Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz vinibali #4017 üzenetére

    Azt gondoltam, hogy Windows alatt próbáltad. Ezért is írtam, hogy a külső háttértárakhoz mellékelt firmware update és egyéb programok esetében általában ezen rendszerkörnyezet, illetve némelyiknél még a macOS támogatott.

    Ha valóban ASM1051 chip van benne és a firmware is régebbi rajta, akkor a gyártói frissítésnek normál esetben le kellett volna futnia. Az ASMedia chipes külső házaknál amúgy általánosan PID: 55AA azonosító esetén működik a dolog. Legalábbis a külső firmware-ek használatánál. Egyébként milyen firmware-t írtál rá, mit is csináltál pontosan?

    A második partíció gondolom egy sima NTFS fájlrendszerű lehetett, mint az AS400 esetében. Ha Windows alatt az külön megjelenik, akkor normál esetben Linux alatt is ugyanúgy kellene működnie. De, ha utóbbinál csak a CDFS partíció jelent meg, ellenben a másikat egyáltalán nem is látta a rendszer, akkor az elég érdekes. Említve volt az eltávolításához a gyártó oldalán lévő program, de az nem derült ki a most leírtakból, hogy ki lett-e próbálva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák