- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom nem én leszek az egyetlen, aki kicsit másképpen olvassa hirtelen a címet.
-
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
A palánkon.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Top cat
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Megnyugodtam, hogy legalább már ketten vagyunk.
-
Subi77
csendes tag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Különben én se kattintottam volna.
-
icp1970
senior tag
Szereltem az előző kiadást. Jó ház,tetszett. Ez is be jön.
-
gab3n_20
csendes tag
Elképesztően ronda.
Átvételi lehetőségek elsősorban Postán kívül bármi, vagy személyes átvétel.Posta kizárólag vevő felelősségére és terhére!
-
Ízlések és …
Nekem tetszik a forma.
Én a tejes üvegkalitkáktól vagyok rosszul, vagy a közel teljesen zárt első résszel rendelkező házaktól.I can bring you in warm.. or I can bring you in cold
-
A 90' -es és 2000-es évek házai az én szívemnek, valamennyire kedvesek már csak a múlt és nosztalgia miatt is. Az megint másik kérdés, hogy mai konfigot ilyenekbe nem szerelnék be és nem is akarok látni
Retro házba retro konfig illikAnnak van egy stílusa.
I can bring you in warm.. or I can bring you in cold
-
-
válasz
Synthwave #13 üzenetére
Mire gondolsz? Mondjuk egy Acorp AT házra, amit egyik oldalán 20 évig sütött a nap, a másik oldalát pedig besárgította 15 év dohányfüst? Soha nem volt levéve az oldallap, soha nem volt kifújva?
Már a google chrome sem nyílik meg az 500MHz -es Celeron-on, de a családi vállalkozás könyvelőprogramja kiválóan fut rajta. A csodával határos módon nem gyulladt ki soha, pedig egy 400W-os Codegen van benne ami egy Vargáné és társa tápot váltott 2001-ben?I can bring you in warm.. or I can bring you in cold
-
-
Jók is voltak ezek. Egyébként nekem dizájnra bejönnek a '90-es évek AT-s és korai ATX-es házai, sokszor még jobban, mint a modernek. Szerelhetőség szempontjából persze nem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HUN_Sector
aktív tag
A masterbox nr200p-nél ízlésesebb házat soha nem lesz ek képesek összehozni. Ezek a fél szobányi hodályok tiszta kétezres évek.
(az azza is ebbe a hibába futott bele a pyramiddal, asztali gépházként akkora, hogy nem fér el az asztalon). Asztal alattinak meg felesleges a külcsín
Új hozzászólás Aktív témák
ph A MasterBox TD500 Mesh ráncait varrták fel idő előtt, de jót tett neki a beavatkozás.
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Házimozi haladó szinten
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Március végi hardverfolyam
- További aktív témák...
- APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch 3db
- Beszámítás! 1000W Corsair RMx Series RM1000x tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair iCUE 5000X RGB TG Edzett Üveg Mid-Tower Smart Gépház - ÚJ, Gari + Számla, BeszámítOK!
- NZXT Kraken X62 2x140mm
- GIGABYTE GP-P1000GM 1000W - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁNVÉT
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs