Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz syberia #1174 üzenetére

    Az ember életének utolsó állomásán, ahol a temetkezési vállalkozók és boncmesterek az élet elkerülhetetlen végéről tesznek tanúbizonyságot, egy hátborzongató minta rajzolódott ki. Thomas Haviland, az amerikai légierő egykori őrnagya által végzett úttörő felmérésben 269 patológus a világ minden tájáról egy nyugtalanító tendenciáról számolt be: a szokatlan, fehér, rostszerű vérrögök jelenlétéről az általuk kezelt holttestek mintegy 20%-ánál.

    Miközben a világ lakossága a COVID-19 világjárvány bizonytalanságával küzdött, az mRNS-injekciók 2021-es bevezetése reménysugarat hozott. A boncmesterek körében végzett világméretű felmérés eredményei azonban arra utalnak, hogy lehetséges kapcsolat állhat fenn e szokatlan vérrögök és az mRNS-injekciók között. Ez a felfedezés messzemenő következményekkel jár, mivel az orvosi közösség igyekszik megérteni ezt az új jelenséget.

    A 2022-ben kezdődött felmérés azóta több mint 1700 temetkezési vállalkozástól gyűjtött válaszokat szerte a világon. Az eredményekből kiderül, hogy a többségük még mindig találkozik ezekkel a különös rögökkel az általuk kezelt holttestek 20%-ánál, még akkor is, amikor a járvány már a történelem évkönyveibe vonul vissza. A fehér, rostos és a tipikus vérrögöktől eltérő rögök miatt az egészségügyi szakemberek válaszokat keresnek.

    E rejtélyes vérrögök okáról számos elmélet létezik. Az egyik ilyen hipotézis a tüskefehérjék lehetséges szerepe, amelyek mind a koronavírusban, mind az mRNS-injekciókban jelen vannak. Egyes orvosok szerint ezek a spike-fehérjék "amiloidszerű fehérje-összehajlási rendellenességeket" okozhatnak, ami vérrögök kialakulásához vezethet.

    Továbbá, a patológusok 79%-a figyelt meg mikrorögképződést az általuk kezelt holttestek átlagosan 25%-ánál. Ez a ritka jelenség, amelyet a "kávézaccos" megjelenés jellemez, egy újabb réteggel bonyolítja a vérrögöket övező orvosi rejtélyt.

    E szokatlan vérrögök felfedezése nem korlátozódik a világ egyetlen szegletére. Brenton Faithfull új-zélandi temetkezési vállalkozó is beszámolt arról, hogy a COVID-19 vakcina bevezetése után ilyen vérrögöket találtak a holttestekben. Miközben a világközösség továbbra is küzd a világjárvány következményeivel, ezek a leletek élesen emlékeztetnek a még előttünk álló számtalan ismeretlenre.

    https://bnnbreaking.com/world/unusual-blood-clots-a-mysterious-link-to-mrna-injections
    https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1756334572906610870
    https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák