Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Traxx

  őstag

  válasz leslieke #227 üzenetére

  Szerintem nem gyengült meg azért olyan nagyon a Barca...Sterbikkel nagyot nyertek, bár Sjöstrand se volt piskóta (személyes vélemény, hogy azon a poszton nagyon rendben volt a Barca...Saric is csak 35 éves, ami kapusoknál még nem annyira kor). Jó, Laci hiányát tuti megérzik, és Ugaldét is valamennyire, de az utóbbit könnyebb pótolni. Gurbindo nem annyira jó szvsz...azzal meg jó hülyeséget csináltak, hogy Igropulot elengedték.

  Viszont az alapcsapatuk Lacit leszámítva kb. ugyanaz maradt. Nem lesz így sem könnyebb a Picknek, mint tavaly lett volna.

  Az MKB azért meg fog izzadni Celjében, és azt se felejtsük el, hogy még jön az Atletico ide...és ők képesek idegenben is nyerni kb. bárhol. De az is igaz, hogy most nem megy annyira a szekér, és sebezhetőek, a legutóbbi bajnokin is csak eggyel nyertek, nem éppen világverő ellenféllel szemben. Na náluk viszont nagyon látszik Chema, Abalo, Dinart, Árpi és most már Hombrados hiánya...

  "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés