Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- [Re:] Gamer asztal, nagy L-lel
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Flash SSD
Aktív témák
-
Gyurma23
senior tag
Nagy piros pont maxxenergie kollégának a pontos és megbízható üzletért csak ajánlani tudom ezt vettem tőle
-
A pirospont mindenképp jár maxxenergie kollégának a korrekt hozzáállásért és hogy még időben értesített a dolgok állásáról. Ezek után ajánlani tudom csak.
LOAD "*",8,1
-
szaboattila1
csendes tag
Hatalmas pirospont Maxxenergie nek ezért az ülzetért : Razer electra !
-
brez
tag
válasz
maxxenergie #4642 üzenetére
Kérek egy szuper pirosat maxxenergie kartársnak ezért az üzletért.
Nagyon korrekt és rugalmas partner. Csak ajánlani tudom!Az élet végülis szép...
-
mondomén
őstag
maxxenergie-nek kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Pontos és korrekt partner, ajánlom!
-
gga9111
csendes tag
Egy pirosat kérnék maxxenergie kollégának ezért az üzletért. Gyors, pontos vevő!
-
sisi900
tag
Piros pont jár maxxenergie ezt vásárolta tőlem HDMI kábel 15-ös tétel!Köszönöm
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kosadzki
csendes tag
Jár a piros pont maxxenergie kollégának ezért az üzletért, minden rendben volt, ahogy ledumáltuk előtte.
[ Szerkesztve ]
-
rupyb563
tag
Sziasztok.
Kérnék egy hatalmas pirosat maxxenergie kollégának, gyors, pontos, REMEK vevő volt az alábbi üzletnél : proci és hűtője
üdv,
rupyb563+36-30-274-7553
-
Novver
aktív tag
Szintén mehet a piros maxxenergie kollegának, a CM Centurion házam megvételéért
Köszönöm hogy várakoztál
Origin/Steam/Uplay: Novver / Battle.net: Novver#2884 / Minden egyéb játékban is: Novver
-
corvincomp
csendes tag
maxxenergie fórumtársnak kéremm a vissza pirosat, én is maradéktalanul elégedett voltam az adásvétellel, korrekt áron korrekt terméket kaptam tőle.
-
molnaRm
csendes tag
válasz
maxxenergie #12394 üzenetére
használd egészséggel!!! [maxxenergie] részére is egy nagy PIROS jár, időben ott volt a megbeszélt helyen, és nagyon rugalmas vevő!
TazZ^^,
-
rydu
újonc
maxxenergie-től vettem ezt, ami megfelelt a hirdetésben leírt adatoknak pirospont jár neki
-
jonnie07
csendes tag
maxxenergie részére egy Pirospontot kérek, minden rendben a megbeszéltek szerint gyorsa zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek,
http://hardverapro.hu/apro/chieftec_gps-400aa-101-a/friss.html
Ez volt az üzlet -
jonnie07
csendes tag
maxxenergie részére egy Pirospontot kérek, minden rendben a megbeszéltek szerint gyorsa zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek,
http://hardverapro.hu/apro/chieftec_gps-400aa-101-a/friss.html
Ez volt az üzlet -
Goatman
aktív tag
válasz
maxxenergie #16090 üzenetére
Hello!
Adnék egy pirosat maxxenergie-nek, aki türelmes és korrekt partner volt, szinte öröm volt visszavásárolni tőle a számomra sajnos eleddig ismeretlen hibájú alaplapot.
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
essox
csendes tag
Szeretnék egy pirosat maxxenergie kollegának , a korrekt,rugalmas üzletért.
-
fasciculus
csendes tag
Maxxenergie-től vettem 4x1GB 800MHz DDR2 memóriát. A modulok rendben működnek, az eladó gyors és korrekt. Megérdemli a pirospontot!
-
kroy83
tag
Maxxenergienek kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Minden flottul ment, megbízható korrekt PH-s. Köszönöm a vásárlást.
I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!
-
diumvisu
csendes tag
Piros pontot kérek maxxenergie fórumtársnak ezért a bizniszért.
Megbízhatóságom http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=diumvisu
-
vakond5
őstag
Pirosat kérek maxxenergie kollegának a monitorom vásárlásáért. Korrekt, gyors partner!
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Advent
tag
maxxenergie fórumtársnak ezért a biznészért Piros pont jár!
Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
djapor96
senior tag
válasz
maxxenergie #21597 üzenetére
maxxenergie részére egy nagy PIROS PONT ezért az üzletért, minden a megbeszéltek szerint gyorsan zajlott, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Korrekt eladó!
Köszi...
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note, HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, Lenovo S850, Huawei P8 lite, Huawei P9 lite, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi9 Lite
-
warpsw
csendes tag
maxxenergie kollegának is kérnék egy pirosat ezért. Köszi!
Where others see chance, I see cost. / Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé.
-
Phantom1
csendes tag
Piros pont illeti maxxenergie fórumtársat ezért az üzletért. Minden nagyon gyorsan, pontosan és korrektül zajlott!
-
Luzso
tag
válasz
maxxenergie #23624 üzenetére
Szeretném viszonozni a piros pontot maxxenergie [link] kollégának, rugalmas és nagyon korrekt. Öröm volt vele üzletelni.
XBox: TannishComa036, LG G3
-
Dani3
csendes tag
Pirosat szeretnék Maxxenergie-nak ezértaz üzletért. Korrekt pontos vevő csak ajánlani tudom!
"The greatest enemy will hide in the last place you would ever look." - Julius Caesar,
-
<MZ/X>
őstag
Maxxenergie vett tőlem egy billentyűzetet. Kedves volt, együttműködő, mindenkinek ajánlom.
Original's never fit - Socket 370
-
Aryan
senior tag
Szeretnék pirosat adni két kollégának!
maxxenergie-nek ezért az üzletért illetve Junkie-nak ezért az üzletért. Mind a ketten korrekt,megbízható vásárlók voltak!
-
Frakk
tag
maxxenergie-nek jár a pirospont az üzlet korrekt, gyors lebonyolításáért.
-
racis
tag
Egy nagy piros pont maxxenergie kollégának a gyors és rugalmas üzletért.
Ajánlom mindenkinek. -
pepegarage
tag
Kérnék egy pirosat maxxenergie fórumtársnak ezért az üzletünkért! Megbízható korrekt partner csak ajánlani tudom!
Mercedes-Benz O.C edition Ha sürgős számom:06209310509 Fortuna classic forever!!!
-
cseri89
újonc
Egy "megkésett" piros pont illeti maxxenergie -t erről az üzletről [link]
-
Gabeszku
senior tag
maxxenergie is kiérdemelt egy pirosat, ezzel a csereberével.
Üdvözlettel: Gabeszku
-
mazsola2k
csendes tag
Rugalmas kolléga!
Megkaptam az új winyót, amíg átmásoltam az adatokat és visszaadtam az ellenérték winyót!
[ Szerkesztve ]
-
dirty.yakuza
aktív tag
Egy nagy Piros Pont maxxenergie részére, minden a megbeszéltek szerint zajlott, rugalmas korrekt vevő volt ebben a bizniszben, bátran ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Bloodrayne2
tag
Sziasztok!
Kérek maxxenergie-nek egy hatalmas pirosat ezért az üzletért -->Félkonfig
Korrekt,gyors, nagyon megbízható és,amint tud értesít mindenről.
Ajánlom mindenkinek,mert nagyon korrektül járt el.Üdv.
Sikeres és korrekt üzlet=PIROS || Igyekszünk a szakmaiságra, nem használunk kofanyelvet. A saját szakmájában az az igazi profi szakember, akit a környezete is profinak ítél.
-
pnagy7
aktív tag
maxxenergie kollégának jár a piros a gépért amit vettem tőle. erre írt nekem
Mr. Hóember
-
zuza123
csendes tag
Kérnék egy piros pontot maxxenergie-nek akiben teljes mértékben meg lehet bízni. Az ígérteknek megfelelően küldte a pénzt ezért a termékért. Korrekt, gyors és megbízható fél.
Köszönöm!gege:)
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros maxxenergie fórumtársnak, az üzletünk tárgya egy WD HDD volt. Minden rendben zajlott.
-
laci1128
tag
maxxenergie kolléga számára szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot, a WD lemezek miatt. Megbízható, pontos és gyors üzlettárs, ajánlom mindenkinek.
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
Levi852
csendes tag
Maxxenergie kollégának Ezért az üzletért szeretnék egy hatalmas pirosat, ritka az ilyen korrekt megbízható vevő, csak ajánlani tuom, köszönöm a vásárlást
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- [Re:] Gamer asztal, nagy L-lel
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T460 Szép állapot.
- HP Spectre x360 13-ap0010ne - ÚJ 13,3" 4k UHD IPS felső kategóriás ultrabook - i7, 16GB, 512SSD
- Klipsch R-12SW Aktív mélysugárzó, szinte új mélynyomó, garanciális dobozában
- HP Spectre x360 13-ap0002nt - ÚJ 13,3" FullHD IPS felső kategóriás ultrabook - Core i7, 8GB, 512SSD
- ASRock H410M-HVS [új bontatlan] [3év garancia]
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: PROGmasters
Város: Budapest