Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz neolitics #3371 üzenetére

    Szia!

    1. Nem minden külső háznál indítja újra egyből alvó módból ébresztve, van amelyiknél csak akkor pörgeti fel, ha hozzá akarsz férni a tartalmához.

    2. Leállítás és alvó mód alapvetően a benne levő USB chiptől és a firmware beállításaitól függ. A Windows energiagazdálkodási beállításai ennek vezérlésében másodlagosak. Utóbbi részt én nem szoktam babrálni és ilyen ikon eltűnésem sem volt még eddig alvó mód miatt. Ha PID: 55AA a Becrux azonosítója, akkor az összefoglalóban leírtak alapján tudsz rajta firmware-t frissíteni, ami akár az ilyen kis bugokat is javít(hat)ja. Sőt, alvó módot is ki tudod kapcsolni, ha zavarna.

    3. Ez alapvetően a Windows hiányossága és sok éve fennálló állapot, a 10-esben is... eleve a beépített leválasztás tool is korlátolt. Ha nem engedi leválasztani, akkor Unlocker, X perc várakozás, vagy restart / shutdown/ kábel kihúzás segít csak. Bár utóbbi kicsit rizikós. Unlocker jó a feloldásra, de leginkább Win7 alatt működik megfelelően, illetve újabban a telepítő és az oldala nem kívánatos tartalommal van tele (Delta toolbar)...
    Windowsra a legprofibb program az USB Safely Remove, az már megjeleníti mi fogja és fel is lehet vele oldani [link]. Csak sajnos fizetős, de itteni program promók topikban is többször be lehetett tárazni belőle. Sokan éltek a lehetőséggel (én is), ha esetleg szépen kéred, lehet még valakinek maradt fölös kulcsa. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák