Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
"Végül pedig, ami jelen pillanatban még nehezít az NV3 helyzetén, az a házon belüli konkurencia, ugyanis KC3000 ára nagyon közel van hozzá"
Hát ahogy vesszük...! Az ÁK-n kb 2x annyiba kerül...Szerver Hosting Debrecenben
-
DaVE-1
aktív tag
Kedvező lol.2TB-os HDD-t már 22K-ért az ember után dobnak...Pedig mekkora volt ezer éve az arc hogy az SSD mennyire olcsó lesz és elveri majd hdd-ket is árban....Azóta is csinálja ja... már egyszerűen nincsenek kifogások amivel drágíthatnák az ssdket..
-
Emlékszem, amikor megjelentek a TLC-s SSD-k, mindenki azt mondta, hogy ne vegyetek olyat. Most már elterjedt a QLC és mindenki azt mondja, hogy TLC-t vegyetek.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
ViZion
félisten
A Kingston már eljátszotta, h tesztek után fél évvel cseréli az SSD "belét", szal. tőlük nem nagyon vennék. Azért a tesztet meglestem, kíváncsi leszek, h bekerül-e majd az ajánlott SSD-k közé.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
addikt
QLC de TLC áron.
Bomba üzlet.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Busterftw
veterán
Az igazi konkurencia peldaul a Patriot Viper VP4300 Lite 2TB, ebbol en most vettem kettot, elvileg holnap jon. 112 euro ert eleg verhetetlen teljesitmenyt nyujt.
TLC es 640 TBW helyett 1600 TBW.
1TB Pcie 3.0 rendszer-jatek ssd-t valt, illetve egy pakolos 2TB HDD-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
hapakj
senior tag
Hátde. Olcsóbban vettem Samsungot.
-
Televan74
nagyúr
Ez 35.000 - 40.000FT körül lenne jó vétel. Ennyiért drága! Árukeresőn lehet találni TLC -set is olcsóbban.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MODERÁTOR
Kingston FURY Renegade 2TB 54k
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Egy tízessel többért és lényegesen jobb felépítéssel:
[ Szerkesztve ]
-
Meridian
senior tag
tavaly december környékén én 41ezerért vettem Seagate 2TB NVMe meghajtót, ezt a típust:
Lemez modellszám: Seagate ZP2000CV30002
Lemez revízió: SUHSV000
Teljes méret: 1907726 MB
NVMe Standard Version: 1.4
Leggyorsabb lehetséges átviteli sebesség: PCIe 4.0 x4Mondjuk most nézem, az árukeresőn, ez is drágább lett... (miért?) most cirka 47-50ezer Ft.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
addikt
Jól felmentek az árak, a múlt évhez képest (is).
Köszi a cikket, és, hogy már mozgókép is van hozzá!
(Az első unboxing videót a "Hetedik" c. film végén láttam.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon jó volt a videós anyag is! Köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
senior tag
-
válasz LurkerSheik #18 üzenetére
Most is többé-kevésbé annyi az ára, csak a forint kétszer annyira nem ér semmit.
-
aktív tag
Hmmmmmm jah,most jó,aztán majd csereberélik megint a belsejét,lesz mindenféle vezérlővel-nand chip-el.
[ Szerkesztve ]
Nagy János
-
MODERÁTOR
Urak, ugye nem kezdtek el itt is politizálni? eszem megáll komolyan, egy ssd teszt topikjában
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
tibaimp
nagyúr
Ha mondjuk PS5-be vennének ilyet, a gyári matrica tetejére lehet/szabad tenni mondjuk egy kompatibilis (~10mm) alubordát? Vagy ilyenkor el kellene távolítani a matricát, de az meg gar vesztés...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Már várom, hogy mikor hajinthatom ki a NAS-ból a merevlemezeket és cserélhetem ki ilyenekre.
Mert 40.000/4tb-os merevlemez igen bicskanyitogató árú.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Van lehetőség OEM SSD-ket is vadászni Apróról. Egy gond van velük, hogy nincs garancia. Ezt meg vagy bevállalod, vagy nem. SK Hynix Platinum P41 OEM verziója (PC801) gyakran fent van jóval kevesebbért, mint a bolti ár.
[ Szerkesztve ]
-
Még egy ótvar kukázott egymagos gépet is képes feldobni egy SSD. Nem egy olyan videót láttam, hogy a Windows 98-at és az XP-t is vagy flash memória kártyára, vagy SSD-re telepítették.
Nem ördögtől való dolog az az SSD. 2024-ben már HDD-re ne rakjunk oprendszert.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
MODERÁTOR
-
Mert amúgy mire kell pl 20TB-os hdd?
Tartalomgyártóknak pl. jól jöhet, vagy akik nagy mennyiségű és nagy felbontású felvételt tárolnak. Na meg vannak a
data hoarderek
(kényszeres [?] adatfelhalmozók), akik éppen azon versenyeznek egy subredditen, hogy kinek nagyobb a szervere otthon. Lehet olvasni elég vad dolgokat: [link] Vagy itt egy 6 évvel ezelőtti bejegyzés, valakinek már akkor legalább 300 terányi tárolt adata volt. [link] Ami legalább 7000 filmet, 600 komplett tévésorozatot és egyéb dolgokat takart. [link][ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
senior tag
32 giga memória mellől meg egy 8g-s videokarival azt kell mondjam, bármilyen, bármilyen! 3A-s cím vígan elszaladgál, minimálisan több töltési idővel, de már játékban ugyanúgy kb. nulla "beröccenésekkel", mintha egy kettőfeles SSD-ről játszanék. A HDD amit használok nem speckó, WD 7200-as átlagtucatmerevlemez 128 mb cache-sel, meg viszonylag kevés üzemidővel (nincs 2 éves amúgyse), 2 tb a kapacitása.
NVME a kövi nagyobb ugrás sztem, de én úgy gondolom, messze nem tartunk még ott, hogy a lövöldözős "minden nanoszekundum számít-"játékokat kivéve szűk keresztmetszet legyen egy jó HDD, ha amúgy az oprendszer meg a steam/ játékfejlesztő launchere SSD-re van installálva.Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
PTM
tag
-
le akaják húzni az Anandtech teljes anyagát, mert idő kérdése, hogy a szerverekről töröljék.
Szerintem archive.org-on megfog maradni az is, sőt, már valószínűleg most fent van minden. A szerver pedig egy darabig még élni fog, legalábbis ezt nyilatkozták.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
hapakj
senior tag
válasz morcosharcos #43 üzenetére
Ez nem igaz. Vannak egyszerűen szarul megírt játékok. Pl Fallout 4 borzalom HDD-ről. Még SSD-ről is sok a töltés, HDD-ről meg 4-5x annyi idő elviselhetetlen.
De Pl egy Doom Eternal simán jól megy HDD-ről is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz morcosharcos #43 üzenetére
minden nanoszekundum számít-"játékokat kivéve szűk keresztmetszet legyen egy jó HDD
Más játékoknál is szűk keresztmetszet a HDD, pl. az olyanoknál is, ahol nagyobb térképet kell betölteni, pl. MMORPG, vagy Total War típusú játékok. Mikrolagokról nem is beszélve, mert azt is okozhat HDD.
Uraim... miért akartok futtatható állományt HDD-re telepíteni 2024-ben? Nem értem... Nem olyan drága már az SSD... Nekem 2013 óta az oprendszer SSD-n van, akkor az első ilyen cuccom egy Kingston HyperX 3K 120GB SSD volt. Adaton (képek, videók, lemezképek, programtelepítők, stb.) kívül semmit nem tárolok HDD-n, mert nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- VPN topic
- Külpolitika
- Elden Ring
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 8TB WD PURPLE PRO !!! WD8002PURP (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó! Teljesen új, bontatlan, sok gar
- 4TB WD RED PRO-k !!! WD4003FFBX (NEM RECERTIFIED) merevlemezek eladóak! Újak, bontatlanok, garral!
- 12TB WD RED PLUS !!! WD120EFBX merevlemezek eladóak!!! Teljesen újak, bontatlanok, sok garral!!!!
- Lila WD 8TB !!! WD85PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Lila WD 6TB !!! WD64PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen