Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az Xbox Online nem tudom hol tart, a Stadia idejében vacak volt, míg a Google Stadia kiváló.
Viszont a GF Now nagyon jó. Én simán benne vagyok, hogy fizetem a havidíjat, majd azon játszok, amin akarok: TV, gyenge laptop, mobil, PC, konzol stb. Imádom ezt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy evtizede meg nem is leteztek ezek...

@xandrush0831: nekem is volt xbox cloudom 4 honappal ezelottig, azota ne jatszom, de nem volt gondom vele. Pedig 4K teven jatszottam, igaz 2k-ban. Szep kep, gyors reakcio, jo jatek. Talan ha volt ketszer, hogy 2 masodpercre laggolt, de aztan helyreallt...nem tokeletes meg termeszetesen, de ahhoz kepest amilyen 3 eve volt mar fenyevekkel jobb, szinte tokeletes.
Az OnLive 2010 nyarán indult.

-
mhydas99
addikt
A streaming a jovo, meg par ev es a sebesseg is villamgyors es hibatlan lesz
..ugyanezt mondták hozzád hasonlóan mások is lassan egy évtizede, és még mindig ugyanolyan szar.

Egy evtizede meg nem is leteztek ezek...

@xandrush0831: nekem is volt xbox cloudom 4 honappal ezelottig, azota ne jatszom, de nem volt gondom vele. Pedig 4K teven jatszottam, igaz 2k-ban. Szep kep, gyors reakcio, jo jatek. Talan ha volt ketszer, hogy 2 masodpercre laggolt, de aztan helyreallt...nem tokeletes meg termeszetesen, de ahhoz kepest amilyen 3 eve volt mar fenyevekkel jobb, szinte tokeletes.
-
xandrush0831
senior tag
..ugyanezt mondták hozzád hasonlóan mások is lassan egy évtizede, és még mindig ugyanolyan szar.

+1
Xbox Cloudra elő voltam fizetve. Kb 3 hónapja visszamondtam, és inkább streamelek a Deckre a PC-ről. Miért? Mert még azon a kis kijelzőn is ótvar a képe, képzelem milyen jó lehet monitoron vagy tv-n. Ilyen kis oldalnézetes ugrándozáshoz jó, de amint részletes képet kéne megjeleníteni, szétesik a bitrate miatt a kép.Én spec örülnék ha működne normálisan, mert nem akarok 600k-ért videókártyát venni. De nem fog, mert helyi hálózaton is kell 200 Mbps a jó képhez, az xcloud meg 27 környékén van ha jól tudom.
-
ridiculous
senior tag

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miert?
Meg mindig walkmant hasznalsz vezetekes cingar fejhallgatoval?
Szekeren kozlekedsz a varosban?
Monokrom teved van?
Konyvtarba jarsz konyveket kolcsonozni?Mert ha nem, akkor mit tartasz a fejlodestol? A streaming a jovo, meg par ev es a sebesseg is villamgyors es hibatlan lesz, azt meg hogy nem a sajat gepedben van a bika hardver, hanem egy joval bikabb van messzebb az nem tudom miert faj, ha a vegeredmeny ugyanaz vagy jobb lesz...
Annak fog csak fajni, aki eddig letoltotte torrentrol ingyen a jatekokat. Aki eddig is megvette, annak nem lesz fajo.Mert nem vagyok filthy casual, és amit játszok, ott lokális futtatást akarok, maximális reszponzivitással.

-
mhydas99
addikt
-
Cassi
őstag
-
mhydas99
addikt
Miert?
Meg mindig walkmant hasznalsz vezetekes cingar fejhallgatoval?
Szekeren kozlekedsz a varosban?
Monokrom teved van?
Konyvtarba jarsz konyveket kolcsonozni?Mert ha nem, akkor mit tartasz a fejlodestol? A streaming a jovo, meg par ev es a sebesseg is villamgyors es hibatlan lesz, azt meg hogy nem a sajat gepedben van a bika hardver, hanem egy joval bikabb van messzebb az nem tudom miert faj, ha a vegeredmeny ugyanaz vagy jobb lesz...
Annak fog csak fajni, aki eddig letoltotte torrentrol ingyen a jatekokat. Aki eddig is megvette, annak nem lesz fajo. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
mhydas99
addikt
A jovo ugyis a jatekstreaming. Geforce now, Xbox live stb. Egesz jol mukodnek mar.
-
George85
tag
Akartam Series X-et venni kicsit később, de megkönnyítették a választást, marad a One S konzol.
A Series játékok így már egyre jobban nem érik meg az egy-két vagy több tízezer forintos árat.Lesz egy androidos mobil, tablet gamingre + Series kontroller.
-
Dé
aktív tag
az én resetem az volt, hogy a retro játékokhoz fordultam vissza és azóta nagyon jól szórakozom a régi címek nosztolgiázásával (Gameboy, PSP stb.) anélkül, hogy a világ pénzét rá kellene költeni félkész játékokra
-
janeszgol
félisten
Én is. 2023 januárjában vettem a Series X-et, majd 2026 tavaszán adtam el bontatlanul. 220 ezerért vettem, 170 ezerért vitték el.
Most kérhetnék érte 250-et is. De nem baj, örülök, hogy elvitték. Soha a büdös életbe nem veszek már konzolt. -
Plazmacucci
félisten
Beteg egy világ ez. Régen ez valahogy fordítva működött.
-
fahrii
őstag
Nem mindegy mennyiért nem veszik?
-
mhydas99
addikt
Az komoly. Ha most adnam el igaz alig hasznaltan az S-em, akkor tobbet kapnek erte, mint amennyiert vettem...noice....
-
xandrush0831
senior tag
-
fukasza
junior tag
Én azért még adtam volna nekik, 100k $, és nem kell többet filózni rajta megveszi-e még valaki.

-
HELLAFLUSH
őstag
Biztos azért csinálják, hogy az új generációs konzolok ne tűnjenek majd sokkal drágábbnak.
-
Sdi
addikt
Biztos túl sok fogyott, és nem voltak képesek kielégíteni a keresletet
-
balintka
addikt
Július 1. óta köztudott hír volt ez, mi a meglepő? Aki akart, tudott venni 1 hónap alatt az eredeti árakon.
Novemberre felkészül a PS is az áremelésre.
-
D4v3
őstag
6 éves hardver 33%-kal drágábban. Rohanok máris
Érik itt azért lassan valami Nagy Reset a gaming környékén. -
deltaa97
tag
Semmi baj, eddig túlzottan olcsó volt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Cassi
őstag
Valószínűleg idén nem ez az utolsó, úgy Fekete Péntek tájékán esedékes még egy.
-
PTM
senior tag
Wow, már megint?
Pár éve még a fő platformom volt. Valahol sajnálom azért, hogy most mostanra meg már teljesen mindegy, hogy mennyiért nem játszok rajta. Visszatekintve az egyik legjobb kütyüs döntés volt számomra, hogy kiszálltam belőle. -
Synthwave
HÁZIGAZDA

Há nóóórmális eeez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ELADÓ APPLE WATCH ULTRA 2 GPS+CELLULAR 49mm TITANIUM
- PHILIPS EVNIA 49M2C8900 240Hz/ 0.03ms / Ambilight
- Intel Core i7 13700K/ GeForce RTX 4070 Ti 12GB/32GB DDR5 RAM/ 2TB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy Tab S7+ Book Cover Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 12.4 Book Cover Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 Yoga G1i I i5 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I 6 hó gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ASRock B550M Phantom Gaming 4
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Fujitsu U749 i5-8350 8Gb ram, 256Gb NVMe, Garanciával Boltból Számlával