Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tán csak nem a fájlrendszerben volt limitáció a 4 TB-ra?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
8Tb az már elég lenne, de gondolom az ára egy PS5 ára.
duree54
-
Atomgeszi
veterán
"Ilyen például, hogy a Settings menüben deaktiválható a gép bekapcsoláskor hallható pittyenés, "
Több év után sikerült ezt is elérni. Parádés.
Most már talán pár év és az idegesítő kontroller és konzol világítást is le lehet majd kapcsolni.
-
Atomgeszi
veterán
Gondoltam rá.
Csak tudod a friendly user policy zavar(avagy inkább annak hiánya). Hogy semeddig nem tartana egy ilyen "featuret" belerakni, főleg, hogy a PS4 Pro -ban is már legalább dimmelhető volt a led, itt még annyi sem.Ezt anno megemlítettem a Sony magyar ügyfélszolgálatnak, ahol még csak barátságos választ sem kaptam a kb vegyem be a saját hímtagom körítés mellé.
Nagyon magas lovon ül a Sony, de innen lehet nagyot esni.
És akkor jön az, hogy barmold szét magadnak a 200k-s gépet, meg a 25k-s kontrollert. Abból kettőt is ráadásul, ha több van a házban. -
Katorga12
csendes tag
Jobban örültem volna ha lehetne végre Ps5 mentéseket pendrivera menteni....
-
Katorga12
csendes tag
Ps Plus -ra nem éri meg nekem előfizetni, akkor se játszottam online amikor ingyen volt.
A másik meg, hogy akkor is csak ment, nekem meg kellene a trófeákhoz, hogy egy korábbi mentést vissza tudjak másolni,hogy ne kelljen egy játékot pl a elejéről újra kezdeni ha az adott trófea a játék utolsó harmadában van. 😊 -
-
Pikari
őstag
Dehogy. Az ms játékfejlesztőket és disztribútorokat vásárolgat fel, hogy életben próbálja tartani a hulladék konzolát. Aztán ezért picsogott a sony, hogy korlátozzák a versenyt, és emiatt kevesebb lesz a cucc az ő hulladék konzoljaikra.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
opr
veterán
"a Settings menüben deaktiválható a gép bekapcsoláskor hallható pittyenés"
Oh, vegre. De rohadtul ideje volt mar ennek.A ket kontroller - egy profil is hasznos lehet, de az szvsz annyira nem fontos, eddig is ket gombnyomas volt, ha muszaj volt, de amugy meg egyszerubb siman a haver kezebe nyomni a kontrollert es kesz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
HELLAFLUSH
őstag
8TB...de minek
Nekem elég az alap tárhely azzal az 5-6 játékkal ami ráfér mert úgy se játszok egyszerre velük. -
törölt tag
Két éve még az volt a mondás, hogy az Atmos nem érdekli a Sony-t, mert az nem pontos, a Tempest viszont igen. Én azért örülök neki, hogy elkezdik támogatni az Atmost, a gyakorlatban elég frankón tud szólni.
Nekem már csak a Device Link alól hiányzik egy olyan beállítás, hogy a PS5 ne engedje bekapcsolni magát. Talán majd 2025-ben.
A pittyenés sose zavart, de így, hogy ki lehet kapcsolni, valószínűleg élek vele és kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
Végre Dolby Atmos support! Már csak a Dolby Vision support kéne 4K Blu-ray-k mellé
-
AxBattler
félisten
Nagyon magas lovon ül a Sony...
Talán majd az Acti-Blizzard felvásárlás/gémpasszosítás után ráfekszenek a customer support-ra.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
-
"gamepadet rendelhetünk támogató kontrollerként" - Na ez várós, végre belemerülhetünk a gyerkőccel együtt Peppa malac kalandjaiba anélkül hogy szegény elakadna és állandóan oda kelljen adnia a kontrollert.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
válasz
kleinguru #26 üzenetére
~2 Tb = ~250 GB
GB (gigabyte) != GiB (gibibyte)
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
godside
tag
3 kerdes: 1. mikor lesz vegre 21:9 vagy 32:9 tamogatas? 2. mikor lesz cserelheto akksi a kontrollerbe, vagy normalis kapacutasu ami nem 5-6 orat bir ha hasznalod is? 3. Az extra tarhely a ps5 proba nem lehetne gyarilag beepiteni? biztosan olcsobban tud venni a Sony nagytetelbe SSD-t mint egy atlag user...
nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon
-
Évekre előre leírtad a fejlesztés kiaknázatlan tárházát.
Minden évben majd lesz egy hatalmas szenzáció, hogy pl. már kék színben is elérhető (tudom, ez gonoszság volt), következő évben már lehet majd a leírtakból valaminek a fele.
Az üzleti megfontolások hosszú távra terveznek, nem lehet minden jót (vagy alapvetően elvárhatót) odaadni ajúzereknek, mert akkor nem várnák a következő kiadást.Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyelőre béta stádiumban lévő verzió leglényegesebb hozománya a 8 TB-os M.2 SSD-k kezelése.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest