Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • King Unique

  Topikgazda

  válasz Morpheee #3767 üzenetére

  Akkor mégiscsak jók voltak az infók és azért nem említették a többiek. Igaz egy kontra maradt, de attól még használható. Illetve lehetnek szórások és vsz a fórumtárs azért fogott ki egy problémásabb darabot. Az a tápellátással kapcsolatos dolog meg eleve valami elírás / félreértés, mert egy 3,5" (külső) HDD működtetéséhez alapból 12 V | 2 A szükséges. De, ha van kéznél USB 3.1 Type-C port és egy, a Segate Innov8-hoz hasonló megoldás, akkor működik csak USB-ről is. :))

  Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatokat!

  A firmware frissítéssel kapcsolatban kapásból felmerül, hogy mért akartál frissíteni | mit akartál beállítani? Összefoglalóban is említve van, hogy csak opcionális, illetve csak szükség esetén alkalmazandó!
  A computerbase és plugable oldalán lévő firmware-ek esetén bizonyos beállítások alapból bele vannak kódolva magába a firmware-be. Utóbbi oldalon jól leírják. Illetve az új chipek és firmware-ek esetén, ha a Device Info mindenhol X = kikapcsolt értéket mutat, az nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg inaktív. Továbbá a More Config beállításaiba belenyúlni az MP Tool 2.02 alapból nem enged, csak az 1.10-es verzió. Tehát az elsőként említett oldalról az ASM1053 chiphez azt a firmware-t kell letölteni, amelyik nem UASP-s.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés