Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

  • válasz King Unique #3732 üzenetére

    Köszi! USB2 a kicsi HDD-khez menne, 500GB-ig. USB3 a majdani 1TB-osokhoz kell amikor kijönnek a gépből pár év múlva. Igazából a mostani USB3 rack kapacitás is lefedné, mert tavaly vettem 3-at is, de ha tudom hogy ez lesz vettem volna vagy 10-et.

    Ez a swift case igen jól néz ki csak totál zárt... oszlopos fúróval megoldható lenne a hűtés, csak ilyenkor kell egy sosem használatos rack is aminek a sértetlen fémháza utazna garanciális esetben... Ahogy láttam a képekből az egész 2db részre szedhető. Amihez sehogyan nem nyúlunk az az előlap és a tálca amiben a HDD van. Hátoldal lecsavarozható, így ott könnyedén lehet fúrni ide-oda. A másik fő darab ami az egészet összefogja az maga a burkolat aminek az elején lehetne néhány furat.

    Végül az egész megy a többi rackhez betokozva aktív hűtéssel... azért ha USB3-on megindulnak a dolgok hosszan, fűthet rendesen. A rapid Case nem para ebből a szempontból mert az elejében ott a hűtőrács, régi Chieftec CEB-35S szintén, kár hogy annak kimaradt az USB3-as verziója - nem kellett akkoriban HDD-t vennem.

    ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés