Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Ł-IceRocK-Ł #4849 üzenetére

    Pedig az árgép találatai alapján még lehet kapni, igaz annál a webshopnál jelenleg nincs készleten. De attól még elvileg be tudják szerezni, meg lehet akár máshol is. Az eBay és társai online piacterek kínálatában meg pláne megtalálható.

    Ezzel a 2528U3 modellel itt a topikban nincsen tapasztalat, nem említette eddig senki, hogy ilyet vett volna. Ennélfogva az sem ismert, hogy egy 7 mm-es HDD belső elhelyezése, rögzítése mennyire stabil benne. De ezen és a Type-C 2528C3 modellnél (ami ilyen téren valószínűleg ugyanaz) ezen a képen látszik, hogy a HDD-re mindkét oldalról rátolható egy-egy plusz rögzítőelem, ami vélhetően többek között a megfelelő megtámasztásról is gondoskodik. Sőt, az utóbbi képen lévő HDD a címke alapján elvileg pont egy 7 mm magas Seagate BarraCuda, vagy annak a Pro változata lehet.

    (#4851) Kroni1:
    Na akkor ahogyan az sejthető volt, az otthoni gépeden, az arra telepített Windowson eleve nem stimmelt valami, ha már az UASP sem működött, amit alapból támogat az a külső ház. Meg adott esetben az Intel alaplapi USB 3.0 vezérlő is szerencsésebb lehet, mint az ASMedia. Ezért is javasolt ilyenkor lehetőség szerint másik gépen, másik operációs rendszerrel is kipróbálni, letesztelni a külső házat, úgy nagyobb eséllyel deríthető ki a hiba forrása és oka. Meg nyilván azért is, mert attól hogy egyik gépen valami gond van, az nem feltétlen jelenti azt, hogy egy másiknál is, vagyis nem feltétlen a külső ház hibája az oka.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák