Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A seasonban való küldetések adnak hozzá a történethez, vagy simán csak ad egy random nevet, hogy őt kell megtalálnod majd és leszámolni vele és akkor extra loot jár?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Én még mindig játszom vele, már 1000 órám benne van meló mellett.
A PvP mód, azaz a DZ nyilván felejtős a sok csaló miatt, de az évek során sok kiegészítés és fejlesztés jött hozzá, a season-ök is pofásak, persze repetatívak dehát ez van. Nyilván a TD3 érdekelne már, mert ezt már kezdem unni de 1-1 podcast hallgatása mellett elsétálgatok és csinálok pár random quest-et. -
ceia
őstag
Most láttam először, de hogy ez mekkora x4r.. Egyrészt megcsinálják a szinte élethű grafikát, aztán eltrollkodják minenféle effektekkel, térképpel körülötted, grafikává alakuló falakkal. Azt hitték, hogy ezektől jobb lesz? Hát nem lett! Ezért 10 ft-ot nem adnék!
-
eL Geri
őstag
Én zöldülő felnőtt single playerként mennyire imádom ezt a játékot, de kb. csak a felénél tartok a kampányban... mindig be akarom fejezni, de nekem gond, hogy egy-egy fő küldetést kb. egyben le kell tolni, mert különben szétkapcsol (mivel igazából online játék lenne ez), nem lehet napokra félbehagyni. Tudom, ez egyéni probléma

-
-
.LnB
titán
Tegnap feltettem PC-re nosztalgiából. Elsétáltam a Times Square-re. Mutattam fiamnak, hogy ez egy jó játék volt (nagyjából), és a mai napig szép.
Nálam a csalók ölték meg az egészet. Egy idő után teljesen élhetetlen volt a játék. Amikor azon kaptam magam, hogy még az ismerős csapattársaim mind csalnak.. Az ellenfél meg a föld alól lőtt minket szét a DZ-ben..
A második rész meg sosem kapott el. Pedig adtam neki pár esélyt. De nekem ez a téli NY elvitte a hátán az első részt. -
sittes79
addikt
Csalodas elvtarsak
-
anulu
félisten
majdnem leírtam a véleményem Ubi-ékról, aztán rájöttem, hogy jó eséllyel bant kapnék, annyit meg nem ér...
-
janeszgol
félisten
A The Division jó játék, az Ubi meg egy szar.
-
Csak így tovább Ubi!
-
gabor7th
addikt
Amúgy ha már szóbakerült, hogy sokan játszanak vele mindmáig, a második résszel...
Nekem megvan a második rész, eljutsz a törvényhozási épületi küldetésig, aztán Black Tuskkal kb. mindent megismételsz előlről, de... utánna mi tartja bent az embert?
Oké van Season, season küldetéssel ( csak ha megvetted a DLC-t ), de amúgy csak újra és újra csinálhatod a meglevő küldetéseket, erősebb felszereléssel...
Nekem nem tűnik túl vonzónak, de ha ennél többről van szó valaki javítson ki. Van az is, hogy a felhőkarcolóban nyomulhatsz ami 100 emeletés...
Én csodálkozok, hogy annyi embert még mindig benttart a második rész.
-
gabor7th
addikt
Lehet személyre szólt, de Ubisoft saját platformján kb. 3000-ért kínálták nekem múlt héten...
-
Amúgy nagyon felfújják mindenhol ezt - függetlenül az Ubisoft körüli gondoktól - mikor kijelentették, hogy ez csak egy újracsomagolt változat lesz, nem felújítás. Nyilván ezért sem lett beharangozva - amit eddig Goldként vettél meg, ahelyett most ez lesz, pár skinnel bővítve.
Annyira vakon várja mindenki a csodát, hogy az első rész felújítsák, de közben a harmadikon dolgoznak és a másodikat próbálják életben tartani és eleve meglepő, hogy egy 10 éves online játék még mindig működik (nem úgy mint az Anthem vagy az Overwatch 1, The Crew stb).
-
.LnB
titán
Év játéka gyanús...
-
homerhamm
veterán
Röhej az egész ubisoft... Az utolsó meg kapcsolja le a villanyt...
-
Most kimarad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A PvP mód, azaz a DZ nyilván felejtős a sok csaló miatt, de az évek során sok kiegészítés és fejlesztés jött hozzá, a season-ök is pofásak, persze repetatívak dehát ez van. Nyilván a TD3 érdekelne már, mert ezt már kezdem unni de 1-1 podcast hallgatása mellett elsétálgatok és csinálok pár random quest-et.