Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Egon

  nagyúr

  válasz WonderCSabo #2103 üzenetére

  Csak 3 hét a vébé, ergo 7 hét együtt készülésről van (lenne) szó. Ehhez szerintem át kell szervezni a bajnokságot. A legegyszerűbb a rájátszás eltörlése, illetve a 10 csapatos bajnokság bevezetése lenne. Mindkettő sérti a tavasszal is aktív kupacsapataink érdekét, hiszen a kupadöntő időpontjában, már régóta nem játszhatnának tétmeccseket. A Győr érdekérvényesítő képességeinek ismeretében, legalábbis furcsa, hogy ebbe belement a szövetség.
  NA az edzőbizottságból is ki lett golyózva (RK-val együtt): pont nem úgy tűnik, hogy haveri viszonyban lenne a szövetséggel (nem úgy mint Mocsai...).
  Az nso-val kapcsolatban igazad van, ez nekem is feltűnt.
  Összességében annak örültem volna, ha a jelenleg futó bajnokságban NA a Vác edzője lett volna - viszont nem biztos, hogy vele jobban állnánk, mint KCS-vel. Szakmailag szerintem NA a legjobb a jelöltek közül - meccselésben már nem biztos.
  Azt is látni kell, hogy eléggé elöregedett a válogatott: sok 30 feletti játékosunk van, akik közül egyesek már látványosan rosszabbul teljesítenek mint korábban (mégis válogatottak), ugyanakkor ígéretes fiatal tehetségek, valahogy nem döngetik az ajtót... Nehéz dolga lesz a kapitánynak (külföldinek sem lenne könnyebb).

  [ Szerkesztve ]

  "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés