Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hallod Szinti? Bajban vagy
Bezony, még a lead is a csavarozásról szólt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csibe1
veterán
-
ViZion
félisten
-
csibe1
veterán
A végén még virtuálisan el leszünk fenekelve a PH címlapján!

-
FoxiestFox
félisten
-
csibe1
veterán
-
ViZion
félisten
+1 engem is a kis csavarok húztak be...
ha ócó lapot akarnak, akkor a hang és a wifi lehetne opcionális, inkább, mint a pcie sávszél... -
FoxiestFox
félisten
amikor olvastam, hogy "kisebb csavar jellemzi" azt hittem, hogy újfajta csavar kell majd hozzá, hogy a házhoz lehessen rögzíteni, amit kizárólag az asus használ majd kizárólag bizonyos lapokhoz.
Én is azért jöttem reklamálni, hogy dehát tök ugyanolyan a csavarja mint a többinek, kérem vissza az időmet
-
Krugszvele
senior tag
amikor olvastam, hogy "kisebb csavar jellemzi" azt hittem, hogy újfajta csavar kell majd hozzá, hogy a házhoz lehessen rögzíteni, amit kizárólag az asus használ majd kizárólag bizonyos lapokhoz.
-
csibe1
veterán
"színesen parázsló LED-ekkel meghintett eszközeink világítását pedig három ARGB Gen 2 headerrel címezhetjük."
A lényeg.

Lehet a meleg miatt, de én úgy értettem elsőre, hogy kisebb méretű csavarok lesznek az alaplapon.

-
parandroid
félisten
Ártól függ, de budget gaming gépekbe egy teljesen jó lap lesz ez. Persze ha tényleg csak 1-2e-rel lövik be a jelenleg 60e körül fogható B850-Plus ára alá, akkor inkább ez utóbbit kell venni.
p
-
Héraklész
senior tag
Mondjuk egy táblázatszerű összehasonlítás, majd magyarázat hozzá, mi mire elég, mihez/kinek az elvárásaihoz ajánlott, nem ártott volna.
-
parandroid
félisten
Csak amikor a 850-es chipset minden újdonságát elveszik, akkor már nem kellene tufnak hívni, ez nyugodtan mehetne a prime szériába...
Na most ezek utan képzeld el, hogy milyen lehet a Prime.
p
-
Dragon3000
nagyúr
TUF-ból régóta több minősegi szint van, ez alsó közepkat lapnak jó lesz, ha jó áron adják. Eggyel feljebb meg tovabbra is ott a Plus-os tesó. ATX lapoknálm is hasonló a helyzet, csak ott -E jelöléssel.
p
Csak amikor a 850-es chipset minden újdonságát elveszik, akkor már nem kellene tufnak hívni, ez nyugodtan mehetne a prime szériába...
-
parandroid
félisten
Ezzel lejjebb került a tuf széria, vagy mondhatnánk, hogy a prime minőség megy tuf árazással?
TUF-ból régóta több minősegi szint van, ez alsó közepkat lapnak jó lesz, ha jó áron adják. Eggyel feljebb meg tovabbra is ott a Plus-os tesó. ATX lapoknálm is hasonló a helyzet, csak ott -E jelöléssel.
p
-
Dragon3000
nagyúr
Ezzel lejjebb került a tuf széria, vagy mondhatnánk, hogy a prime minőség megy tuf árazással?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASRock B650M PRO RS Wifi alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz memória kit eladó
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) 6400MHz
- ASUS TUF GAMING B650-E WIFI eladó! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! Friss BIOS! Akár 6000MHz/CL30 RAM-mal is
- -Bontatlan, újszerű- 32GB (2x16GB) 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME 5 DDR5 kit! Bolti ára kb 300e!
- Add el nekünk!Apple iPhone 15 Pro Max/15/15 Pro/15 Plus
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2x4K felbontás)
- Újszerű HP EliteBook 840 G10 i5-1345U 16GB RAM 256GB SSD IPS - 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁM
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G LTE ! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple IPhone 14, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával