Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Lopakodó", E-ATX-es miditoronyot dobott piacra a Phanteks
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Harmincezer milliamperóra a Blackview új tabletjében
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Nagyon jó kis roller Megjelenés után első körben kezdtem használni, de ezért az árért tényleg egy jól összerakott gép lett. Sajnos az első sárvédő hiánya tényleg problémás(nyakig szaros tud lenni az ember) a hátsó sárvédő csavarjait figyelni kell, vagy menet rögzítővel fixálni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Point invent
újonc
Hmm.. én májusban és szeptemberben szoktam Pesten lenni. Rég óta barátkozom a gondolattal, hogy vegyek valami ilyesmit ami elvisz a Rákóczi térről a Tűzoltó utcai Aldiba. Az se baj ha nem ennyire csúnya a járgány. 50év 186cm 100kg. Mit ajánlanak a szakértők?
-
TomPack
őstag
-
enginev3.0
félisten
Én is szeretem
Egy kicsit lassan veszi fel a végsebességet de legalább rajta lehet maradniNálam 35-40km jön ki egy töltésből, bár én full sík terepen használom race módban rövidebb távon szóval elég sok az indulj - állj
Napokban sem bírtam ki hogy ne használjam márpedig 20 c.fok alatt elég könnyű torokfájást összeszedni velük de egyszerűen annyira könnyebb ezzel a közlekedés mint autóval és olcsóbb is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bdanyy
addikt
válasz Point invent #2 üzenetére
Ahhoz egy xiaomi is elég
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Viktor S
csendes tag
Spirális rugó? Inkább tekercs.
-
Peaceliker
addikt
válasz Point invent #2 üzenetére
Ninebot g30 max? De ha nem kell 45km hatótáv akkor egy xiaomi pro2 is jó vagy akár kisebb akkus gép is
"Oh my Goa'uld!"
-
Reggie0
félisten
Nem tunik valami bizalomgerjesztonek a felfuggesztes.
-
Reggie0
félisten
válasz enginev3.0 #10 üzenetére
Furatokkal gyengitett szogletes ocskasagnak nez ki.
-
bzs73
őstag
Üdv. Hát beszereztem én is egy ilyet, azt kell mondjam, ennyi pénzért nagyon szuper járgány ez. 200 alatt normális pálcika rollert nem kapsz. Én nem száguldozni vettem, sport módban 35 bőven elég, és ilyen sebeséggel, brutál kényelmes,komfortos. Az én 75 kilómmal nagyon jók a lengés csillapítók is, és lazán 40km távolság felett vagyok.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Motorféket keveslem, azt nem tudom lehet -e kóddal állítani. Azt írja van elektromos fék,ebs, de ha elengedem a gázt, nem nagyon érezni.vagy csak hozzászoktam az agresszívabb motorfékhez.
-
anonimus25
tag
Az az igazság ha pontosan nézzük kB a rollerek 90%-a nem legális, mert vagy a motor teljesítmény nagyobb vagy a sebesség. De igazából a roller menüjében limitálható az EU 25km/h-s végsebesség.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
enginev3.0
félisten
válasz anonimus25 #15 üzenetére
Az az igazság hogy inkább csinálni kéne normális szabályozást amiben még sehol nem járunk ennyi év után sem
Mert minden más fontosabb
Pl hogy hogyan lopjunkA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
anonimus25
tag
válasz enginev3.0 #16 üzenetére
Félek tőle erre is majd olyan szabályozás kerül, hogy ki herélik majd mint az elektromos robogót anno.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
enginev3.0
félisten
válasz anonimus25 #17 üzenetére
Igen mivel fiatalos modern és új gondolkodású vezetőink vannak így elég nagy a valószínűsége
-
anonimus25
tag
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
Attól még lehetne valami normális szabályozás az helyett hogy ellehetetlenítik a használatát.
-
bzs73
őstag
Milyen hidraulikus féket érdemes venni?
-
dzf007
senior tag
Aki vette az a geekmaxi-tól vásárolta vagy itthon? Garancia hogy érvényesíthető MO- n? Xiaomi Pro 4 ről váltanék majd..
-
enginev3.0
félisten
Én geekbuyingról
Azt írták másik topikban ha valami tönkre megy benne, jelezni kell a webshopnak és küldenek csere alkatrészt.Engem nem rémisztett meg, mert könnyű szerkezet, bármit ki lehet benne cserélni pár csavarhúzóval, így elfogadtam a rizikót, de szerintem aki vigyáz rá és nem gyári hibás darabot fog ki, annak sok ezerkm-t elmegy hiba nélkül
Nekem már hetek óta a házban pihen, csak 20 fok felett használom, az alatt amúgy is hideg van rajta, és így óvom a párától is
-
dzf007
senior tag
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Ismerem azt is ott is kuponkóddal jó áron van. Egyik tesztoldal (Tamás Zsolt) adott kuponkódot.. Bár még várok vele, szabályozást nem tudom, mi lesz. Bár úgy olvastam 1000W- ig mehet kerékpárúton, járdán. 25 kg fölött és 25 km/h fölött meg már most is kell rá kötelezőt kötni.
-
enginev3.0
félisten
Kötelező most is kell rá
Szerintem ezt nem fogják engedni bicikli úton mert túl gyors
Bár nekem kis városban nem számít én elmegyek vele bárhol, ha kiraknak az autók közé akkor ott fogok menni, majd dudalnak, de ez van, vagy épp én dudalok rájuk mikor 30cal döcögnekA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Ebben ugye nincs BT? Csak mert a kijelzőn ott van a kis jel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Műholdakkal kommunikálna az Apple Watch Ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Iphone 13 Mini Midnight 0 Perces ÚJ 12 Hónap Garancia
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjolv IR kam gar
- EliteBook 845 G7 27% 14" FHD IPS Ryzen PRO 4450U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD gar
- Apple Watch Series 6 40mm Red Gps 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest