Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ilyen ár mellett ez több mint ultra gáz...
"a Rei után"
Nem volt Ayanami sorozat még, Shinji(01) volt az első. Ha az eredetihez tartják magukat akkor lehet jövőre lesz furcsa mód a EVA-00, ami fehér/narancs lehet majd. -
vicze
félisten
válasz
Komplikato #26 üzenetére
"Amúgy nem értem miért nem szépek az EVA cuccaik,"
Leginkább mert a színsémák amiméhez vannak és nem egy alaplaphoz/HW-hoz. Amúgy az Asuka piros 1000x jobb mint a lila zöld, és általánosan se néz ki rosszul."Az első sorozat Sinji-re épült?
De miért? "
Mert EVA-01 és ő a főszereplő akárhogy is nézzük. A kivitelezés nekem se tetszett semmilyen formában a lila zöld elég szörnyű volt.Nem tudom, hogy folytatják, ha egyáltalán, mert Rai-el a fehér/narancs nem túl nyerő, de ő népszerű mindenképp. Mari nem illik a klasszikus sorozatba, 03 az angyal lett, így nagyon nincs hova folytatni 3 után.
Mivel nyilván Asuka a legnépszerűbb bizonyos okokból, és a szín kombo is jó(szerintem), így valószínű kelendő lesz, szóval üzletileg megérheti folytatni. -
vicze
félisten
Érdekes az US Amazon oldalon az összes promó kép, ami elég biztosan az ASUS-tól származik, az az elírással van.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Nyilván azt már letakarították.
Júliusban még ok volt.
Aztán augusztustól már nem.
Még nov. 11-én is ott a typo az ASUS oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Aggodalomra azért nincs ok, mert a megfelelő működést nem fenyegeti veszély.
- ASUS TUF GAMING Z690-PLUS DDR5 LGA 1700 Alaplap - 1év garancia, Ár alatt! BeszámítOK!
- Gigabyte GA-780T-D3L rev:4.0 AM3+ alaplap
- Gigabyte GA-970 Gaming alaplap eladó
- Eladó BONTATLAN ASUS TUF GAMING X670E-PLUS Alaplap
- Eladó a képen látható tesztelt LGA 1150 alaplap. Hátlapi takarólemezzel együtt adom. A meghirdetett
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest