Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
RIP
-
Xaels
félisten
Szerintem annyira nem rossz mint amennyire le lett húzva. Engem sem fogott meg (ahogy az OW2 vagy a Marvel Rivals sem), de ha 2 évvel ezelőtt jelenik meg F2P modellben szerintem még sikeres is tudott volna lenni mert technikailag rendben van, az Art Design/setting ki tudná emelni a többi közül.
-
nanocry
tag
Nagyon kellett ez a játék, mint mókusnak az erdőtűz...
-
Wesder
titán
válasz
markknight #8 üzenetére
A Bleedong Edge azért készült el, mert a NT máskülönben nem írt volna alá a Microsoftnak. Itt ez kicsit más, lehet még a stúdiót is beszántják ha nagyon nagy kudarc lesz.
-
sittes79
addikt
Minek?
-
k-adi
nagyúr
miért van PSN acc erőltetés? nem unják még?
-
wjbhbdux
veterán
Én letöltöttem, de rage uninstallt kapott amikor feljött a PSN és nem fogadta el a régi fiókom adatait, mert bIzToNsÁgI oKoKbÓl új jelszót kell beállítani..A jelszókezelőm szerint ezt utoljára 2 éve tettem meg, most mit szivatnak? Hányszor törték fel őket azóta?.. annyi vesződést már nem ér, majd ha nagyon akarok játszani valamelyik kevésbé béna játékukkal.
> a leendő tábort igen nehéz lesz megtartani
Ez már a 4 napos open betaban sem sikerült.. Statisztikát elnézve ez egy olyan játék, amit a F2P-re váltás sem tudna megmenteni. Ahogy kinézett, kb 2-3 hét után már nem találna elég játékost a matchmaking egy 5v5-re. Hacsak PS-en nem szeretik meg nagyon valamiért, ha ott hiány a műfaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest