- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nekem is volt Voodoo1 és Voodoo3 2000. Utóbbbin játszottam először 640x480 feletti felbontáson 3D gyorsítva. Még az 1024-et is szépen vitte. Pl. a Midtown Madnesst, és a The Phantom Menacet így játszottam először.
De érdekesebbnek tartom az egzotikusabb videókártyákat, mint a PowerVR és a Rendition Verité. Ezek valahogy másképp működtek, és a képük is más volt.#60 vrob Akkor kapaszkodj meg, Lewis Hamilton 38 millió dollárt keres évente. Ez 37741000 ft naponta. De ha ő nyeri a VB-t, abban az évben 49 millió $-t kap. És ő vélhetőleg nem a legjobban fizetett sportoló. [link]
#92 Pötyi Azért az Awe64 már elég jól szólt. Bár a "jó" a játéktól is függ. Én általában jobban szerettem az opl3-mas zenéket. Hangulatosabb volt, jobban ment a játékokhoz. Főleg a nem nagyon szép grafikához. A Doom 2-nél például csalódott voltam, amikor Awe32-vel hallgatva a végén arról a szép megnyerés zenéről kiderült, hogy a szólót nem szinti játsza, hanem szólógitár. Számomra az addig szintizene volt az opl3-ról hallgatva.. Azon úgy szólt, mintha egy analóg szinti hangja lenne. A Monkey Islandnél viszont jobb a wavetable zene, főleg Rolandról. Az a Gravisnél is szebben szólt.
-
Pikari
addikt
válasz
Szirtimorc #96 üzenetére
Csak a nevére. Ha már CAD gyorsítás, akkor Intense3D Wildcat. Használtam egyet fél évig, először még nagy dolognak tűnt, hogy 20 ezer polygon helyett 40ezret tudok real time forgatni, aztán rájöttem, hogy kár volt pénzt kiadni érte.
-
Szirtimorc
senior tag
Valaki emlékszik még a CAD-gyorsító TIGA kártyákra? '92-93 környékén láttam működni ilyet .
-
Pikari
addikt
Szerintem azért maradtak fenn, mert a trendeket követték, letisztult, és egyszerű technológiákkal operáltak. Pl dos alatt kb 20 sor volt assemblyben wav fájlokat lejátszani a hardverükön. Nem volt saját music chipjük, simán rárakták a yamaha chipjét húzódozás nélkül, később meg egyszerűen megoldották sound fontból. Görcsölés és húzódozás nélkül követték a trendeket, miközben más gyártók görcsösen ragaszkodtak a mindenféle chipjeikhez, techológiáikhoz. A creative simán licenszelte, megvásárolta, másoknak eladta és/vagy licenszelhetővé tett a chipjeit, ha szoftveres oldalon kellett más technológiájával kompatibilisnek lennie, azonnal implementálta a drivereiben (a3d) annélkül, hogy szent háborút kezdett volna folytatni a saját technológiája érdekében, aztán amikor eljárt ezek felett az idő, simán kidobta visítás nélkül (eax). Szóval egyszerűen jobban tudtak alkalmazkodni a kihívásokhoz, mint a konkurensek.
-
negro
őstag
`96-ban valtottam SB16-ra. Nem is a Win95 nyirta ki (hozzateszem a PnP pont oda keszult, nem is ertem a support hianyat) hanem, hogy `95 utan terjedtek el igazan a CD-es jatekok igy audio track formaban, majd WAV, kesobb ugye MP3, tomoritett formaban voltak a hatter zenek igy semmi ertelme nem volt mar egy "Gravisznak" ami #1 volt a Midi korszakban. 98-ban mar jott az EAX... a SB terhoditasa. 99-ben Sound Blaster Live -om volt. De a graviszos ido szep korszak volt. Eg es fold volt akkor egy GUS-al tolni a Doom, Duke3D, Indiana Jones, Sim City 2000 -et es stb.
-
DonToni
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #88 üzenetére
Ha autó lenne, úgy hívnák, hogy "sleeper"
Nekem még a fiókba egy légmentes zacsiban van pár intel celeron matricám...!Egyszer még sokat fognak érni...!
-
-
DonToni
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #86 üzenetére
Nekem is volt, de én csak chipseten használtam....
Fölösleges, de szebb és kék is(!), ami +5 - 10 fps! -
-
DonToni
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Mi az a zalman installáció a kártyán...?!
-
jedis
senior tag
-
válasz
fatpingvin #80 üzenetére
Valószínűleg a driverrel lenne a legtöbb probléma. 8 chipes kártya létezett, katonai szimulátorokhoz, de már az is csak a speciálisan rá írt software-eket tudta futtatni úgy tudom.
-
fatpingvin
addikt
-
Ez egy kamu áprilisi tréfa, de igényesen megcsinálva, videó is van róla
Az emberke csatornáján vannak más kreténségek is
-
negro
őstag
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Nagyjabol ugyan ez volt a configom de `93-ban, illetve volt meg egy Gravis Ultrasound hangkartyam is benne. A Midi korszakos hatterzenek a jatekokban mas dimenzioban mozogtak plane mivel Orion erosito es hangladak voltak rakotve a gepre, nem ilyen tenyer meretu csipogok
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Persze. Ott vettük az első PC-met '95 decemberében.
Másodkézbeli 386 DX-40, 4 MB SIMM RAM, 512 kB Trident ISA, 1,44 MB Floppy, 80 MB Conner HDD, PC speaker, 14"-os, analóg Supercom SVGA, AT billencs és egy ultrafos Genius GM-6 egér, mindez 80 pénzért egy pofás AT minitoronyban.
-
Pikari
addikt
válasz
spirit007 #66 üzenetére
Én vettem 3 db mobilracket abban az időben, hogy a vinyóimat abba pakoljam bele. Mindegyik mobilrackben volt 2 vagy 3 db venti. Pár hónap után szétkoptak, elkoszosodtak - akkor még nem tudtam, hogy lehetne ezeket javítani - ezért olyan kotyogó, visító hangja lett a gépnek, hogy egy idő után ki kellett dobálnom belőlük az összes ventit
Egy db maradt meg belőlük, amit elfelejtettem kidobni, azt épp egy hete javítottam meg, és raktam vissza az egyik mobilrackbe. (igen, a mai napig van egy IDE mobilrack a gépben, és igen, időnként használom).
-
spirit007
senior tag
Te jó ég, azok a 6 centis sikítók!
'98 környékén valami 150Ft/db áron vettem a misztrálcompujtervörldben valami 10db-ot és brahiból telepakoltam velük a gépemet.
Kapott a S3 Savage (8MB) és a Vodoo2 Elephant (12MB) is!
Igazi techno-zenegép lett belőle -
-
Atom_Anti
senior tag
Durván elszálltak 3dfx videókártya árak, 2006-ban dobozos Voodoo 4-et vettem ebayen 22 dollárért szállítva. Ma 500-800 dolcsi körül
.
-
Pikari
addikt
Én sok olyat ismerek, aki 300-400k körül megkeres egy-egy nap, aztán érdekesmód egyik se maffiózó, hanem egyszerű magyar átlagemberek, pl fakereskedő, orvos, ipari alpinista, gázszerelő, és nem olyan elrugaszkodott példák, hogy életemben 1x találkoztam velük, hanem emberek, akiket tényleg ismerek, akik nap mind nap elmennek mellettem az utcán.
Ha ez itt magyarországon sikerül az embereknek, akkor biztos vagyok benne, hogy tőlünk nyugatabbra, ahol az emberek kezében azért több pénz forog, szintén sikerül.
Akikre te gondolsz, és akiknek az abszolút csúcs a nemzetközicégtopvezető meg ilyenek, ez
tipikusan a mély szakmai ismeretekkel és háttértudással nem rendelkező, általában érettségivel vagy valami kamu bölcsész szakmával a háta mögött különféle gyárakban és irodákban robotoló, gyerekkorát diszkóban végigtomboló, tv előtt hentergő embertömeg, aki kétségbeesetten próbál feljebb kapaszkodni a ranglétrán, és közben nem érti, miért nem lett miliomos.... pedig gyerekkorában kétszer ügyesen kattintott a powerpointban, és a tanárbácsi megdícsérte az anyukája előtt, mert olyan ügyes volt. Ezzel NEM azt mondom, hogy te ilyen lennél, de szerintem keress jobb ismerősöket. -
-
Napi 1 millió HUF körül a legnagyobb nemzetközi cégek top vezetői keresnek ... plusz bónusz és egyéb jutalékok, de ne menjünk bele
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy prototipus grafikus kártya lett volna az álma egy ilyen embernek.
Max mint NFC tekintenek rá, jó lesz mint értéket átadni egy-egy fekete üzletben, pénznyomok nélkül.
... Habár előfordulhat, sikeres, IT-ból kinőtt vállalkozó is akinek ez fontos.Na de akkor is, az ilyen videókártyák a mi álmaink és kész
-
negro
őstag
Tudom. Ismerem a 3dfx tortenetet. De pl. par eve volt egy user aki "hazilag" rakott ossze ilyen kartyakat, leoperalt VSA-100-bol. Gyari kinezet es mukodo kepes formaban persze. Konkretan rendelese csinalt tobbet is es arulta, persze ok az nem eredeti de azert ez nem olyan dolog mint egy Ferrari replika amiben fele olyan eros es tipus idegen motor van es stb. Barhonnan is kozelitve irrealis ez az ar. En amugy meg fel millan is csovalnam a fejem.
-
Ez azért ennyi, mert csak prototípusok léteznek belőle, sosem került kereskedelmi forgalomba, talán párszáz darab lehet belőle összesen, és annak is csak töredéke működőképes. De ezzel együtt, persze nehezen emészhető az ár. Mondjuk számomra sokkal durvább, hogy mezei Voodoo 1-2-3 kártyákért, amik egyáltalán nem voltak ritkák, simán elkérnek 20-30 ezreket, egy Voodoo5 5500-ért pedig, amit pár éve 20k körül adtunk-vettünk, most 200k körül kérnek. Ezek az árak legalább annyira betegek, mint ennek a ritka prototípusnak az 5 millás ára.
-
negro
őstag
Elkepedve latom, hogy vannak emberek es felesleges penzuk ilyenekre. 5 milla
Ez azert nem csak magyar viszonylatban sok penz. En is is imadom a retrot de ez beteg. Persze "ertem" mert anno nekem is volt Voodoo Rush illetve 12 Mb-os Voodoo II es minden vagyam lett volna akkor egy SLI kiepites es szep dolog a nosztalgia de ez azert tulzas.
-
Nekem van egy 1980.as éévekben gyártott három lámpás Tungsram fényorgonám és tökéletesen működik.
-
BITBOYS
addikt
válasz
fatpingvin #49 üzenetére
Rendben, ez így akkor elfogadható. Illetve tény, hogy minden annyit ér amennyiért eladható.
-
Na igen, annak idején nekem is valami újabban mentek.
De szerintem ez a Socket4-es gép már marad ahogy van.
S3 868-as kártyával, SB16 ct2290 opl3 csippel, plusz GM/GS waveboarddal, egy generációval régebbi DOS-os retro gépnek.
Nem tudom még mi lesz a Voodookkal, egyelőre maradnak a polcon -
válasz
Nekem van egy. Ha sokat fog érni akkor megy majd ebayre, addig marad a bőröndben
-
fatpingvin
addikt
nem nevezném őskövületnek. amire kell arra jó, minek csicsázni?
egy dolgon még IGAZÁN jó lenne ha javítanának, a szoftveres support, ugyanis az katasztrófa milyen elképesztően limitált a platformok terén.a nagy tudása amúgy a színmegjelenítés iszonyatnagy felbontásban meg emlékeim szerint monitorok közötti frame locking és társaik, szval ez tényleg olyan hogy csak képet de azt tűpontosan
-
Nálam a Voodoo 5 5500 sosem volt opció, a Voodoo 4 4500 már legalább lehetőségként felmerült, de azonnal el is lett vetve. Kispénzűségem okán két reális lehetőség állt előttem: egy T&L nélküli Kyro I, vagy pedig valamelyik újonnan megjelent GF2 MX400, szóval leginkább róluk gyűjtöttem infókat, de azért egy Radeon DDR lett volna az álomkártyám. Ekkor még -2001. április vagy május- a Geforce 3 csak érdekesség szintjén jött elő, leginkább PC Guru-s írásokból, eszembe se jutott egy saját részre szóló vásárlás. Végül MX400 lett, mert a T&L tűnt a jövőnek, és jövőálló karit szerettem volna.
-
jedis
senior tag
válasz
Dr. Akula #24 üzenetére
Hát nekem volt hála istennek egy Amiga 500+ -om, még '94-'95 -ig. Nagyon mély érzelmek kötnek hozzá, még a mai napig is. Én is gondolkodom rajta, hogy veszek egyet, de egy normálisabb darab bőven 100 ezer felett van. A 1200-asról, meg nem is beszélve. Az egyik haverom apjának még van egy fullos 1200-asa, arra pályázok.
A mai napig őrizgetek egy 51cm-es Sony Trinitron képcsöves TV-t, hátha mégis lesz egyszer még egy Amigám.
-
Tőlem pont két hete vittek el egy dobozos c64c-t 40eft-ért személyesen. A doboz sem volt valami jó állapotú de még a gép sem.
Az eredeti tápja ennyi év után időzített bomba (5.3-5-4v-ot ad ami rövid út a gép halálához) de persze a többséget nem érdeki és boldogan használja a közel 40 éves táppal.
De volt hogy 35e-ért vitték a hiányos alig működő vízkáros c64g-t. Van még itthon pár darab, ha rámjön akkor rakom fel vaterára, ott tényleg minden szemét eladható.
Én a sajátomhoz vettem rendes új tápot.
Voodooból egy hibás creative banshee-t vittek tőlem 10eft-ért.
Ugyanakkor van egy számomra kedves PowerColor EvilKing 3 Extreme kártya amire ráköltöttem 10eft-ot az összes kondi cserére de egyre döglöttebb lett. Persze senki nem vállalja hogy megcsinálja. És nem is jövök rá mi a baj vele. (AGP-PCI adapterrel működött egy darabig hibás képet adva amire azt hittem a hiányos vagy döglött kondik okozzák de sajnos nem) -
2-More
tag
Fiatalitanii kell akkor, nekem p1-133 konfigban siman ment a v1, v2 is.
Amugy, nalam is megvan a sor a Rush-t meg a 6000ret kiveve, v1-2, v3-2000/3000/3500/4500, meg van ket ikeprocis 5000resem, egy pci, egy agp-s.
Sajnos, az esz nelkuli retrolaz kinyirja ezt a hobbit is. Nemreg egy hibas Tyan P1 lapot vertek fel 12 rongying a vateran, de amugy tele van minden felhulye, minden szemetet csiliardokert arulo (teszteletlen) orkokkal. -
válasz
Synthwave #32 üzenetére
Én is összeraktam egy ABIT SG-71 alapú gépet még évekkel ezelőtt (a legerősebb gép építhető köré, ami még 3.3V AGP-t támogat, 3.06-os P4-el), egy V5 5500-at szántam bele, aztán megláttam, hogy megtízszereződött az ára az utóbbi években
Így most csak egy V3 3000 van benne. De szinte be se kapcsoltam azután, hogy összeraktam. Lassú, zajos, instabil... és a régi játékok nagy része különféle patch-ekkel és nGlide-al tökéletesen futtatható modern gépen is. NFS 2-3-4-5 örök kedvencek, de inkább így játszok velük néha, mint hogy ezt az öreg vasat hergeljem
-
Pikari
addikt
Én a multkor a komcsi oszcilloszkópokkal és labortápokkal szívtam be. Szép dolog az, ha a gyűjtők megveszik őket, mert inkább gyűjteményekben lehessen nézegetni őket, minthogy a kukában végezzék. De miután az emberek rendkívül esztétikusnak és epikusnak találják őket, én meg javításhoz akartam volna őket használni, rendkívül dühítő, hogy tripla árat kell/kellene fizetnem az eszközökért.
-
Pötyi
őstag
válasz
MasterDeeJay #38 üzenetére
Nekem is van egy Matrox Parheliám, anno azért volt nagy szám, mert ez volt az első triple head videokártya a piacon. Emlékszem, akkoriban (kábé a nullás évek közepe, 2005-2006. táján) voltak olyan jutúb videók, amikben az adóalany csinált egy olyan gémer konfigot, hogy 270 fokban, három monitorral körberakta a fejét, hogy tökéletes szimulációt érjen el az autóversenyzős, meg repülőgépes játékokban.
-
válasz
MasterDeeJay #40 üzenetére
Advanced Display Features:
ExtendiGray
8- and 10-bit color
8- and 10-bit 1 gray on any output
Multiple Hardware Window ID support: 9 per display output connector
8/10/13-bit independent GAMMA LUTs per output for precise DICOM calibration of grayscale and color displays
8/10-bit Hardware LUTs per outputcélhardver, eleve csak néhány monitortípussal tudja ezeket a varázslatokat. nem tudom, mikor mutatták be, most már nem akkora dolog a 10 bites színfelbontás, valószínűleg akkor még az volt.
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
MasterDeeJay #38 üzenetére
Elhiszem, a Matrox mindig is drágább kártyákat képviselte. Bár el se tudom képzelni milyen helyre kellhet egy pont ilyen Matrox kártya ami egy őskövület, ráadásul az árat tekintve egy vicc.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MasterDeeJay #27 üzenetére
Nekem is 120L volt, megette a 12-t.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
BITBOYS
addikt
Erre emlékszik még valaki? [link] Glaze3D
Vártam mint a messiásta nevem is innen adódott mivel nagy vga b*zi voltam
-
BITBOYS
addikt
Melyik volt a legelső 3Dfx kártya?
Haverom a 90-es évek közepén ezt kapta Amerikából, HERCULES STINGRAY 128/3D [link] [link] .. vagy ez [link]
Már nem emlékszem pontosan, de biztosan dupla paneles kártya volt. Talán a legelső MotoGP játékon mutogatta, hogy miért istenkirály ez a kártya, csak én elsőre nem láttam a lényegét, azaz a 3D-t -
-
válasz
Dr. Akula #24 üzenetére
Dehogy eszik annyit.
7-9L használattól függően.
https://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/45-Skoda/0-Alle_Modelle.html?vehicletype=1&exactmodel=120L&powerunit=2 -
Van egy IBM márkájú BTX-es alaplapom itthon. Kíváncsi vagyok 10 év múlva valami gyűjtőnek kellhet-e majd...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
A 12 literes fogyasztásával igazi ajándék lenne a 700-as benzinből tankolni.
#21gézu: Én az Amigával voltam ugyanígy. Egyszer elgondolkodtam rajta hogy veszek és... Na ez az, hogy utána mi lesz? Az egyetlen emlékem vele kapcsolatban, hogy bámulom és már ott tudtam hogy ilyenem sose lesz. Nem is lett. Milyen emlékeket tudnék előhozni vele? Úgyhogy nem dobtam rá ki feleslegesen százezreket.
-
Jó kis Voodoo 1 és 2-es kártyák vannak nekem is. Sajna nem indulnak el a retro Pentium 60 Mhz-es gépemben, mert abban még a 33 Mhz pci 2.0 csatolók vannak.
A Voodooknak pedig már pci 2.1-es 66 Mhz bus lett a követelmény.
Érdekes hogy egy Nvidia Riva128 pedig megy ugyanebben a gépben, pedig az később jött ki és még AGP verziója is van. -
gézu
őstag
A világ legfacább dolga olyasmiket gyűjteni, ami nem csak szimplán ritkaság, hanem még érzelmi szálak is fűznek hozzá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Ha nem Pályás nap lett volna, megírom én. 3dfx-es hírnél nyugodtan számíthatsz rá, hogy megjelenik itt is.
-
JoeYi
őstag
ennek nem csak eszmei értéke van
"simán" viszi a Doom 3 -at
https://www.youtube.com/watch?v=oAQDlUAHx_U
-
schilence
csendes tag
Ki és mit szeret(ne) birtokolni. Ha lett volna ennyi pénzem én pl simán rámentem volna a kártyára.
Pár éve, amikor nem voltak még így elszállva az árak, erős licitben voltam egy szintén soha meg nem jelent voodoo 5 5000-ért. A vége akkor 162000 Ft volt. 147-nél engedtem el… Utólag már nagyon sajnálom, de ez ilyen.
-
-
MongolZ
addikt
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Van egy 1974-es nagykerekű Babettám...
-
fatpingvin
addikt
na, nem számítottam rá hogy PH cikk lesz ebből a licitből de kellemes meglepetés.
érdekesállat. mondjuk ha ennyiért elmegy, tényleg érdemes lehet megfontolni az utánépítést. tudom hogy nem ugyanaz, de a chipek beszerezhetőek, design is van hozzá ha emlékezetem nem csal. -
-
Ablakos
őstag
Azt sem értettem, hogyan adhat valaki egy trabantért millió forintot. Ezt sem fogom megérteni.
-
Tomcat
őstag
válasz
5500-as nekem van 3 is. Az első egy eredeti, ezt nagyjából 1,5 évig használtam, a másodikra egyedi hűtést szereltem CNC-s mart RAM-okat is teljesen fedő hűtőbordákkal 60 mm-es ventilátorral, a harmadik pedig egy mai napig gyári bontatlan leragasztott doboz. Egyiktől sem válnék meg mert ereklye mind, de ez utóbbit talán majd egyszer én is fel fogom rakni az ebay-re ha már elég sokat fog érni.
-
Chaser
legenda
és még azt mondják drága a 4090...
: )remélem konfigba kerül ez a csoda, hirtelen nem is tudom mit pattintanék alá - ami korhű is, mondjuk ha ennyi felesleges pénzem lenne meglenne alá a vas is kerül amibe kerül -
-
-
Tomcat
őstag
Szép lelemény, viszont ha belegondolok nem is olyan egyszerű feladat manapság egy korhű konfigurációt találni hozzá. Szóval inkább egy vitrinben tudom elképzelni mint kiállítási tárgy semmint hogy Glide-os programokat futtatni rajta naphosszat.
Egyébként nekem is csak ez hiányzik a Voodoo gyűjteményemből, ezen az egyen kívül megvan szinte a teljes sorozat gyártónkként is, viszont ennyi pénzt tényleg csak a fanatikusok adhatnak ki ezért a kuriózumért.
-
jedis
senior tag
A voodoo 6000-res, a VGA-k Ferrari GTO250-ese !
Amúgy nekem egy Diamond Monster Voodoo 1-esem volt anno '97-be, egy S3Trio 2 megással karöltve ! Nem kicsit volt durva vizuálisan anno szoftver renderről átváltani Glide-re. Quake, Tomb Raider, Shadows of the Empire ( ez utóbbi momentán csak 3D-s kártyával ment ) .
-
GEIL
addikt
Van egy 3dfx Voodoo3 2000 16 Mb AGP-s kártyám....reméljük pár év múlva el lehet majd pattintani valami retro rajongónak pár ezresért.
-
Cythyel
senior tag
szép összeg...
én beérem a v3-3000 pci, v3-2000 agp és 2db v2 12mb sli konfig kártyáimmal ha 3dfx-ről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az eladósorba került Voodoo 5 6000-re 65 darab licit érkezett.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest