Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre az adatgyűjtési botrány-jelenségre mondanék egy analógiát, ami talán leírja, hogy hogy gondolkodom róla:
Van ugye a profi országúti kerékpár sportága. Ahol egyébként nagyon tehetséges fiatalok 2 heti versenyzés után is csukott szájjal mennek fölfelé 97%-os emelkedőn 50-nel 4 órán keresztül... na szóval itt senki nem doppingol. De néha kiderül 1-2 emberről, hogy nála találtak valami csúnyaságot, amit egyébként szegény az asztmájára szedett, merhát' alig kap levegőt
És akkor őt meg kell hurcolni, mert hogy képzeli.
Körülbelül ez lehet az IT óriások körében is. Senki nem gyűjt kontroll nélkül adatot, senki nem használja csúnya dolgokra, mert ők jók. Azért léteznek, hogy az emberiségnek jó legyen, és amúgy is sustainability. Csak néha kiderül, hogy mégis volt szürke zónás adatgyűjtés, és akkor nagyon kell haragudni.
Nem vettem észre, hogy a gmail használhatatlanabb lenne, mint 4 éve. A chrome-on sem vettem ilyet észre. A YT-on azt nézem, amire rákeresek. Ha ajánlásokat nézek, akkor azt a kereséseim alapján látom, amit nagyon jól eltalál. Néha becsúszik egy-két fasság, de lényegtelen mennyiségben.
A fentiek is azt jelentik, hogy ideje lenne lelökni a magamfajtát a lépcsőn? Mert én benne vagyok, csak akkor menjen életjáradék a családomnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És akkor őt meg kell hurcolni, mert hogy képzeli.