- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM az M7 mellett bevezeti az M6-ot és az M6 SE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom nem én leszek az egyetlen, aki kicsit másképpen olvassa hirtelen a címet.
-
válasz antikomcsi #1 üzenetére
A palánkon.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Top cat
őstag
Megnyugodtam, hogy legalább már ketten vagyunk.
-
Subi77
csendes tag
Különben én se kattintottam volna.
-
icp1970
senior tag
Szereltem az előző kiadást. Jó ház,tetszett. Ez is be jön.
-
gab3n_20
csendes tag
Elképesztően ronda.
Átvételi lehetőségek elsősorban Foxpost vagy postán kívül bármi, személyes átvétel.Posta kizárólag vevő felelősségére és terhére!
-
addikt
Ízlések és …
Nekem tetszik a forma.
Én a tejes üvegkalitkáktól vagyok rosszul, vagy a közel teljesen zárt első résszel rendelkező házaktól.⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
addikt
A 90' -es és 2000-es évek házai az én szívemnek, valamennyire kedvesek már csak a múlt és nosztalgia miatt is. Az megint másik kérdés, hogy mai konfigot ilyenekbe nem szerelnék be és nem is akarok látni
Retro házba retro konfig illik Annak van egy stílusa.⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
-
addikt
válasz Synthwave #13 üzenetére
Mire gondolsz? Mondjuk egy Acorp AT házra, amit egyik oldalán 20 évig sütött a nap, a másik oldalát pedig besárgította 15 év dohányfüst? Soha nem volt levéve az oldallap, soha nem volt kifújva?
Már a google chrome sem nyílik meg az 500MHz -es Celeron-on, de a családi vállalkozás könyvelőprogramja kiválóan fut rajta. A csodával határos módon nem gyulladt ki soha, pedig egy 400W-os Codegen van benne ami egy Vargáné és társa tápot váltott 2001-ben?⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
-
Jók is voltak ezek. Egyébként nekem dizájnra bejönnek a '90-es évek AT-s és korai ATX-es házai, sokszor még jobban, mint a modernek. Szerelhetőség szempontjából persze nem.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
HUN_Sector
senior tag
A masterbox nr200p-nél ízlésesebb házat soha nem lesz ek képesek összehozni. Ezek a fél szobányi hodályok tiszta kétezres évek.
(az azza is ebbe a hibába futott bele a pyramiddal, asztali gépházként akkora, hogy nem fér el az asztalon). Asztal alattinak meg felesleges a külcsín
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Netfone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat