogy lényegében állásában kellett volna ennyit romlania, mert tényleg csak 2-3 havonta volt használva. De aztán lehet, hogy a lemez magától adta be a kulcsot, nem tudom, inkább nem kockáztatok, lehet, hogy a 4db 4TB-os lemez már sok a tápnak, amíg 2, majd 3 lemez volt benne nem volt probléma, a 4. lemez beszerzése után történt a meghibásodás.
De amúgy meg nem rossz szerkezet, lehet, hogy kevesebb lemezzel még használni fogom majd.
Hozzászólok Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest