- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimerdinger
kezdő
Én nem tervezem az Iphone 14 Pro Max cseréjét 15-re.
Azért az USB-C jól hangzik de nem ennyire, jövőre majd megveszem a 16-ot. ( kíváncsi vagyok mit fog érni akkor az én használt 14-em... ) -
myckey
veterán
hát ültessenek b...k +
-
kilua
senior tag
Most megnéztem Huawei telefonok árait, és: de egy árkategória. A Huawei P60 pro pont annyi mint az iPhone 15, a mate 60 pro azzal a híres kirin 9000s chippel még drágább lesz.
Ami olcsóbb kategóriában versenyez az a Xiaomi/Poco
iPhoneból is lenne olcsóbb 14, 13, vagy az iPhone SE széria (én az emulátorok/aniyomi mangaolvasó stb hiánya azaz a zártsága miatt nem próbáltam még ki az iPhonet/iPadot)
-
ddekany
veterán
"a Huawei pedig egyre népszerűbb Kínában, részben az Apple kárára"
Olcsó iPhone nincs, Huawei-ből, meg a több Android telefonból meg mindenféle árkategória van. Ha kell okostelefon, de nincs rá pénz, akkor ilyen alapon kb. minden az iPhone rovására megy. Plusz a legdrágább Huawei még mindig nem egy kategória egy iPhone 15-el, ha jól gondolom.
-
joey04
titán
Remélem rácseszik az apple erre a kína nyalásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kínai Népköztársaság miniszterelnök-helyettese még több befektetést és együttműködést szeretne az Apple részéről. Eközben sorra akciózzák Kínában az új iPhone-okat, nem pörögnek a vásárlások úgy, mint várták.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest