- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- M.2 SSD hűtés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A CoD már rég nem AAA kategória. 10 évvel ezelőtt még az volt.
-
I02S3F
addikt
-
wjbhbdux
veterán
-
I02S3F
addikt
Hát nem sokan repültek komment szekcióba! Ennyire megromlott ennek a játéknak a színvonala?
-
I02S3F
addikt
Nagyon beleszerettem a szériába, az első MW nagyon tetszett! Utána PS4-en kitoltam az újabb 1-2-3-mat. Élveztem. BF4-et is kitoltam, az nehezebb volt. Voltak pályarészek, ahol elakadtam, vagy is többet időztem rajtuk.
Aztán egy ideje már nem tudok játszani vele, egészségügyi okok miatt (Figyelemzavaros lettem).
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
hadam98
senior tag
Az egyik legnépszerűbb játék sorozat a Cod, teljesen valós a nézettség. Nem kellene nekik még videó se, viszik mint a cukrot.
-
wjbhbdux
veterán
-
mcwolf79
veterán
Amúgy legyenek nagyon jóban az édesanyjukkal! Direkt betáraztam 3 év PC-s GP-ra, hogy tudjak játszani a belsős címekkel, erre menet közben benyögik, hogy e-eee, majd 1 év múlva.
Jól számolom, hogy Steam-en olcsóbb, mint az MS store-ban?Játékon belül loyaliti kedvezménnyel a Vault edition 37k, Steam-en meg 90 euró (ami kb. 33000Ft). -
wjbhbdux
veterán
-
Aweriot
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
-
Aweriot
aktív tag
Game Passben majd a story miatt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
ridiculous
senior tag
MW19 minősége még folytatódott a Black Ops Cold Warral, utána már tényleg egyik sem ütötte meg a szintet.
MW19 & BOCW a két legutolsó igényes COD.
-
Lshadows
csendes tag
A 2019-es Modern Warfare marha jó volt, 3x végigjátszottam a story-t és multiztam is vele. A többi főleg a 3 állítólag borzalmas pocsék lett. Nem értem miért nem lehetett a 2019-es minőséget szállítani legalább a MW szériában.
-
gabor7th
addikt
Volt már rész ami Koreában kezdett aztán csak a legelső pálya volt.
-
scdlsc
senior tag
Engem a sztori érdekel csak. De nagyon el vagyok maradva a korábbiakkal. Black Ops 2-ig vagy a 3-ig jutottam. Már nem is emlékszem.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ezeknek már csak annyi célja van, hogy kibabráljanak az egyszeri guglizókkal.
-
MikeWazowski
veterán
Ezt lehet bezsákolom majd, előző verzió kimaradt.
-
Dniel
tag
Nem hiszek benne, hogy jó lesz. De, azért reménykedem, főleg a DMZ miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 16GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Intel Core i5-14500T 14-Core 3,4 GHz LGA1700 (24M Cache, up to 4.80 GHz) OEM Processzor
- 27% - Crucial 16GB / 32GB DDR5 SO-DIMM RAM
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest