- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
erre kíváncsi leszek, mert pont a lenovo legion tabletet néztem milyen jó lenne az utazásokra (filmnézés, minimális gamma), erre jön egy ilyen álomgép
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
.mf
veterán
Engem is érdekel, szintén utazásra kéne valami, ami az UL laptopomnál (13", 1 kg) is kisebb és könnyebb (igen, van, amikor annál is kisebb és könnyebb kéne - pl. most megyek egy hónapra bringával, nem tudok vinni laptopot, így ha nem akarom magam szívatni nerfelt mobilos appokkal pötyögéssel, csak utólag fogom a fotókat és videókat megcsinálni), mégis erős, és dokkolva "teljes értékű" gépként lehet használni.
Az Ally-jal összevetve:
- A kicsit nagyobb kijelző (7 vs 8.8") még pont kezelhető méretnek hangzik, bár ez majd kézbe véve dől el; viszont ekkora felbontás szerintem felesleges ilyen kicsi képernyőre, csak az akkut fogyasztja és a hw-t terheli, sima fHD elég lett volna.
- Remélem ez is kapott Gorilla Glasst...
- Tetszik, hogy lecsatolható a kontroller
- A 2242-es SSD előny az Asus Ally 2230-asával szemben, nagyobb a választék.
- Gyorsabb a RAM: 6400 vs 7500, és a Ryzen IGP elég sávszél-éhes.
- Viszont ebben is csak 16 GB RAM van, remélem valakinél valamikor lesz 32 GB-os is.
- Éljen, hogy van 2. USB port is, és 4.0, nem csak 3.2Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Elektrosokk
addikt
Ez a szemüveg èrdekes lehet.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Ha mást nem is, szemüveget mindenképp szerzek
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
flexxx2
őstag
marha jó, hogy könyvtárban játszanak, ez igen marketingesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek