Hirdetés
- Akár 23 gomb is lehet a Razer új, madzag nélküli Naga egerén
- Befejezi a korábban leállított kínai gyárbővítését az SK Hynix
- A TSMC után a Samsung sem erőltetné a High-NA EUV berendezéseket
- A produktivitásunkat növelné a Corsair új, "ergonomikus" Nightsword egere
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az órajel magában nem minden, kérdés milyen chipekkel van szerelve és az időzítéseket mennyire kell emelni hozzá, mert van jó pár olcsó megoldás ahol eléggé antituning chipeket használnak.
Amd vonalon nem volt eddig semmi gondom a gigabyte lapokkal, de van asus prime is, igaz csak prime, de legalább van ssd hűtés és 4 sata, ha valakinek kell a több, 2,5Gbe lan, ha esetleg 2/1-es net van otthon... Ugyanígy van az asrocknak is megoldása, szintén 4 sata, nvme hűtés és 2,5Gbe lan, illetve mindkettőnél van wifi, ha kellene. 1-2e-rel drágában ott van az asrock B850M Pro-A 4 ram foglalattal és komolyabbnak tűnő hűtéssel, illetve már 3 nvme ssd lehetőséggel. Ezek mellett mindnél több ventilátor csatlakozó, ha kellene...I know.
Részemről az ASRock a befutó.
Intel és EVGA már nincs, Supermicróra meg pénz nincs.

-
Dragon3000
nagyúr
Az órajel magában nem minden, kérdés milyen chipekkel van szerelve és az időzítéseket mennyire kell emelni hozzá, mert van jó pár olcsó megoldás ahol eléggé antituning chipeket használnak.
Amd vonalon nem volt eddig semmi gondom a gigabyte lapokkal, de van asus prime is, igaz csak prime, de legalább van ssd hűtés és 4 sata, ha valakinek kell a több, 2,5Gbe lan, ha esetleg 2/1-es net van otthon... Ugyanígy van az asrocknak is megoldása, szintén 4 sata, nvme hűtés és 2,5Gbe lan, illetve mindkettőnél van wifi, ha kellene. 1-2e-rel drágában ott van az asrock B850M Pro-A 4 ram foglalattal és komolyabbnak tűnő hűtéssel, illetve már 3 nvme ssd lehetőséggel. Ezek mellett mindnél több ventilátor csatlakozó, ha kellene... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az ajánlott 6000MHz ramra gondoltam, az meg max egyéni akcióval van 170e alatt.
Miért is ajánlott ez a biostar, amikor már rég van választék más 100 dollár alatti b850 lapból, ahol szintén ott a gen5 pci-e és már egy ideje piacon vannak, így ha volt is valami gond, már javították a biosát.Nem tudom, a magam részéről előbb vennék Biostart, mint mondjuk Gigabyte-ot.
Az 5600 MHz-azt jelenti, hogy addig van XMP/EXPO profilja, nem azt, hogy finomhangolással ne lehetne belőle többet kihozni.
-
Dragon3000
nagyúr
Firstshop, Ipon, Pcland. Én nem tudok helyetted keresni....
Amit írtál, nem arra vonatkozott hogy jajj csak x darab, hanem hogy egyáltalán nincs ilyen árnál lejjebb. De, van.
Más meg már írt okot hogy miért _lehetne_ ezt a biostar lapot választani. De hogy egy okot én is írjak: mert ezen már a vga-nak is jut gen5 PCIE.

Az ajánlott 6000MHz ramra gondoltam, az meg max egyéni akcióval van 170e alatt.
Miért is ajánlott ez a biostar, amikor már rég van választék más 100 dollár alatti b850 lapból, ahol szintén ott a gen5 pci-e és már egy ideje piacon vannak, így ha volt is valami gond, már javították a biosát. -
Precorus
tag
Megint valami alza akció, mert csak náluk kevesebb, mint 5 készlettel, a következő boltban már 170e körül mozog és elmegy 200e fölé is...
Azt írtam, hogy 100 dollár alatt már most is van választék, 120 dollár körül meg már jobb választék van, akkor miért venné ezt bárki? Ha meg annyira számít az ár, akkor ott a b650 olcsóbban jobb felszereltséggel.Firstshop, Ipon, Pcland. Én nem tudok helyetted keresni....
Amit írtál, nem arra vonatkozott hogy jajj csak x darab, hanem hogy egyáltalán nincs ilyen árnál lejjebb. De, van.
Más meg már írt okot hogy miért _lehetne_ ezt a biostar lapot választani. De hogy egy okot én is írjak: mert ezen már a vga-nak is jut gen5 PCIE.

-
Dragon3000
nagyúr
2x 16gb 135 ezertől indul: [Árukereső]
1x 32gb már van 128 tól, de az csak 4800 Mhz. De 140 ezerért már van 5600 Mhz:
[link]
Nem olcsó, de a 200 tól azért messze van.A legolcsóbb cuccokat meg azért választaná bárki is, mert ha ki kell spórólni a ram árát, akkor valahol olcsósítani kell. egy r5 öt tuti elvisz ez a biostar lap, bőven elég mindenre.
Megint valami alza akció, mert csak náluk kevesebb, mint 5 készlettel, a következő boltban már 170e körül mozog és elmegy 200e fölé is...
Azt írtam, hogy 100 dollár alatt már most is van választék, 120 dollár körül meg már jobb választék van, akkor miért venné ezt bárki? Ha meg annyira számít az ár, akkor ott a b650 olcsóbban jobb felszereltséggel. -
Precorus
tag
Akkor ha valaki gémer gépet rak össze és elkölt rá min 500e-ret, mivel ebből csak a ram 32GB esetében 170-200e, még keveset is írtam, nem hiszem, hogy a lapon spórolna 10e-ret és venné ezt a retket, ez mellett, ha 100 dollár alatt lesz, akkor is már rég van itt választék, így miért választaná bárki ezt?
2x 16gb 135 ezertől indul: [Árukereső]
1x 32gb már van 128 tól, de az csak 4800 Mhz. De 140 ezerért már van 5600 Mhz:
[link]
Nem olcsó, de a 200 tól azért messze van.A legolcsóbb cuccokat meg azért választaná bárki is, mert ha ki kell spórólni a ram árát, akkor valahol olcsósítani kell. egy r5 öt tuti elvisz ez a biostar lap, bőven elég mindenre.
-
ftc
nagyúr
Ha kiindulok B650MT árából , ami 133EUR akkor tényleg 100EUR körül lesz ez...
Biostar lapom ami volt- stabil volt, 0 tuning lehetőséggel...hasonlóan szegényes felhozatallal.. soha többet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor ha valaki gémer gépet rak össze és elkölt rá min 500e-ret, mivel ebből csak a ram 32GB esetében 170-200e, még keveset is írtam, nem hiszem, hogy a lapon spórolna 10e-ret és venné ezt a retket, ez mellett, ha 100 dollár alatt lesz, akkor is már rég van itt választék, így miért választaná bárki ezt?
Lehet, hogy már vannak alkatrészei, és valahol pont jó áron látja. Igazából a Type-C-n kívül nincs nagyobb hiányossága, és egy bővítőkártyának még van hely a VGA mellett, ha később nagyon kéne. Vagy asztali hub. Vagy szimpla adapter.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ViZion
félisten
Én inkább egy harmadik monitorkimenetet hiányolok róla, hogy ne kelljen külön vga-t tenni bele. 2 sata + 2 nvme nem elég? Ejnye-ejnye ebből torrentezés lesz

mellé. Nem torrentezek, soha nem is torrenteztem, minek?
Az elejétől ha elolvasod, kerestem, h ki lehet a célközönség... -
Krugszvele
senior tag
-
ViZion
félisten
Elég egydimenziósan képzeled el azt a gaymer gép dolgot. Nem csak százventis, szénné húzott akváriumok léteznek. Plusz a modern gépek többségébe bőven elég két SATA.
7600X/7800X3D PBO, 32 GB DDR5 EXPO, RX 9070 XT, 2x2 TB NVMe, láncba köthető ventik, még van két SATA portom, oszt jó napot.
hogyne, akkor szeresd, nem tilos.
-
laed
senior tag
-
Dragon3000
nagyúr
A cikkben 100-120 dollár van írva, hát ezt a felszereltséget most itthoni boltban 36e körül megkapni, amin már rajta van az áfa is, ami visszaszámolva 100 usd alatt van. Ha meg a 120-hoz lesz közelebb, annyiért meg sokkal jobb felszereltséggel vannak alaplapok a boltokban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak ha az árat is nézzük, akkor ilyen felszereltség van olcsóbban is, ennyiért meg már van jobb választás is.
Az árat nem tudjuk.
-
Dragon3000
nagyúr
Elég egydimenziósan képzeled el azt a gaymer gép dolgot. Nem csak százventis, szénné húzott akváriumok léteznek. Plusz a modern gépek többségébe bőven elég két SATA.
7600X/7800X3D PBO, 32 GB DDR5 EXPO, RX 9070 XT, 2x2 TB NVMe, láncba köthető ventik, még van két SATA portom, oszt jó napot.
Csak ha az árat is nézzük, akkor ilyen felszereltség van olcsóbban is, ennyiért meg már van jobb választás is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
brabbitz
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ViZion
félisten
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ViZion
félisten
azé' ventiknek kicsit szűk lesz egy csati. 2 satát se sokallom, de akkor lehetne több m.2 rajta.
Irodai gépnek sok, htpc már nem trendi, gamernek meg kevés. Ki a célközönség?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
*PWM
Az.
-
njunghausz
csendes tag
*PWM
-
Tomassy00
senior tag
100/120 dodó ezért
.
-
laed
senior tag
D-SUB meg lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB & 1TB Wi-fi / Wi-fi +5G Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Nvidia Quadro FX570
- Eladó Samsung Galaxy Tab A11 Plus 6/128GB grafit Wifi
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

.