Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz Qru #1754 üzenetére

    Ez nem egészen így van.

    Kb. 2 hét (pontosabban talán 15 nap) az átírási határidő, de utána van még két heted elintézni minden következmény nélkül. (Voltam már így).

    Persze 15 nap a biztos. Különben a néni nem szólt semmit az okmányirodában, úgyhogy abból nem lesz semmi, szvsz. Azt nem tartom elfogadható érvnek, hogy azért nem szól az átírásnál az ügyintéző, mert ne ott arénázzon a kuncsaft. Amúgy sem szoktam, értelme nincs.

    Nem gondolnám pl. hogy odamegyek egy két-három hónapos keltezésű adásvételivel és akkor simán szó nélkül hagynák. De mondom, nem is ez aggaszt, hanem a biztosító.

    Azt mondták most telefonon, hogy a törlésről küldtek emailt. Most rákerestem a fiókomba, semmi. De szerintem ezzel nem tudok tromfolni náluk, kb 100 %, hogy be kell nyeljem a büntit tőlük...(a biztosítótól).

    PS.: a kisebbik baj a biztosítás felmondása, azt újra meg is kötöttem. A biztosítás felmondása miatt keletkezett a fedezetlenségi idő, következményesen. A biztosítást azonnal megkötöttem, az átírással csúsztam két hetet és a biztosító emiatt felmondta a szerződést, amiről nem kaptam értesítést...vagy másik email címre küldték...
    Hopp, fel is hívom őket most

    [ Szerkesztve ]

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák