Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Hát igen, az a bizonyos szörnyes hozzászólás az mindenkinek beégett, azt hiszem
Viccen kívül, nem hiszem, hogy bármi moderálni valót írtam bele. Eleve meglepett a cikk, mivel ezt nehéz máshogy értelmezni, mint politikai kontextusban, viszont kifejezetten felüdítő volt, hogy lehet kultúrált hangnemben is vitázni a politikáról, és nem egyből mindenki kivont késsel és anyázva esik a másiknak.
#58 Darmol: remélem, hogy nem támadásnak vetted amit írtam a #62-ben, mert nem annak szántam, inkább egy markánsabb ellenpontnak az állításodra. Nem szokott zavarni, ha valaki merőben mást gondol, és a gyíkemberes összeesküvéseket is meg tudom érteni valahol, de ha ezek a véleménybuborékok már hatni sem tudnak egymásra, és gondolkodásra késztetni a másikat, akkor a bezárkózás végleges, az egymás ellen feszülés meg lokális lesz, ami megmérgez mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jelentősnek mondható szankciókat kaphat Kína, ami hatalmas lemaradásba taszíthatja a keleti nagyhatalmat.
- Apple Pencil (gen1) szép állapotban eladó!
- iPad Mini 5, 64GB Wifi + cellular eladó!
- Új Razer Blade Gamer AMD Rysen9-6900HX 16RAM/1TBSSD/GeForce RTX3070Ti 14,1"FULL HD IPS 165Hz
- HP Spectre 15" X360, garanciaval, i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/4K OLED IPS TOUCH/Toll
- 10év Alza GARANCIA! Seasonic PRIME 1300W PLATINUM PX-1300 Tápegység! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest