Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci23
csendes tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszi a választ, Nekem is a G2 a legszimpatikusabb.
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
Úgy vagyok ezzel az egésszel, h ha jelentkezne az elsőtelón hiba, vennék rá egy Sharkot előre. Vagy Monorimet.
Legalább még jobban kimaxolnám a rollert.
Jó, persze, drága a Sharkset, de csak egyszer kell megvenni, azt nincs vele több gond. Egy olcsóbban beszerzett rollernél meg még mindig "árában van" az eredeti hazai új árához képest.
Kotyogós G2-vel még nem mentem, csak a kezemben fogtam, ahogy kotyogott. Úgyhogy nem tudom, mennyire befojásolja a menetulajdonságot, mennyire imbolyog tőle a roller?
Mondjuk ha a hidraulika olaj folyik el, az legalább egyértelműen cserés. Bár ha valaki a lakásban tárolja, azt eláztatja a nappaliban a szőnyeget, lehet agyfxszt kapnék.
F2 Pro ebből a szempontból "előnyösebb", az nem hidraulikus, csak egy sima rugó. -
PociAti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Jobban gyorsul az szerinted előny vagy hátrány?
Tapasztalatom szerintem sokkal biztonságosabb és kellemesebb az a roller, amelyik nem gyorsul túl gyorsan.
Másfél mázsás személy esetében hazafelé, hegynek felfelé, lemerült akkuval lehet jól jön a nagy teljesítmény, de most egy 85 kilós személyről van szó. Én például gyűlöltem mindegyik rollernél a dinamikusságot, ezért a Xiominál is inkább a középső fokozatnak toltam ki a sebességhatárát, ha esetleg szükség lenne rá, ne azon múljon. Sport fokozatot azóta nem is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest