Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolivissza

    aktív tag

    A város, ahol élek, ma is, és tegnap is tiszta égre ébredt, aztán délelőtt tíz óra magasságában, amikor a vénasszony nyári nap már jól látható volt az égen, az egy-másfél órája a város fölé kiengedett négy öt párhuzamos csík az égen szétterült, egymásba értek, vékony szürkés felhőréteg képződött felettünk. Ha jól emlékszem, a nyolcvanas évektől beszélünk arról, hogy elvékonyodott az ózon réteg, hogy megszaporodtak a bőrrák megbetegedések, hogy a napozás annyira nem is egészséges.
    Mivel ez mindenkit érint, gazdagot és szegényt is, aztán a gazdaságot korlátozni nem lehet, a repülőgépnek repülniük kell, valamint pánikot sem lehet kelteni, nem lehet az emberek orrára kötni, hogy mekkora is a baj. Rákerestem, itt a topikban egyszer említették az ezüst-jodidot, mint jégkár mentesítő anyagot. Szerintem meg fátyolfelhőt képeznek ezzel, hogy felhőmentes napokon kevesebb káros sugárzás érje az embereket. Ez így egy jóindulatú konteó. A jégkár megelőzés, mint fedősztori jó arra, hogy néhány rövidebb csíkon az égen nem akadunk fel.
    Ha pedig negatív szemmel szeretném nézni, itt is pusztán a hatalom megtartásáról van szó, félnek egy minden mindegy lázadástól. 🧐

    amor fati

Új hozzászólás Aktív témák