Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
himpike
aktív tag
válasz
Találtgyerek #45 üzenetére
Szerintem egyik se, vagy én nem találtam meg. A Thermal grizlit vagy mit még nem próbáltam. viszont ha ez a helyzet akkor teljesen mindegy mit veszek, úgyis le kell cserélnem évente... Nem hiszem hogy a jobb paszta okán 4-5 fok különbséggel bárki ki lenne segítve egy rendes hűtő helyett.
Régebben foglalkoztam e-hulladékkal, és régi procik kupakját levettem, az 10 évesen is erősen képlékenynek bizonyult, lemosni alig tudtam a kezemről. -
IgnisFatuus
aktív tag
Nem annyira láttam még korlátlan példányszámú VGA-t.
-
nexplo
őstag
A gap-padokat már nem is említve. Sajnos manapság már az megy hogy hogyan spóroljunk ki mindent a termékből, úgy hogy az még pont ne essen szét. Persze mindezt szuperül szépen becsomagolva adják át és prémium érzete van az embernek. Egy paszta esetében ez még nem egy hatalmas dolog, de amikor már pl autót veszünk és ott is ki van minden "könnyítve" spórolva, na az már ciki.... Mindent a profitért. Használd, majd dobd el. El a mai sztender. Csak ezzel szemetet termelünk és ebbe fulladunk bele majd
-
mcs
veterán
válasz
yericho800 #36 üzenetére
Fehér színű teszkó gazdaságos trutyi, de legalább könnyen lejött, nem úgy, mint régebbi Gigabyte kártyák rágógumija. Pedig az MSi oldalán még büszkélkedtek is vele, hogy milyen kivételes minőségű.
Azóta, hogy Arctic MX4et kentem rá, tökéletesen teszi a dolgát ismerősömnél is.
A mostani 3060 Ti Gaming X-em remélhetőleg nem jár ugyanígy 3 évig. -
Hidd el, mindenen IS spórolni akarnak...
Németben teszteltek ilyen raklapos kéziszerszámokat, az egyik meglepő eredmény, hogy sokkal tarósabbak lennének, ha lenne megfelelő minőségű és/vagy mennyiségű kenőanyag a csapágyaknál, stb... A paszta is ilyen, megfelel az elvárásnak, akkor ott... -
válasz
yericho800 #36 üzenetére
10 fillér/kártya... eladnak 1 m kártyát... ha jó a paszta, akkor tuningolhatóbb, később cserélnek. Ha csak 1 évig jó, utána melegszik, akkor elavult a kártya, csere kell...
Szal. tudják ezek, h hogy kell eladni... -
mcs
veterán
válasz
yericho800 #20 üzenetére
Nekem is újra kellett pasztáznom az előző 1660 Super Gaming X kártyámat 1 évvel a megvétele után.
Nem volt megkeményedve a gyári paszta, de valamilyen oknál fogva elvesztette a hővezető képességét. -
-
-
-
-
nexplo
őstag
Várom a teszteket hogy hány FPS-t dob az új színvilág a játékok alatt
Árban sajnos biztos megkérik majd sajnos a különlegesség felárát... -
lujo10
aktív tag
Nekem tetszik
-
hokuszla
senior tag
nagyon tetszik ez a kawasaki, 120-ért venném is
-
yericho800
aktív tag
válasz
Találtgyerek #22 üzenetére
Persze tudom
-
Nagyon tetszik és az is, hogy elérhető árkategóriában dobják piacra.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
yericho800 #20 üzenetére
Szinte minden gyártót érint a padozáson és a pasztán való spórolás. Az felmagasztalt Asus-nál is volt gyenge paszta és rossz padozás.
-
-
yericho800
aktív tag
válasz
Találtgyerek #11 üzenetére
1660ti volt nálam gaming x..
Olyan kő hulladék paszta, meg fos padokat se láttam életembe.. Mondjuk minden gyártónak vannak hulladék szeriáji.. Lásd giga 2080s 2070s.. Gyári fos volt rengeteg, ahogy a 6700xt gaming oc alatt is nevetséges paszta, meg pad volt -
Sz.L.
aktív tag
válasz
Nekem sem volt gondom velük.
-
válasz
+1
MSI alaplapok (nem az aljából, ott minden gyártó sz@r), MSI VGA-k és semmi bajom nem volt.
Jó a kinézet, ócón jöhetne egy... -
vumeter
csendes tag
A dizájnról nekem nem az nVidia jut eszembe, hanem sokkal inkább az egyik energiaitalt gyártó cég.
-
válasz
Azokkal általában nem is szokott.
Amúgy maga a dizájn szerintem is tetszetős, és túl nagy felára sincs. -
himpike
aktív tag
válasz
Találtgyerek #9 üzenetére
Üzlet szinten is kerüljük már... gyakorlatilag minden, kivéve a notebookok mert azt meg sem mertük próbálni.
Ha javítanád akkor nincs hozzá semmi de az is drága. -
himpike
aktív tag
Sikerült már valaha hibamentes terméket gyártaniuk...?
Bár lehet gyártanak szívószálat, műanyag poharat vagy valami egyéb high tech cuccot is... -
Raysen623
addikt
Ha csinálnak hasonló design-al egy Radeon 7700-at - persze piros árnyalatban - akkor arra talán beruházok
A design tetszetős egyébként itt is.
-
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Volt igen, picit más design-nal.
-
Találtgyerek
veterán
A GTX9xx szériában is volt hasonló zöld kártyájuk. Nekem anno tetszett.
-
C64
őstag
Hátha ettől majd kelendőbbek lesznek 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA színeibe öltözött képalkotó a vállalat The Limited Series termékcsaládjának első képviselője.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest