Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Harangi-MI cikk....
-
Medocsabi
addikt
Egyet értek. Nekem volt előfizum, csak és kizárólag azért, hogy támogassam a lapcsaládot, semmilyen más előny nem érdekelt. Sajnálom, de azt a Blikk, Origo,444 és Pestisrácok színvonalat nem vagyok hajlandó támogatni. Mobilarénán is elkezdődött a fanboy cikkek gyártása, tele szubjektív véleménnyel mint tények. Ezek a clickbait baromságok meg...
-
ledgeri
nagyúr
Hát kell a kattintás, és mi más hozná jobban kattintást mint az USA 320milliós lakosságából 14milliót -de csak őket- érintő, eddig itt sosem hallott, itt sosem említett, de az "A" egyértelműsítő megjelölést megkapó vízszolgáltató...
Mondjuk az ugyaznapi "Roblox a számokkal játszik" hír mellé pont befér relevanciában!(Ha a PH! prémiummal lehetne tiltani az IT Café híreit, megtenném, de sajna az fizetett pénből biztos "jutna arra is", szóval inkább "ezért sem lesz előfizum")
-
"A vízszolgáltató" helyett lehetett volna pontosabb a megnevezés, mert egyből egy hazaira gondoltam, amiből több is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest