- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Köszönöm
One-tól rendeltem, már tegnap kihozták volna de rossz volt a címem a rendszerükben. Nem igazán "váltok" semmiről, mert több telefont használok egyszerre. -
opr
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Honnan rendelted?
Jó használatot hozzá és várjuka véleményeket!
Nekem is változott a szállítási idő pozitív irányba viszont a mai napra írja és semmit nem kaptam eddig tehát ez azért nem igazán ér ide ma viszont remélhetőleg a héten akkor itt lesz és nem kell jövő hétig várni.
-
xedamen
senior tag
-
domos
senior tag
Ma megjött a Fold 8 Ultra, délután belakom. Nagyon kíváncsi vagyok hogy a belső kijelző mennyit fejlődött.
-
gusthy
veterán
-
SX Wave
aktív tag
Szóval, ha LIVEGALAXYZ kuponkódot használsz, akkor nem veheted igénybe a készülékbeszámítási kedvezménvt. Jó hogy minden felületen és oldalon ezt a 40 000,- kedvezményt reklámozzák
Nice. -
syIex
nagyúr
Pesti Árkádban már a telefont is at lehetne venni csak az ára az nagyon nem egyezik a kuponos Samsung árakkal.

-
SX Wave
aktív tag
Végül is rendeltem egy Fold 8 512GB Pisztácia színben, viszont a készülékbeszámításnál nem kaptam meg a plusz 40 000,- kedvezményt. Nektek sikerült?
-
xedamen
senior tag
Nekem 28-át ír jelenleg. Érdekes, hogy a Samsung mennyire telibe tesz az augusztus 7-ei forgalmazás hivatalos startjára. A szegedi SEStore-ban szombaton már árulták az új órákat, mellettem vett egy fazon Ultra 2-t, pedig ott is 7-e a hivatalos start.

-
-)Verso(-
veterán
Változó a piac. Samsungnak a kupon az előny és hátránya is, mert a használt piac nagyon le esik valóban, de ha vége utána azért tartja jó ideig az árat. Én állandóan hordom az órát szóval azért is rendeltem a kettőt egybe, meg annyiért már be tudtam nyelni. Eredeti árát, ha találnám se adnám érte az biztos.

Hát nekem a 700K is meghaladja az inger küszöböm, ennyit nem adok ilyen cuccokért

Hordok amúgy órát, csak én a rendes mechanikus automata órákat preferálom, ezek az okos órák, nálam nem órának számítanak+nem is tetszenek 🤷😂 -
syIex
nagyúr
Valószínűtlen, hogy feljebb menjen az áruk, ezek ahogy kijönnek, zuhanó repülésben megy le az áruk, pár hónap alatt, gyakorlatilag fél árban szoktak menni, ezért nem szabad egyből megjelenéskor venni ezeket, persze így kuponozva más a helyzet, de rengeteg ember azt sem tudja mi az, és bemegy a boltba és teli árban veszi meg, de leginkább szolgáltatónál részletre...
Én is tegnap néztem, hogy sima fold 8+Watch Ultra 2 összesen 700-ba megállna, de én azt is sokallom+ én órát nem is használok, csak így kedvezőbb lenne a telefon ára mondjuk nem sokkal, az óra 170K lenne a teló meg 530K, de ráérek inkább kivárom, aztán pár hét múlva szerintem 450 körül utánam dobják a Fold 8-at, annyira azért nem vagyok ráizgulva 🤷Változó a piac. Samsungnak a kupon az előny és hátránya is, mert a használt piac nagyon le esik valóban, de ha vége utána azért tartja jó ideig az árat. Én állandóan hordom az órát szóval azért is rendeltem a kettőt egybe, meg annyiért már be tudtam nyelni. Eredeti árát, ha találnám se adnám érte az biztos.

-
-)Verso(-
veterán
Hát elég vicces látni, hogy a kuponoknak köszönhetően apró már tele van az új szériával, bár szerintem, ha vége az előrendelési időszaknak ezek visszább fognak esni és az áruk is feljebb megy a következő nagyobb akcióig.
Mindenesetre el néztem, nekem még csak a 3-as lépésnél van szóval valószínűleg nem én leszek idén az első tulaj itt a fórumon!
Nagyon szerettem a Fold7-et, de a kamera nem volt elég számomra UV terén amit elég sokat használok, remélhetőleg ez mostmár így orvosolva lesz és a sok apró változásnak köszönhetően még jobb telefon lesz!
Valószínűtlen, hogy feljebb menjen az áruk, ezek ahogy kijönnek, zuhanó repülésben megy le az áruk, pár hónap alatt, gyakorlatilag fél árban szoktak menni, ezért nem szabad egyből megjelenéskor venni ezeket, persze így kuponozva más a helyzet, de rengeteg ember azt sem tudja mi az, és bemegy a boltba és teli árban veszi meg, de leginkább szolgáltatónál részletre...
Én is tegnap néztem, hogy sima fold 8+Watch Ultra 2 összesen 700-ba megállna, de én azt is sokallom+ én órát nem is használok, csak így kedvezőbb lenne a telefon ára mondjuk nem sokkal, az óra 170K lenne a teló meg 530K, de ráérek inkább kivárom, aztán pár hét múlva szerintem 450 körül utánam dobják a Fold 8-at, annyira azért nem vagyok ráizgulva 🤷 -
syIex
nagyúr
Hát elég vicces látni, hogy a kuponoknak köszönhetően apró már tele van az új szériával, bár szerintem, ha vége az előrendelési időszaknak ezek visszább fognak esni és az áruk is feljebb megy a következő nagyobb akcióig.
Mindenesetre el néztem, nekem még csak a 3-as lépésnél van szóval valószínűleg nem én leszek idén az első tulaj itt a fórumon!
Nagyon szerettem a Fold7-et, de a kamera nem volt elég számomra UV terén amit elég sokat használok, remélhetőleg ez mostmár így orvosolva lesz és a sok apró változásnak köszönhetően még jobb telefon lesz!
-
Kronk
őstag
Oké, ezek szerint támogatva van, de a OnePlus Oppo készülékek továbbra sem mennek, illetve ha fent ecsetelt BT, AA, stb problémák napi szinten jelen vannak, akkor köszönöm szépen nem kérem
-
spect80
őstag
-
Kasya
nagyúr
Alapvetoen en siettem el, mert nem ertem ra. Este 9-kor rendeltem meg, a bemutat utan. De en is csofalkozom, mert az 1TB-s nem szokott keszleten lenni. Mondjuk nem exkluziv szin.
A folia Alzarol már megjott, a Benks uton.
-
opr
nagyúr
-
syIex
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
-
syIex
nagyúr
Aki Samsungrol rendelt milyen várható dátumot lát?
-
blueye
veterán
Yapp, ez kb pontosan ugyan az, mint a V3-as haver mondott rola. Neki mindenfele okosotthonos cuccal nem volt hajlando normalisan egyuttmukodni, ami samsung meg apple cuccokkal tokeletesen ment.
A legviccesebb az volt, hogy nem tudta a kinai kocsijaban (ha jol emlekszem MG HS) a kinai telojaval hasznalni az android auto-t. Minden massal amivel probalta tokeletesen mukodott neki.Az AA kompatibilitást (ha kínából jön a telefon akkor pláne) érdemes itt is megnézni: [tradingshenzhen]
-
Kronk
őstag
-
opr
nagyúr
[kép]
Ezek szerint nem 😃Yapp, ez kb pontosan ugyan az, mint a V3-as haver mondott rola. Neki mindenfele okosotthonos cuccal nem volt hajlando normalisan egyuttmukodni, ami samsung meg apple cuccokkal tokeletesen ment.
A legviccesebb az volt, hogy nem tudta a kinai kocsijaban (ha jol emlekszem MG HS) a kinai telojaval hasznalni az android auto-t. Minden massal amivel probalta tokeletesen mukodott neki. -
Puma K
nagyúr
Pfú de g.ci okosak vagytok ketten. Tudjátok már romanul meg svédül is tud. Mennyien laknak itt?
Ráadásul a Samsung a One UI 6-al az addig tudott magyar nyelvet is elfelejtette. Pl az Spennel kijelölt szöveget már nem tudta magyarra lefordítani. Értitek?
Tehát a One UI 5 még tudta, frissült a telefon és már nem tudta.A stílus maga az ember.
-
spect80
őstag
Én is szemeztem a V6-al, (sokáig volt OnePlus-om is, de jelenleg a yettelnél, nem működik vele a VoWiFi, immár évek óta, és sajnálatosan a lakásban nagyon gyenge a térerő, (Bp, xii. ker)) és amíg a samsunggal minden megy máshol trükközni kell, úgyhogy lehet más szolgáltatónál van olyan szolgáltatás ami jól megy, nekem itt nem, ezért marad a Samsung, igen, jobb lenne nagyobb akksi, gyorsabb töltés, de úgyis leginkább éjszaka töltök, akkor meg mindegy hogy 1 óra vagy 40 perc, szóval ennyi
Telekomos magic v6 yettel kártyával
-
Kasya
nagyúr
Én is szemeztem a V6-al, (sokáig volt OnePlus-om is, de jelenleg a yettelnél, nem működik vele a VoWiFi, immár évek óta, és sajnálatosan a lakásban nagyon gyenge a térerő, (Bp, xii. ker)) és amíg a samsunggal minden megy máshol trükközni kell, úgyhogy lehet más szolgáltatónál van olyan szolgáltatás ami jól megy, nekem itt nem, ezért marad a Samsung, igen, jobb lenne nagyobb akksi, gyorsabb töltés, de úgyis leginkább éjszaka töltök, akkor meg mindegy hogy 1 óra vagy 40 perc, szóval ennyi
Nekem még nem volt olyan helyzet, hogy a Samsung "gyorstoltes" ne lett volna elegendo. Este ráér, valamint 80%-nal ugyis leall. Nappal 50% alá ugy sem megy delutan 2-ig, barmit is csinaljak (atlagos helyzetben). Ha pedig megis 20%-ra lemenne, feldugom par percre és máris lesz benne annyi kakaó, hogy estig gond nelkul kihuzza.
-
Kronk
őstag
-
spect80
őstag
-
laszlonemet1
lelkes újonc
-
blueye
veterán
Erre gondolsz?
[Grand Combo] Crystal Case for Samsung Galaxy Z Fold 8
Ilyesmi van most a Fold7esemen. Lehet hogy ezt rendelem. -
-)Verso(-
veterán
-
sittes79
addikt
Ok, szolok. Van itt valami 100 nap, utana ha nem tetszik vissza adjak az arat lol, de akkor elkuldom neked
Benks tok mennyire ajanlott? Nekem ilyen attetszo kellene, hogy latszodjon a szep levendula szin

-
-)Verso(-
veterán
-
sittes79
addikt
Na jo megvettem, neztem par youtubot, jo lesz ez, kaptam hozza tokot meg chargereket ajandekba, durva hogy a charger mar nem jar alapbol.
-
blueye
veterán
Köszi.
Én elfelejtettem a telefon mellé rendelni 😪
Most próbálom külön kuponozgatni 😊
Mivel pisztáciát választottam (nagyon tetszett videón) így átlátszót keresek ha lehet. -
zee36th
tag
-
sittes79
addikt
Nem volt meg fold-om, s24 ultrat valatenek, erre a sima foldra nagyon ragerjedtem. 1000 eur lenne a vege a 256gb-nak, beszamitassal es discountal, ennyit meger szerintetek?
-
blueye
veterán
-
-)Verso(-
veterán
Milyen tokot vesztek Fold8-ra?
Ezt látta már valaki "élőben"?
Galaxy Z Fold8 átlátszó mágneses tokLinkeltem valamelyik nap, a Pitaka webshopban rengeteg féle van, 70$ nem olcsó, de elég minőségiek a Pitaka tokok, legalábbis jobbak mint a gyáriak és olcsóbb is...
Tessék [link] hogy ne kelljen keresgélni
-
blueye
veterán
Milyen tokot vesztek Fold8-ra?
Ezt látta már valaki "élőben"?
Galaxy Z Fold8 átlátszó mágneses tok -
Engo
aktív tag
-
blueye
veterán
-
Engo
aktív tag
-
blueye
veterán
-
Engo
aktív tag
-
blueye
veterán
-
Engo
aktív tag
Ha valami jo, akkor azt jobba teszik a kovetkezo generacioban. Miert elvaras az, hogy teljesen megujuljon valami, aztan utana a ceg és a felhasznalo is szivjon valami hiba miatt, ami csak kesobb jon ki.
A Samsung eleg regota van a tokeletistes utjan, ami alapvetoen dicseretes. Az, hogy kozben funkciokat veszit el, az kevesbe.
A 7 eves tamogatas sem lenne kivitelezheto, ha minden keszulek nagyban elterne egymastol.Egyetértek veled, viszont amitől az én hasam fáj, hogy végre meglépik az Si/C akkut, de nem ugorják meg a 6000 mAh-t. Hatalmas ziccert hagyott ki a Samsung, mert az övék lenne a legjobb Fold a piacon (szubjektív vélemény).
-
blueye
veterán
Ez ugyan annyi amit linkeltél, és nem kell mindenféle kuponokkal hókusz pókuszálnom 🤷
De az is lehet várok 1-2 hetet, aztán hardverapró tele lesz 4-450-ért velük ki tudja, ha már most 500 alatt van, annyira azért nem sürgős nekem, kivárom...
Ha le lehetne vinni 450 környékére akkor instant venném, de erre semmilyen opciót nem látok egyelőre...Amúgy az évek alatt elég sok mindent rendeltem a Samutól, de a profilomnál semmilyen pontok nincsenek, ezért írtam, hogy a pontok nem érdekelnek 🤷
Van elég izgalom az életemben, köszi nem vágyom ilyenekre

Plusz láttam, hogy te be is számíttatsz valamit, én azt nem akarok, mert inkább eladom a mostani telómat dupla annyiért minimum, mint amit ők kínáltak...Megértelek.
Tegnap a család már röhögött rajtam (persze én tudtam hogy jó órabért kapok magamtól 🙂).
Lehet hogy legközelebb így csinálom mint te.
Vagy most veszek még egy Ultrát is
-
Kasya
nagyúr
Igen.
Atvette azt amit az apple csinál (sajnos)
Pl a fold 4-5-6 szinte saját maga másolata volt csak épp a legujabb hardverekkel. És ennek ellenére a nép veszi mint a cukrot. Amíg ez így van hülye lesz másképpen csinálni.
De most pl a honor v5-v6 közt sem látok akkora különbséget, mint a V3 és a v5 közt.
Sajnos ez a trend.Ha valami jo, akkor azt jobba teszik a kovetkezo generacioban. Miert elvaras az, hogy teljesen megujuljon valami, aztan utana a ceg és a felhasznalo is szivjon valami hiba miatt, ami csak kesobb jon ki.
A Samsung eleg regota van a tokeletistes utjan, ami alapvetoen dicseretes. Az, hogy kozben funkciokat veszit el, az kevesbe.
A 7 eves tamogatas sem lenne kivitelezheto, ha minden keszulek nagyban elterne egymastol. -
laszlonemet1
lelkes újonc
kuponnal 570e már jobban néz ki elég gáz hogy kuponozni kell az árral és nem adják olcsóbban eleve ,nem rossz telefon,de lássunk már tisztán hogy semmi kiemelkedő alkatrész nincs benne ,egy nagyon átlag telefon kivéve a belső kijelzőt ,Samsung mindig ezt csinálja 0 erőfeszítést tesznek minden évben,se mágnes,satelite,belső kamera nem képernyő alatti azon sem dolgoztak már ,SI vagy nem elég gyenge ha az ,lassú töltés kamerák átlag vagy alatti sokadik szériás sensor ,spen nincs...
Igen.
Atvette azt amit az apple csinál (sajnos)
Pl a fold 4-5-6 szinte saját maga másolata volt csak épp a legujabb hardverekkel. És ennek ellenére a nép veszi mint a cukrot. Amíg ez így van hülye lesz másképpen csinálni.
De most pl a honor v5-v6 közt sem látok akkora különbséget, mint a V3 és a v5 közt.
Sajnos ez a trend. -
polo493
tag
kuponnal 570e már jobban néz ki elég gáz hogy kuponozni kell az árral és nem adják olcsóbban eleve ,nem rossz telefon,de lássunk már tisztán hogy semmi kiemelkedő alkatrész nincs benne ,egy nagyon átlag telefon kivéve a belső kijelzőt ,Samsung mindig ezt csinálja 0 erőfeszítést tesznek minden évben,se mágnes,satelite,belső kamera nem képernyő alatti azon sem dolgoztak már ,SI vagy nem elég gyenge ha az ,lassú töltés kamerák átlag vagy alatti sokadik szériás sensor ,spen nincs...
-
-)Verso(-
veterán
Ez ugyan annyi amit linkeltél, és nem kell mindenféle kuponokkal hókusz pókuszálnom 🤷
De az is lehet várok 1-2 hetet, aztán hardverapró tele lesz 4-450-ért velük ki tudja, ha már most 500 alatt van, annyira azért nem sürgős nekem, kivárom...
Ha le lehetne vinni 450 környékére akkor instant venném, de erre semmilyen opciót nem látok egyelőre...Amúgy az évek alatt elég sok mindent rendeltem a Samutól, de a profilomnál semmilyen pontok nincsenek, ezért írtam, hogy a pontok nem érdekelnek 🤷
Van elég izgalom az életemben, köszi nem vágyom ilyenekre

Plusz láttam, hogy te be is számíttatsz valamit, én azt nem akarok, mert inkább eladom a mostani telómat dupla annyiért minimum, mint amit ők kínáltak... -
-)Verso(-
veterán
Nem Erstés vagyok, pontok nem érdekelnek, és a szállítás ingyenes...
Én nem tudtam például a sima fold 8-at 570 alá vinni, tehát nekem a 499K maximálisan megfelelő 🤷 De ha tudsz ennél jobb opciót, hallgatlak
-
blueye
veterán
-
-)Verso(-
veterán
Hardveraprón már most van eladó Fold 8 Ultra 595K-ért, sima 8 meg 499-ért elő rendelésben, illetve ultra 550-ért, nem kell ide kupon se😂
-
spect80
őstag
Én mindent megértek, és természetesen nem mindenkit az irigység vezérel, ezért is írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek, lehet ezen át siklottál
De nagy általánosságban sajnos, bizony nem ez a helyzet amit írsz, megértem lassan 60 évet, és láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni, tehát van ebben is tapasztalatom, már mint az irigy emberekkel kapcsolatosan, sajnos...már ahogy leírnak valamit,simán le lehet vágni, legalábbis én egyből levágom, hogy trollkodik vagy flamel, vagy egész egyszerűen irigységből írja azt amit, stb...stb...persze én is tévedhetek, de azt elismerem ha így van 🤷Én meg úgy vagyok vele, hogy a cél szentesíti az eszközt. Akár irigység, akár valós elvárások kényszerítik ki a Samsungból hogy jobb telefont gyártson, akkor hajrá.
-
-)Verso(-
veterán
Én mindent megértek, és természetesen nem mindenkit az irigység vezérel, ezért is írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek, lehet ezen át siklottál
De nagy általánosságban sajnos, bizony nem ez a helyzet amit írsz, megértem lassan 60 évet, és láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni, tehát van ebben is tapasztalatom, már mint az irigy emberekkel kapcsolatosan, sajnos...már ahogy leírnak valamit,simán le lehet vágni, legalábbis én egyből levágom, hogy trollkodik vagy flamel, vagy egész egyszerűen irigységből írja azt amit, stb...stb...persze én is tévedhetek, de azt elismerem ha így van 🤷 -
spect80
őstag
Egyértelmű, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontosabb, és hála istennek van miből válogatni 👍 Engem például a sima fold 8 kinézete és képaránya megvett kilóra ez van, az, hogy milyen a kamera vagy mekkora a tárhely, engem személy szerint hidegen hagy+a Honor-ok nekem nem tetszenek a nagy bumszli sütőlapra hajazó kamerájukkal 😂 Fotózáshoz van egy Nikon Z6III készülékem🤷 És amit felettem is írnak, nem kell minden fotót megtartani, plusz ami fontos azt pedig le lehet menteni PC-re, vagy külső adattárolóra, nekem is így van több 1000 kép illetve videó elmentve!👍
Értem, neked ez megéri, másnak meg nem a fent említett okok miatt. Nincs ezzel gond, csak azt próbáld meg megérteni hogy mások más elvek szerint választanak és ha kritizálnak az nem feltétlenül az irigység miatt van.
-
-)Verso(-
veterán
Nem feszültségnek neveztem, hanem sajátos és szerintem téves magyarázatnak. Az ilyen vélemények mögött én inkább tudatos(abb) vásárlói hozzáállást látom, amit én is képviselek. Engem pl. rohadtul bosszantott a fold7, mert a jó designt, jó softwaret és a nagy kijelzőt leszámítva kompromisszumokkal teli telefon nagyon sok pénzért. És a 8as széria sem tűnik átütő fejlődésnek. Inkább vettem kupon nélkül, drágábban honor magic v6ot, ami majdnem minden paraméterében jobb, mint bármelyik samsung.
Btw. Nekem család miatt fontos a kamera (a felhő tárhely ellenére) úgyhogy 256GB kb. 1 év alatt betelne ha nem cserélnék gyakrabban telefont
Egyértelmű, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontosabb, és hála istennek van miből válogatni 👍 Engem például a sima fold 8 kinézete és képaránya megvett kilóra ez van, az, hogy milyen a kamera vagy mekkora a tárhely, engem személy szerint hidegen hagy+a Honor-ok nekem nem tetszenek a nagy bumszli sütőlapra hajazó kamerájukkal 😂 Fotózáshoz van egy Nikon Z6III készülékem🤷 És amit felettem is írnak, nem kell minden fotót megtartani, plusz ami fontos azt pedig le lehet menteni PC-re, vagy külső adattárolóra, nekem is így van több 1000 kép illetve videó elmentve!👍
-
domos
senior tag
Az megvan hogy nem kötelező minden képet megtartani a telefonon?
-
spect80
őstag
Nem rád értettem, plusz akinek nem inge...csak nagy általánosságban ez a tapasztalat, bármelyik hasonló topikba betéved az ember...
spect80- Értő olvasás ajánlott, semmilyen belső feszültség nincs bennem, aki nálam nyugodtabb, nos az már a temetőben pihen, és a gondolataim is tiszták, amit írtam pusztán szomorú tapasztalat, az emberekkel kapcsolatban, ennyi...
Nem feszültségnek neveztem, hanem sajátos és szerintem téves magyarázatnak. Az ilyen vélemények mögött én inkább tudatos(abb) vásárlói hozzáállást látom, amit én is képviselek. Engem pl. rohadtul bosszantott a fold7, mert a jó designt, jó softwaret és a nagy kijelzőt leszámítva kompromisszumokkal teli telefon nagyon sok pénzért. És a 8as széria sem tűnik átütő fejlődésnek. Inkább vettem kupon nélkül, drágábban honor magic v6ot, ami majdnem minden paraméterében jobb, mint bármelyik samsung.
Btw. Nekem család miatt fontos a kamera (a felhő tárhely ellenére) úgyhogy 256GB kb. 1 év alatt betelne ha nem cserélnék gyakrabban telefont
-
-)Verso(-
veterán
Ha rám gondoltál én egy magic v5 elégedett tulajdonosa vagyok egy nagyon rossz zfold tapasztalattal a hátam mögött...
Szvsz a Samsung mellett lassan az összes kínai gyártó elhúzott. A neve egyelőre még bevonzza a vevőket, de ki tudja meddig.
És általában újonnan veszek készüléket és egy összegben fizetem... Ahogy ez volt anno a zfold és tavaly a v5 esetében is.Nem rád értettem, plusz akinek nem inge...csak nagy általánosságban ez a tapasztalat, bármelyik hasonló topikba betéved az ember...
spect80- Értő olvasás ajánlott, semmilyen belső feszültség nincs bennem, aki nálam nyugodtabb, nos az már a temetőben pihen, és a gondolataim is tiszták, amit írtam pusztán szomorú tapasztalat, az emberekkel kapcsolatban, ennyi...
-
opr
nagyúr
Android autot nem használom, a bt eddig nálam megy szépen.
Amiben viszont verhetetlen a samu az az oneui.... Na az kegyetlen jól össze van rakva.
Bár most néztem hogy atveszik ok is a Google üzenet alkalmazást....Samu mindent megtesz, hogy ez egyre kevésbé legyen így. Legutóbbi update a hülye notification/settings... fingom nincs, minek hívják, az az izély, ami akkor jelenik meg, amikor felülről lehúzod. Borzalmas. Mondjuk a multitasking meg egy csomó dolog tényleg zseniális, amilyen simán és ahogy működik.
-
laszlonemet1
lelkes újonc
Android autot nem használom, a bt eddig nálam megy szépen.
Amiben viszont verhetetlen a samu az az oneui.... Na az kegyetlen jól össze van rakva.
Bár most néztem hogy atveszik ok is a Google üzenet alkalmazást.... -
opr
nagyúr
Ha rám gondoltál én egy magic v5 elégedett tulajdonosa vagyok egy nagyon rossz zfold tapasztalattal a hátam mögött...
Szvsz a Samsung mellett lassan az összes kínai gyártó elhúzott. A neve egyelőre még bevonzza a vevőket, de ki tudja meddig.
És általában újonnan veszek készüléket és egy összegben fizetem... Ahogy ez volt anno a zfold és tavaly a v5 esetében is.Honor megoldotta már az android auto gondjait meg a fura bt támogatási hiányokat?
Anno nekem ezért lett fold5, mert a v3-nak voltak ilyen jellegű problémái bőven. -
spect80
őstag
Ahogy figyelgetem a topikokat, kizárólag azok fikázzák nagy általánosságban az adott újdonságokat/termékeket, tisztelet a kivételnek, akik ugyan nagyon vágyakoznak rá, és nagyon is szeretnének birtokolni, egy új nagyszerű terméket, de vagy nem engedhetik meg maguknak az adott dolgot, vagy csak szimplán trollkodnak, hogy valamit böföghessenek, mert másra nem futja 🤷 Ez is szimplán tipikus emberi reakció, és főleg ránk magyarokra érvényes, irigységnek is hívják vagy savanyú a szőlő esete, és ez miatt egyszerűbb mindenbe belekötni, és negatív véleményt alkotni, ráadásul úgy, hogy még meg sem jelent az adott termék és legtöbbször még kézbe sem fogták stb...de azért ők már képek és videók+amiket a netről össze szednek infók alapján, már eltemetik vagy szarként elkönyvelik magukban, amivel nem is lenne gond, ha ezt magukban tartanák, de ezek az emberek kényszeresen teszik mind ezt, sajnos...
Az igen. Ez a megnyilvánulás az iskolapéldája a kognitív disszonanciának.

-
laszlonemet1
lelkes újonc
Ahogy figyelgetem a topikokat, kizárólag azok fikázzák nagy általánosságban az adott újdonságokat/termékeket, tisztelet a kivételnek, akik ugyan nagyon vágyakoznak rá, és nagyon is szeretnének birtokolni, egy új nagyszerű terméket, de vagy nem engedhetik meg maguknak az adott dolgot, vagy csak szimplán trollkodnak, hogy valamit böföghessenek, mert másra nem futja 🤷 Ez is szimplán tipikus emberi reakció, és főleg ránk magyarokra érvényes, irigységnek is hívják vagy savanyú a szőlő esete, és ez miatt egyszerűbb mindenbe belekötni, és negatív véleményt alkotni, ráadásul úgy, hogy még meg sem jelent az adott termék és legtöbbször még kézbe sem fogták stb...de azért ők már képek és videók+amiket a netről össze szednek infók alapján, már eltemetik vagy szarként elkönyvelik magukban, amivel nem is lenne gond, ha ezt magukban tartanák, de ezek az emberek kényszeresen teszik mind ezt, sajnos...
És általában újonnan veszek készüléket és egy összegben fizetem... Ahogy ez volt anno a zfold és tavaly a v5 esetében is. -
-)Verso(-
veterán
-
domos
senior tag
hihetetlen, hogy képesek 256gb-os modellt is árulni ....

Miért gond ez?
-
-)Verso(-
veterán
hihetetlen, hogy képesek 256gb-os modellt is árulni ....

Nézőpont kérdése, nekem most is 256-os van, és gyakorlatilag folyamatosan 150-200Gb szabad helyem van🤷 Én meg azt nem értem, hogy lehet telerakni bármivel is, fotózni videózni én nem telefonnal szoktam, ha már a minőség az elsődleges, játszani sem játszom telefonon, arra ott vannak a konzol gépek vagy PC, tehát akkor mi a bubánat foglalhat több 100Gb-ot🤔
-
laszlonemet1
lelkes újonc
-
-)Verso(-
veterán
-
BBUN52
tag
"de inkább megvárom az Apple ,Honor ,Xiaomi más wide fold telokat hátha!"
Az Apple foldable 1M lesz alaphangon, a többi sem igazán áll meg 800 alatt, és náluk nem igazán van ilyen kuponozás, hogy 2-300K-val, vagy még többel olcsóbban hozzá juss, de kinek mi🤷
Amúgy szerintem egy frissen megjelenő flagship készüléknél, így kuponozva szerintem igen csak jó árban vannak ezek! Sima fold 8-at le lehet vinni közel 400K-ra, az ultrát meg 500-ra, hát nem tudom bármelyik konkurenciát meg lehet-e majd ennyiért "okosítani" megjelenéskor...HOgy csináltál 400k körüli árat fold8-nál?
-
-)Verso(-
veterán
"de inkább megvárom az Apple ,Honor ,Xiaomi más wide fold telokat hátha!"
Az Apple foldable 1M lesz alaphangon, a többi sem igazán áll meg 800 alatt, és náluk nem igazán van ilyen kuponozás, hogy 2-300K-val, vagy még többel olcsóbban hozzá juss, de kinek mi🤷
Amúgy szerintem egy frissen megjelenő flagship készüléknél, így kuponozva szerintem igen csak jó árban vannak ezek! Sima fold 8-at le lehet vinni közel 400K-ra, az ultrát meg 500-ra, hát nem tudom bármelyik konkurenciát meg lehet-e majd ennyiért "okosítani" megjelenéskor... -
-)Verso(-
veterán
-
Engo
aktív tag
-
polo493
tag
-
Engo
aktív tag
Akku Si/C, csak hurka a kapacitása.
-
polo493
tag
nem látom benne az árat ,többet fizetsz kevesebbet kapsz ,minden hardver last gen csak a belső kijelző más ,aksi sem SI,kamera átlag már szerintem 4 szérián keresztül ugyan ez a kamera mindenhol,vártam de inkább megvárom az Apple ,Honor ,Xiaomi más wide fold telokat hátha!
-
-)Verso(-
veterán
-
opr
nagyúr
Én hivatalos samsung store-ból vettem anno, igaz nem Magyarországon.
-
-)Verso(-
veterán
Ja, hogy szolgáltatós, úgy lehetséges, de ha a hivatalos Samsung Store-on rendeled, úgy tutira nincs ilyen 🤷 Írtam fentebb minden évben vásárolok, de nekem előbb még nem hozták ki... szolgáltatónál már nagyon régóta semmit sem veszek, lehúzás mester fokon
-
Kronk
őstag
-
domos
senior tag
22-én kapott készletet kb mindenki, ha megrendelted, küldik, de akár helyben is lehetett kapni.
-
-)Verso(-
veterán
Minden évben vásárolok és is a Samunál, nos nekem ilyen még nem volt, sőt inkább később hozták, mint sem előbb

-
opr
nagyúr
Minden évben ez megy, hogy van egy hivatalos elérhetőség, de igazából amint megindul az "előrendelés" a honlapon, ha rányomsz a gombra, pár napon belül ott van a kezedben. Én se értem, de már mikor a fold5-öt vettem is ez volt nekem is.
-
-)Verso(-
veterán
-
Kronk
őstag
megjott a telo, de nem merem kinyitni, amig nincsen rajta folia, es barmilyen tok, ugyhogy lassan megyek egy samsung boltba
-
blueye
veterán
ez örvendetes, a fold4 nekem 3x volt szervizben két év alatt..pedig vigyáztam rá, mint a himes tojásra, viszont a sot-time az kriminális volt az elejétől fogva
Ismerem, én is megharcoltam velük pont egy 4essel

-
laszlonemet1
lelkes újonc
-
blueye
veterán
Elorendelesi kupon + 2 kupon a "Samsung kupon" topikból (CRP* + AYCM10) + S25U 1TB beszamitas. Utobbival még jobban is kijohetnek, ha apron adnam el a telefont, mert csak 253k-t akarnak adni érte.
ForRedGlory:
Amellett teljesen megertem. Sajnos "elkotelezett" vagyok a Samu okoszisztema mellett, igy nem leskelodok kifele.Most sajnos csak olcsóbb telefont érdemes beszámíttatni

-
blueye
veterán
mert?
fold után vettem egy honor v5-t, kb ég és föld...és nem kell félévente szervízbe vinnem sem..ja, és 90%-ban magyar a honor ai
lehet inkább neked volt felesleges ideböfögni...A Fold hetes már egy éve jól bírja
csak van fejlődés 
-
Sgr_A
addikt
Hol igerte ezt?
Ez nem csak egy "interjus valasz" volt valamelyik ujsagironak?Amugy AI szerint kb. 3 millio Samsung felhasznalo lehet itthon. Ha azt nezzuk, hogy minden 5-ik ember tud valamennyit angolul, akkor a tenyleges célcsoport még kisebb.
“A nyelvi funkciók feldolgozása a mobilon zajlik, magyarul viszont még nem működik a dolog: a csomag várhatóan 2024 második felére készül el.”
s24 ultra cikk itt azMA-n
-
laszlonemet1
lelkes újonc
átmenetileg?
a fold 4-óta van samsung ai...elég hosszú az az átmenet
nekem nincs gondom vele, hogy nem tud magyarul, de akkor ne ezzel reklámozzák úgy 5 éven keresztül -
laszlonemet1
lelkes újonc
-
Kasya
nagyúr
Valaki látta már a telefont élőben? Tenyleg "minden" videoban pirosasnak tunik a belso kijelzo...
-
spect80
őstag
persze, nem kell bele magyar, tanulj meg angolul, meg ha lila a kijelző műttesd meg a szemed, ha nincs térerő akkor meg rosszul fogod. Teljes mértékben megértem, hogy ha valaki 800k-1m-ért nem akar megalkuvó lenni, különösen ha ez az egyik selling point. Aztán hümmögünk, hogy amit 5 éve 200k-ért megkaptunk az nagyjából azonos tudással ma 700k, mert jóvanazúgy, fogy úgy is ha nincs a tollban bluetooth, ugyanakkora az akksi, 5 éve, stb.
Az AI lényege hogy támogassa a user-t, de ha nekem kell alkalmazkodni hozzá, akkor pont az egész értelmét veszti el. Ha a vicces cicás videók generálásánál kicsit hasznosabb segítségre van szükségem, pl.: hivatalos levelelet akarok iratni vele, lektorálni, ajánlatokat összehasonlítani magyar helységnevekkel, szakkifejezésekkel akkor b*szhatom hogy tudok angolul. -
Kasya
nagyúr
Nekem az hogy a teló nem tudja
Amikor én jártam iskolába még oroszul próbáltak tanítani, plusz nem is áll rá az agyam a nyelvekre, próbáltam a németet meg az angolt is, a matek meg a kémia jobban ment
Arról meg ne is beszéljünk hogy a kínai márkák már tudnak magyarul
A xiaomiban 100% a az ai magyar nyelv támogatása, de a többi is jóval előrébb van mint a samsung meg az apple
A samsung 24 végére ígérte a magyar nyelvetHol igerte ezt?
Ez nem csak egy "interjus valasz" volt valamelyik ujsagironak?Amugy AI szerint kb. 3 millio Samsung felhasznalo lehet itthon. Ha azt nezzuk, hogy minden 5-ik ember tud valamennyit angolul, akkor a tenyleges célcsoport még kisebb.
-
BBUN52
tag
S23 ultrán is pitaka van imádtam. De ezek a zsanért nem védik jól látom? Az nem probléma? Most bartkozok csak a foldable telokkal, és sok helyen olvasom ezt a "zsanért védő" tokokat is. Mennyire kell azt védeni?
-
janeszgol
félisten
Pfú de g.ci okosak vagytok ketten. Tudjátok már romanul meg svédül is tud. Mennyien laknak itt?
Ráadásul a Samsung a One UI 6-al az addig tudott magyar nyelvet is elfelejtette. Pl az Spennel kijelölt szöveget már nem tudta magyarra lefordítani. Értitek?
Tehát a One UI 5 még tudta, frissült a telefon és már nem tudta. -
Sgr_A
addikt
Nekem az hogy a teló nem tudja
Amikor én jártam iskolába még oroszul próbáltak tanítani, plusz nem is áll rá az agyam a nyelvekre, próbáltam a németet meg az angolt is, a matek meg a kémia jobban ment
Arról meg ne is beszéljünk hogy a kínai márkák már tudnak magyarul
A xiaomiban 100% a az ai magyar nyelv támogatása, de a többi is jóval előrébb van mint a samsung meg az apple
A samsung 24 végére ígérte a magyar nyelvet -
Engo
aktív tag
Mihez képest karcsú? Fold 7-ben 4400-as van, és bőven elég 1 napig még kinyitva használva is, ebben még 4800-as van, és "kisebb" a kijelző 🤷 Amúgy meg tök mindegy mekkora aksi van egy készülékben, ha szarul van optimalizálva, jelenleg egy Xiaomi 15T- t nyúzok, és abban 5500-as aksi van, nos éppen kibírja estig 100%-ról, tehát nem minden az aksi kapacitás
Már írtam, hogy melyik gyártó foldable modelljéhez képest karcsú. Alapvetően nem lenne bajom a Fold8 4800 mAh-s akkujával, megszokott Samsungtól a kis kapacitás, de végre most meglépte az Si/C-t, amivel a Honor 220g környékén lehozta a 6660 mAh-t.
@prolad: Átmérő?
-
opr
nagyúr
Ennyi? Azt hittem ha már van Fold ultra, akkor valamiben ultra is lesz. A sima jópofa, az arányok tetszenek, de még lehetne nagyobb, egy centi szélességet elbírna, a belső átmérőnek is jót tenne.
A kamerasziget mókás mindkettőn, a 10mp zoom (ami még nagy eséllyel a Fold 4-nél került be) szánalmas és tavaly is hiába kapott egy jó szenzort a Fold 7, valahogy nem látszott meg a képeken. Ellenben az igen, hogy makróra az ultraszélest használta és emiatt kb semmire se voltak jók a képek.Nem értem a problémát. Árban ultra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prolad
addikt
Ennyi? Azt hittem ha már van Fold ultra, akkor valamiben ultra is lesz. A sima jópofa, az arányok tetszenek, de még lehetne nagyobb, egy centi szélességet elbírna, a belső átmérőnek is jót tenne.
A kamerasziget mókás mindkettőn, a 10mp zoom (ami még nagy eséllyel a Fold 4-nél került be) szánalmas és tavaly is hiába kapott egy jó szenzort a Fold 7, valahogy nem látszott meg a képeken. Ellenben az igen, hogy makróra az ultraszélest használta és emiatt kb semmire se voltak jók a képek. -
-)Verso(-
veterán
-
Puma K
nagyúr
Bírom hogy megint a nagy ai tudással reklámozzák aminek a 80%a nem tud magyarul. Az akku meg ismét egy bohócmutatvany
Melyik a rosszabb?
Ha egy személy nem tud legalább egy világnyelvet amit több száz millióan-milliárdan beszélnek vagy ha egy szoftver nem tud (vélhetően átmenetileg) egy kb maximum 15 milliós népcsoport nyelvén megszólalni-írni/olvasni?
-
blueye
veterán
Én nem bántam meg tavaly a fold 7-re váltást, valóban a vékonyság meg a szélesség nagyot dobott rajta, vicces hogy hogy vissza lehet szokni napokkal később már fold 4 nagyon keskeny volt. Viszont én is akkor váltottam volna fold 8-ra visszahozzák a belső kamera kivágás eltüntetést. Félek elengedték azt a verziót pedig imádtam hogy nem volt belső kivágás.
Főleg mivel sosem használom a belső kamerát. 
Szvsz leállították annak a kamerának a fejlesztését 😪
-
Beantech
aktív tag
Hát, erre se fogok váltani fold5-ről. Nagyon tetszik az ultra, de még mindig nem érzem azt, hogy olyan rohadt sokkal többet kapnék, mint amennyibe kerülne a váltás. Az, hogy vékonyabb, az hatalmas plusz lenne, cserébe viszont kapott a belső kijelző "fasza" glory hole-t, amire nagyon húzom a számat, a kijelző alatti kamera megoldás szvsz sokkal jobb, akkor is, ha picit rosszabb a képe.
A másik, hogy továbbra se látok se hatalmas akku, se hatalmas kamera előrelépést még az 5-höz képest sem.Szóval zseniális cuccok, nagyon tetszenek, de idén se fogom leváltani az 5-öt, hacsak meg nem adja magát szegény (de mivel tökéletes állapotban van, ez meglepne). A foldok strapabíróságát viszont nekem ez bizonyította, most 3 éves készülék, és minden szempontból hibátlan, pedig állandóan nyitogatom, szerintem napi 20 nyitás-zárás biztos van.
Én nem bántam meg tavaly a fold 7-re váltást, valóban a vékonyság meg a szélesség nagyot dobott rajta, vicces hogy hogy vissza lehet szokni napokkal később már fold 4 nagyon keskeny volt. Viszont én is akkor váltottam volna fold 8-ra visszahozzák a belső kamera kivágás eltüntetést. Félek elengedték azt a verziót pedig imádtam hogy nem volt belső kivágás.
Főleg mivel sosem használom a belső kamerát. 
-
trapi80
tag
Jól néz ki a sima Fold. Nekem az Ultra nem hozta a wow érzést, főleg a 7-hez képest. Utolsó, számomra normális Fold az a 5-ös volt. Használtam vagy három hetest, egyik sem nyílt 180 fokban, ami engem bosszantott. Amit hiányolok az AI fronton a magyar nyelv, úgy,hogy már a Xiaomi és a Honor is előrébb jár. A másik amit bedobhatnának lassan nálunk is az a Care+.
Agyalok az 1TB/16GB verzión.... -
-)Verso(-
veterán
Bírom hogy megint a nagy ai tudással reklámozzák aminek a 80%a nem tud magyarul. Az akku meg ismét egy bohócmutatvany
Köszönjük Emese, ezért kár volt ide írnod 😂
-
laszlonemet1
lelkes újonc
-
-)Verso(-
veterán
-
-)Verso(-
veterán
Személy szerint nem sok időt töltök az autóban, de ja az is egy opció...viszont én mindig azt néztem, hogy ha reggeltől estig kibírja egy töltéssel, nos akkor az már jónak mondható 🤷
-
blueye
veterán
Mihez képest karcsú? Fold 7-ben 4400-as van, és bőven elég 1 napig még kinyitva használva is, ebben még 4800-as van, és "kisebb" a kijelző 🤷 Amúgy meg tök mindegy mekkora aksi van egy készülékben, ha szarul van optimalizálva, jelenleg egy Xiaomi 15T- t nyúzok, és abban 5500-as aksi van, nos éppen kibírja estig 100%-ról, tehát nem minden az aksi kapacitás
Ráadásul gondolom sokan használjuk AA/CP autóban ahol űgyis kap töltést, számomra ezért mindegy.
-
-)Verso(-
veterán
-
-)Verso(-
veterán
Nem mondod.
Hát az ok okozat miatt írtam
Mert van akinek ez eléggé nyomós indok illetve ok, hogy ne az Oppo-t válassza például bármennyire is flagship teló 🤷Más: megnéztem élőben a telókat Fold8/ultra, hát ezt a sima 8 dizájnt nagyon eltalálták, nekem legalábbis nagyon bejött, és össze csukva is jól használható pedig nekem lapát kezem van, az ultra a szokásos fold kisebb változásokkal, az biztos nem kéne, nálam a sima 8 a nyerő fogok is venni, ha letudom vinni 500K alá valahogy az árát...
-
ForRedGlory
félisten
-
blueye
veterán
Nem volt tervben de megnéztem a telekom ajánlatát is, nem győzött meg ha enyhén szeretnék fogalmazni.
-
Kasya
nagyúr
-
Kronk
őstag
-
blueye
veterán
-
Kronk
őstag
holnap hozzák az enyémet, valahol kell hozzá lőni valami tokot és fóliát is, ki, milyet, honnan rendel?
-
blueye
veterán
-
domos
senior tag
Szürke 512-es Fold 8 Ultra megrendelve.
-
Puma K
nagyúr
Lehet tudvalevő, de engem a telefonok a Sony Ericsson K800 óta nem érdekelnek.
Annyira nem hogy a K800-zat 2017-ig használtam saját telefonként. Cégesként 2014-ben kaptam egy Samsung S3 LTE 2 GB RAM-os verziót amit 2017-ig használtam. Még 2017-ben 1500Ft-ért a szolgáltatótól kaptam egy Huawei P8 Lite-ot ami kiszolgálta az akkori igényeimet. Majd utána néztem egy Meizu Pro 7-et 4/128 mert megtetszett majd lett egy Samsung S10e 6/128 helyette és később jött -ami most van Samsung S23 8/256.
Köszönöm az infót! Így már legalább pontosan tudom a tapasztalt jelenség okát
-
Engo
aktív tag
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A mai napig nem tudom miért készít rosszabb-életlenebb képeket az S23 mint az előtte használt S10e.
Például az S10e-vel olyan képeket készítettem egy Kärcher ipari porszívó utángyártott szűrőjéről szemléltetésként hogy nem méretpontos, amin még a porszemek is látszódtak és árnyékot vetettek. Az idősebb főnököm aki hobbiból év tizedeken át analóg géppel fotózott direkt felhívott mikor elküldtem a reklamációmat, hogy ezeket a képeket mivel és hogyan csináltam.
Az S23-on olyan tok van ami egy csúsztatható kameravédő lappal lehet védeni a kamerákat (túl nagynak ítéltem meg az optikákat és inkább így védem a karcoktól). Nem maszatolom és karcolom össze.
Felraktam a Camera Assistant-ot is amit javasoltak. Próbálom egyik-másik kamerával, automata fókusszal vagy kézivel, de egyszerűen rosszabb képeket készít mint az előtte lévő S10e...
Hogy a hírhez is szóljak: nagyon tetszik az a kisebb verzió. Azt el tudnám képzelni saját telefonként
Ezért: 12 MP, f/1.5-2.4
Tudvalevő, hogy az S20-től megint fix fényességű a kamera, és sajnos a Samsung buta szoftvere (és buta mérnökei) csesznek záridőt állítani automatán. -
Puma K
nagyúr
Úgy látom samsung még mindig nem hajlandó kamerában erősíteni. Nálam itt bukik el az egész márka a kínaiakkal szemben.
A mai napig nem tudom miért készít rosszabb-életlenebb képeket az S23 mint az előtte használt S10e.
Például az S10e-vel olyan képeket készítettem egy Kärcher ipari porszívó utángyártott szűrőjéről szemléltetésként hogy nem méretpontos, amin még a porszemek is látszódtak és árnyékot vetettek. Az idősebb főnököm aki hobbiból év tizedeken át analóg géppel fotózott direkt felhívott mikor elküldtem a reklamációmat, hogy ezeket a képeket mivel és hogyan csináltam.
Az S23-on olyan tok van ami egy csúsztatható kameravédő lappal lehet védeni a kamerákat (túl nagynak ítéltem meg az optikákat és inkább így védem a karcoktól). Nem maszatolom és karcolom össze.
Felraktam a Camera Assistant-ot is amit javasoltak. Próbálom egyik-másik kamerával, automata fókusszal vagy kézivel, de egyszerűen rosszabb képeket készít mint az előtte lévő S10e...
Hogy a hírhez is szóljak: nagyon tetszik az a kisebb verzió. Azt el tudnám képzelni saját telefonként
-
-)Verso(-
veterán
Annyiért még én is kipróbálnám, bár az Oppo Find X9 Ultra mellett nem látok túl sok okot.
Az nem foldable készülék tudtommal, ez már elég ok, már annak aki erre gerjed 🤷
-
opr
nagyúr
Hát, erre se fogok váltani fold5-ről. Nagyon tetszik az ultra, de még mindig nem érzem azt, hogy olyan rohadt sokkal többet kapnék, mint amennyibe kerülne a váltás. Az, hogy vékonyabb, az hatalmas plusz lenne, cserébe viszont kapott a belső kijelző "fasza" glory hole-t, amire nagyon húzom a számat, a kijelző alatti kamera megoldás szvsz sokkal jobb, akkor is, ha picit rosszabb a képe.
A másik, hogy továbbra se látok se hatalmas akku, se hatalmas kamera előrelépést még az 5-höz képest sem.Szóval zseniális cuccok, nagyon tetszenek, de idén se fogom leváltani az 5-öt, hacsak meg nem adja magát szegény (de mivel tökéletes állapotban van, ez meglepne). A foldok strapabíróságát viszont nekem ez bizonyította, most 3 éves készülék, és minden szempontból hibátlan, pedig állandóan nyitogatom, szerintem napi 20 nyitás-zárás biztos van.
-
blueye
veterán
-
Engo
aktív tag
-
blueye
veterán
-
worxland
addikt
-
Engo
aktív tag
-
Ijk
félisten
Z Fold8 képaránya, összecsukott mérete, súlya miatt nagyon tetszetős. Remélem egyszer becsúszik hasonló modell a számomra racionális 200k-s árszintre, talán pár év múlva.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Ma elmegyek egy MM vagy Euronicsba (van már?) esetleg egy SESbe ha máshol nincs, kézbe kell fogni hogy lesz-e must have érzés.
Ránézésre tetszik az aránya, mondom ezt egy Fold7-ről írva. -
spect80
őstag
Pedig ez a lényegi kérdés, hogy a mindennapokban a kis kijelző hogy teljesít, mert az sem jó, hogy minden szarért ki kelljen nyitni. A flipnél is teljes értékű a külső kijelző de selfie kamerán és értesítéseken kívül semmire ha se használható igazán. Persze ez csak akkor derül ki amikor használja az ember
-
Engo
aktív tag
Ami a hírből kimaradt, hogy mindkét Fold Si/C telepet kapott. Ennek fényében illett volna meglépni a 6000 mAh-t.
-
hdavid1
aktív tag
Na, tessék, ismét van kicsi telefon, sikerült körbeérni.
Igaz kinyithatós, de az nem hátrány. Ha meg valamilyen helyzetben túl kicsi a külső kijelző, ott van a belső.Simán venném én is ezt, kár hogy kicsi akksi van benne.
-
spect80
őstag
-
Sn00k
veterán
-
spect80
őstag
Szép lila a kijelzö mindegyiken
-
Watchdog
aktív tag
A lilás elszineződés a képenyő fotókon mitől van?
-
HaZsolt
őstag
Si/C Li-Ion-os akksit nem kapott végül az ultra?
-
janeszgol
félisten
Mint említettem a nagyobb összefoglalónál engem a sima Fold8 összecsukott állapotban megvett. Nagyon tetszik és nagyon kellene. Kinyitva nem érdekel az sem.
-
Kronk
őstag
-
SX Wave
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
Elorendelesi kupon + 2 kupon a "Samsung kupon" topikból (CRP* + AYCM10) + S25U 1TB beszamitas. Utobbival még jobban is kijohetnek, ha apron adnam el a telefont, mert csak 253k-t akarnak adni érte.
ForRedGlory:
Amellett teljesen megertem. Sajnos "elkotelezett" vagyok a Samu okoszisztema mellett, igy nem leskelodok kifele. -
ForRedGlory
félisten
-
SX Wave
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
Kovezzetek meg, megrendeltem egy 1TB-s Fold Ultrat. Mindennel együtt 494k volt/lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Szánalmas árazás.
-
Kasya
nagyúr
A Samsung nem a jelenlegi ft arfolyamaml szamol, hanem az eves varhatoval szvsz, ami 380-385.
Gyartasi, technikai vagy minosegi korlatozas miatt nem kerult bele a Privacy Display?
-
xsjado93
senior tag
-
bigmasterg
addikt
Úgy látom samsung még mindig nem hajlandó kamerában erősíteni. Nálam itt bukik el az egész márka a kínaiakkal szemben.
-
laci0530
senior tag
Hiába a forint erősödése, elég vastagon fog a cerka sajnos idén is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztalos klub
- Hővezető paszták
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Xiaomi Redmi 15C 4.128GB, 2027.04.29-ig Auchan garancia!
- Használt Samsung Galaxy S23 Plus 8/256GB, 12 hónap garanciával!
- Megkímélt Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB, 12 hónap garanciával!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Hp 830 G10 i5-1335 16Gb 256Gb NVMe, érintő kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27 (5K, 2019) asztali számítógép - i9 9900K 32GB DDR4 RAM 512GB SSD 580X
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szép HP EliteBook 845 G9 Profi Laptop Akár Suliba 14" -60% Ryzen 5 6600U (12.Gen Int) 16/256 Iris Xe
One-tól rendeltem, már tegnap kihozták volna de rossz volt a címem a rendszerükben. Nem igazán "váltok" semmiről, mert több telefont használok egyszerre.

Nice.

Ezek szerint nem 😃