Hirdetés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz az idei legjobb Sony LCD tévé
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelori
csendes tag
válasz
Petykemano #11 üzenetére
"hanem arra lettem volna kiváncsi, hogy mi a tényleges, valós oka annak, hogy az AMD nem tért át N6-ra"
Mondom újra, azért mert (szerintem) olcsóbb.
Mert (szerintem) az AMD, mint minden más tech válalat is, csak egyetlen dolgot tart szem előtt: minél nagyobb bevételt termelni.
Ha csak egy picit is olcsóbb, úgy hogy cserébe minimális a teljesítménykülönbség, akkor az olcsóbb N7-et fogják használni. Mint ahogy az rdna 2-nél is két különböző csíkszélességet használnak, csak a GPU van a kisebb csíkszélességen, az infinity cache lapkákhoz nem használják a legújabb csilivili technológiát. És arra szinte biztos hogy egyszerre adták le a megrendelést, és nem hinném hogy a bérgyártó szólt nekik hogy "figyu a GPU-t le tudjuk nyomni az új bleeding edge techet használó gyártósoron, de az infinity cache már nem fér fel rá bocsesz"
I mean like, so many positive waves... Maybe we can't loose!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD ettől még ugyanannyi tranzisztort használ a második generációs dizájnhoz is.
- Beszámítás! Intel Core i7 11700KF 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 2700X 8 magos 16 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Core i7 9700F 8 magos 8 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! AMD Ryzen 9 5900X 12 magos 24 szálas processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-11400 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box Processzor - Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs