Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sanzi89 #3863 üzenetére

    Megértelek. Én is hőbörgök hogy annak idején a picsáért nem vettem vagy 10-et minden szériából.

    Chieftec CEB 35-S a 2.0 és 3.0 verzió is tök egyforma, jól hűthető (elöl-hátul van rács). Annyi a különbség hogy az utóbbi gyorsabb, sajnos ki is maradt a 3as széria mert nem gyűltek úgy az adatok mint manapság - egy jóféle 1napos program ha videózok lazán televágja a 32GB-os kártyát a fényképezőben. Az új Chieftec verzió meg totálisan zárt.

    Sharkoon RapidCase szintén zenész - rács elöl hátul erre megszűnik, van helyette a Swift Case ami zárt. Nem tudom miből gondolják azt hogy egy új korszerű HDD egy USB 3-as rackben hűvösebb, amikor meg van hajcolva, mint régen az USB2-es példányokban az 5400-es nem győztem hűteni őket. Most önálló szélcsatornát nyomtam nekik úgy ahogy hűlnek, de egy jókora másolásnál azért 40-42 fokig elmennek így is, pedig szellőznek rendesen, ráadásul Green széria igaz még a régi lehet az új hűvösebb.

    A Swift Case burkolata egyébként nem egy was is das, a technika megvan hozzá fúrom át ahol kell elöl és hátul. Őszig veszek még amennyit csak lehet és mennek egy egyedi rack szekrénybe ahol majd jól tudom hűteni őket a kábeleket elrejteni stb... csak a bekapcsoló gombok lesznek kihozva előlapra meg a ventilátor.

    Kissé elszáll ez a témakör, mert a vártnál gyorsabban telik a PC-ben a tárhely. A két WD5000AAKS HDD 500nap alatt telt be gyakorlatilag, míg a két új WD1003FZEX már 300napnál teljesen tele lesz ha így halad. Tehát fognak gyűlni a rack-ek a jövőben is, az meg igen gáz hogy 1-2év múlva nem tudom megvenni ugyanazt, már csak a tokozás miatt is mert hiába 3,5" az összes HDD a burkolatuk akkor se egyformák.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák