Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz King Unique #5343 üzenetére

    Köszönöm az ajánlást, végül ebből lett 2 db: Axagon ADSA-ST dual dokkoló
    Abszolút hozza az elvárásaimat és nem drága. Szép designe, szálcsiszolt fém külső, masszív érzetű kábelek. Automatikus kikapcsolás és alvásba menés tökéletes, pc és a médialejátszóm esetén is. Az alap, hogy külön jelennek meg a lejátszóban és pc-n is a belehelyezett hdd-k, de kellemes meglepetés volt, hogy külön is altatja, és külön is indítja őket, ha kell. Ezt nem vártam, mert egy másik típusról azt írták: "Ha két HDD van az tárolóegységben és bármelyiket is használjuk, az alvó mód nem fog működni (hiába csak az egyik lemezzel dolgozunk, a másik sem fog leállni)." Azt gondoltam, ezek egykaptafára készülhetnek, de úgy látszik, van különbség azonos árkategórián belüli dokkolóknál is. Szerencsémre. :)
    Ami esetleg kis negatívum, hogy a hdd-k eléggé instabil módon rögzülnek. Kicsit labilis, lötyögős, pláne olyan 3,5" hdd-nél, ami a vékonyabb fajta, és nem tölti ki az egész rést. Nekem ez nem jelent különösebb problémát, a centerem mögött helyezkedik el, így nem éri gyakran fizikai behatás, ennek ellenére egy kis összehajtogatott kartonnal finoman befixáltam a helyükre őket. :) De szerintem ez a legtöbb típusnál ilyen lehet ebben a kategóriában.
    Arra kell még vigyázni, hogy a klónozó gombot, ami meglehetősen könnyen elérhető helyen van, nehogy véletlenül 3 másodpercig nyomjuk, mert akkor lőttek a B fiók hdd-jén tárolt filmgyűjteménynek. :D De ez mindegyik típusra igaz, ami tartalmaz klónozó funkciót. Én egyébként ezt nemigen fogom használni.
    Úgyhogy úgy tűnik, jó választás volt, köszi a linket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák