Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kicker

  senior tag

  válasz Kicker #9 üzenetére

  Na, tessék, a Nándizás eredménye:

  "A kezi.hu állítja, hogy Fazekas Nándor a kevés játéklehetőség miatt nem szeretné kitölteni 2012-ben lejáró szerződését. A magyar kapus szeretné, ha a klub megállapítana egy kivásárlási árat, amelynek fejében távozhatna Veszprémből.
  Pericsnek sem „ízlik" a kialakult szituáció, akit elsősorban az zavar, hogy a veszprémi szurkolók „riválisa" mellett állnak ki.

  A szerb kapus egyeztetett a klubbal, és közölte: noha korábban Veszprémben képzelte el játékos-pályafutása utáni jövőjét (kontraktusa 2011-ig szól) kapusedzőként, erre most már semmi esélyt sem lát, mivel kényelmetlenül érzi magát a szurkolók „Nándizása" miatt.

  „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretnénk az értesüléseket. Kétségtelen, hogy mindkét játékosnak vannak problémái, Fazekasnak a kevés játéklehetőség, Pericsnek pedig a játékostársát éltető kórus, ami felhangzik a meccseken. A napokban az ügy megoldásán dolgozunk, de annyit elmondhatok, hogy az egyesület egyik játékostól sem kíván megválni" – kommentálta az esetet Dr. Magyarády Péter, a Veszprém gazdasági és operatív elnöke."

  Perics nem tudom miért vesztette el a B közép szimpátiáját, én kifijezetten szeretem, igaz ez posztja miatt is van, de amikor vezetik rá a labdát, és parádésan véd, majd indít is, egyszerűen olyan plusz a csapatnak és szurkolóknak is, hogy az valami elképesztő, azért mert Barca ellen nem fogott meg 13 ziccert, csak 4-et az nem az ő hibája.

  Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés